Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

lencok1

ahojte dievacata, aj vam sa stava ze mate tieito pocity skoro cely den...:(? mne sa stava dokonca aj to, ze uz aj na nieco zle len pomyslim a spusti sa mi to

[zruseny12]

Ahojte vsetkym,prajem pekny zbytok dna.Lenka,nezavidim Ti,a prajem TI,aby si sa cim skor s toho dostala.Pozdrav.maleho.Ja som bola cely den prec.Prisli sme asi okolo 14hod.Ale tak ma zacala boliet hlava,ze som si musela lahnut.Trochu to preslo,ale nic moc.Tak pijem kavu,dufam ze to prejde.Ty sa s toho dostan,cim skor.Maj sa krasne ozvem sa az to bude mozne.PA-malemu posielam pusu.

zdenka

Ahojte, prisla som od obvodnej Dr.Dozvedela som sa, ze tetania nic nie je ,je to len stres. Interna lekarka zo sona mi odporucila EKG a TK Hotler, na ktory ma mala obvodacka objednat a jej reakcia, ze to nepotrebujem, ze mi uz dost vysetreni robili. Samozrejme ziadne lieky mi najskor nechcela dat, ze mam oddychovat- keby sa to dalo, ked ma chyti zachvat, dopriala by som jej oddych a nemat ziadny liek. Ked som sa jej doprosovala, aby mi nieco dala proti krcom, ze mam casto silne krce krcneho svalstva, fialove pery a nemozem dychat ani preglgat, tak mi predpisala, nejake zarabane tabletky- mam si dat 1 vecer a cez den ma moze zadusit. 3 X som musela chodit do lekarne, lebo stale to nemali hotove. Po 2,5 hod sa im to konecne podarilo. Vcera bol nejaky zakliaty vecer aj ja som mala problemy s krcami v krku, trvalo to az 4 hodiny, uz som si myslela, ze budem musiet zavolat pohotovost, skusala som vsetko mozne, nakoniec mi trochu pomohol kupel, ktory som absolvovala o 1h

zufala

Soravia ja som hotova,nevladzem nic,nejem skoro nic,krstna mi povedala,ze mozem mat crevnu chripku,tak pojdem zajtra aj za obvodnou.Lezim ako mrtvola,ledva zvladam starost o malinkeho,som naozaj v koncoch.Drz sa,ja dakujem za vsetko.Ahoj.

myis

Ahoj Zufalka, to je mi luto, co sa ti stalo, zmen doktorku, musis skusat dalej, mne ked robili tabletky zle, tak doktor pripustil, ze to moze byt reakcia na ne, tak nechapem, ako moze byt taka stupidna... Skusila si sa spytat RNG? On tu sem-tam pise, ci by ti nevedel poradit nejakeho liecitela, alebo doktora. Vsak to nemoze ist takto dalej, sakra! Ozaj, mala si testy na chlamydie, boreliozy? Vraj tiez mozu riadnu sarapatu narobit