Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

lupus nemas, pre lupus je typicka motylovita vyrazka a precitlivenie na slnko, by si sa nemohla ani opalovat, vyhadzovali sa ti vyrazky..

ooo

no antidepresíva beriem, na terapiu chodím, len s tou vyváženou stravou sa mi to nejak nedarí, lebo furt neviem, čo ktorá je vlastne vyvážená...

myis

ooo, ja som tiez citala a takisto, ze stres, nervozita a taketo stavy su psychosomaticke a pri takychto stavoch mas nevysvetlitelne bolesti na ktore nezaberaju ziadne lieky iba dlhodobe branie spravnych antidepresiv spojene s terapiou a vyvazenou stravou.. A este jednu dobru vec som citala, ze hypochondri si najviac namyslaju, ze maju rakovinu, sklerozu multiplex a lupus kvoli velmi vseobecnym priznakom typickych pre ine choroby. Amen

ooo

Baby toto som vám chcela opísať z tej knižky o úzkosti. mňa to teda celkom pobavilo, ale aj som sa zamyslela. Takže citujem :"Je typické, že postihnutý človek si všimne určitého telesného príznaku, ktorý je celkom neškodný a hodnotí ho ako známku toho, že je ohrozený na živote, že sa zblázni alebo znemožní. Bolesť na hrudi vyvolanú prejedením hodnotí ako známku infarktu, bolesť hlavy sprevádzajúcu napätie ako známku nádoru na mozgu, príznaky vyvolané hyperventiláciou považuje za počiatok duševnej poruchy, mierne točenie hlavy interpretuje ako blížiaci sa kolaps...." koniec citátu. No povedzte, či to tak nie je :)