Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

myis

caute babenky, doteraz som kecala s klientom, dal mi zabrat, kupuje v Bulharsku a chudak si mysli, ze je to vyhra.. Uz ma huba boli. Teraz odisiel a ja som si stihla prebehnut, co ste popisali.. Stale mi je ako-tak, zas ma boli to srdce, asi dnes zbehnem na pohotovost, lenze sa bojim.. A nemam ani naladu zas tam cakat a vysvetlovat, co mi je, uz urcite to moje sukromne poistenie pripravuje vypoved a do statnej ist teraz, tak to tam budem aj osem hodin.. Ale myslim na vas vsetky ako sa asi mate a tak a prajem pekny vecer

ooo

myis toto ja poznám a brutálne dobré to je, keď máš klienta a ste tam len ty a on a on od teba čaká nejaký profesionálny výkon a ty ideš umreť a na nič iné sa nevieš sústrediť...

ooo

Ojoj, vrátila som sa z cvičenia a si predstavte, že sa netrasiem ako srnka ako minule... chm... Ivanan krásne píšeš, som s tebou spokojná :-))) Šikovná baba

zufala

Dakujem za radu Ivanan,uz som okupana,manzel pride okolo 22:30h.,tak ho bud pockam alebo zaspim,uvidim.Ale na spanie ma berie riadne.Myis moja ako,lepsie?Teraz mam volny PC,tak kym nezaspim,mrknem sem tam do neho.

ivanan

Uf, ja mám dnes pocit, že moja malá zjedla v škôlke nejaké zvláštne hríby, normálne jej nestíham.-tak je hyper.
A akurát som sa odtrhla od mojej oblúúbenéj činnosti, žehlím, jupí, a mám ho dostatočne-tak na dnes mám zaručené myšlienky- všetky budú smerovať na tie veci, ktoré budem žehliť- sú to poriadne Tatry a nemám šancu na nič iné ani pomyslieť.
Myis, skús si dať relax, na nič nemysli, aak hej, tak len na pozit. veci:-).
Zufala, tieš si skús spraviť večer pre seba, keď Ti už malý zabúval- myslím,že Ti chýba oddych a nerušená chvíla iba pre seba. Baby držte sa myslím na vás aby vám bolo lepšie.

zufala

Soravia,ja si vtedy v mysli spievam alebo preberam co bolo cez den,co mam vybavit.To asi tiez nie je dobre,pretoze ten mozog si neoddychne a stale pracuje.Ja velmi zle zaspavam a kvalita mojho spanku je tiez o nicom.Bud ma budi maly alebo musim ist aspon 2x cikat,takze trhane spanie.Myis moja,som smutna,ze ta to chytilo.Dufam,ze uz je lepsie.Co robkas teraz,este si v praci?Ja idem maleho o chvilu uspat,jupi.Potrebujem ticho,som unavena.Ked sa sem este dostanem,popiseme.Zatial pa.

soravia123

zle moja ...zle to zvladam.vtedy beham ako blbá po byte a robim nieco aby som enmyslela na tie pocity...bud sa strcim hlavu do umyvadla..alebo si dám nieco chilli a vtedy sa sustredim na to...

myis

caute baby, teraz som vysla z mitingu, myslela som tam, ze tam odbila moja posledna hodina, bolo nas tam asi 15 a ja som zacala chytat take divne stavy, hlava ma zacala boliet a nedalo sa mi dychat. Poviem vam, ze som myslela, ze je to moja posledna hodina..

ivanan

Soravia moja to si musela mať strašnú noc,necítiš sa terz ako vyžmíkaná.
Ja sa týchto stavov veľmi bojím, vždy keď na mňa idú,dostanem panický strach, že sa to už neskončí, alebo, že sa to skončí veľmi zle.
Ty to ako zvládaš?

ivanan

Baby čo je to tá kvapka- ono to na čo pomáha?
No musím vám povedať že, dnes som sa cítila, AKOŽE skoro normálny človek,ktorého nemiká.,ale aj tak sa to vždy na mňa navalí až večer, aj teraz začínam mať pocit, že mi niekto nakladá na hlavu tehly a je ich čoraz viacej. Zufala, zdá sa mi, že dnes si aspoň trochu v pohode, keďže aspoň miestami zavtipkuješ.Myslím, že sa musíme baby aj tak naučť triediť si myšlienky už v podvedomí, ktoré vysielajú signály na naše stavy.Je to tažké, ale musíme sa to učiť.
ooo neviem od radosti, ktorú si mám zaspievať, ale asi, mne už je to všetko jedno..tra la la a ďalej neviem.-no najdôležitejšie slová z textu viem.
Myis a Ty ako? Už si v pohodke?