Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahojte baby to,co som si prezila vcera v noci tak to neprajem ani najhnusnejsiemu cloveku na svete.O 22:00 hod. som si lahla,ze idem spat,zrazu ma zacala palit cela chrbtica a postupne aj vsetky svaly.Nechapala som co sa to deje.Do toho ma zacalo palit aj cele brucho,strasne napinat,mala so vetry a tocaky zosilneli na maximum.Napriek tomu,ze som vkuse behala na zachod,tak to nechcelo polavit.Snazila som sa zachovat klud ale poviem vam,myslela som si,ze ak nezavolame pohotovost,tak neviem ako to dopadne.Ale co by oni vyriesili?Dali by mi magnezium na ukludnenie a kukali na mna ako na ...,ved to poznate.Otec bol somnou do 01:00 hod. hore,zavolal ma k sebe do spalne,aby som nesedela na chodbe.Otvoril mi okno a snazil sa ma ukludnit.Bolo mi do placu,uplna bezradnost a pocit palenia,bolesti a stav na trasenie sa ako nejaky epileptik.Myslela som si,ze je to z tej tabletky citalecu ale dnes na injekcii mi sestricka povedala,ze to nemoze byt z nej,tak naozaj nechapem preco to na mna doslo a 3 hodiny ma to drzalo.Potom to zacalo ustupovat,a tak som nieco po 1-nej zaspala.Teraz mi je tiez velmi zle,neviem kedy mi uz bude lepsie,nevladzem.Dufam,ze vy sa mate fajn a prajem pekny den.
Myis aj moja mama hovorí, že sa hypochondrii venujem celý život, no vidíš, každý v niečom vyniká :))))
Ránko baby, dnes mám tehly na hlave ja... odkedy som sa zobudila mi treští, nos upchatý, nohy sa mi podlamujú, ani chodiť sa mi nechce, otrasnéééé. A to idem na školu riešiť šikanu a potom mám skupinu, potom na terapiu a domov zas prídem večer, no konec... Strašne nič nestíham. Ale inak pekný deň, aj keď je vonku divne. Apropo kde ste?
ok ooo, pekne snicky, ja za 20 minut sadam do auta a trandim domov..
Zaspievame, my sme ti Pa a Pi z macacej planety, my sme ta posadka co prisla k vam.. Hladame na zemi, hladame vas, nech je nas na zemi priatelov viac, la la.. He he. Ja sa venujem hypochondrii iba dva roky (aj ked moja mama tvrdi, ze cely zivot)
Myis idem do postielky, Peťo sa podujal na to, že mi dá masáž, krčná chrbtica ma bolí jak sviňa... Dobrú nôcku cica
koľko rokov sa už venuješ tej hypochondrii? :-)
ja nevidím horšie, ja nevidím polovicu obrazu vtedy, hororový stav, polovicu slova, polovicu tváre... tak oni to zo zúfalstva tiež niektorí zvaľujú na nízky tlak a iní tvrdia, že to nie je možné... tak sa z toho vysomár... ááále čo sa budem. Zaspievame si ??? :)))))))))
ooo, kde na to chodim? Vsak ja som stary hypochonder.. obcasne poruchy videnia mozu byt aj nizky tlak, bolest hlavy, nizky cukor, sm (robim srandu).. Ja to mam tiez, ked som hladna vidim horsie.. Je to zvlastne..
škoda, že nevieš identifikovať moje občasné poruchy videnia... (((