Partner na urovni - skúsenosti ?

0vecka

Jarunka12 lebo topiaci sa slamky chyta... takisto ako dali ludia prachy do bmg invest chodia k vestici alebo ludovym liecitelom tak sa nechaju odrbat aj na tomto... inak napad by to nebol zly. mali by sa dodrziavat pravidla .. podobne ako pri kupe auta by mohli ludia niekam nabehnut tam by ich cekli a vytvorili im Profil ... podla mna by to zabralo ale typujem ze tito odrbavaju preto lebo tam maju malo ludi. a tak radsej poslu niekoho z riti palovej ako nikoho

Zuzi71

majsterproper, ty máš asi smolu...a nie si sám. Žena, ktorá sa pomaly na prvom rande chce vydávať, je zo samoty zufalec. Žena, ktorá nie je hrdá sama na seba a svoj zarobok, ktorá pyta od teba peniaze, či auto je zlatokopka a ma v sebe zlu vlastnosť -zavisť! Ver, že raz príde tá pravá! No isto nie zo zoznamiek.. Možno denne chodí okolo teba

Martin2017

Je to somarina. Kazdy mesiac treba platit a viac nez polovica profilov je vymyslenych alebo je to pocitac. Ak si chces pokecat.. mozes napisat aj mne ;) pekny den

evinec

Ja tiež mam nepríjemnú skúsenosť s touto zoznamkou.Po zaplatení poplatku mi prichádzali ponuky z celej republiky len nie z oblasti z ktorej som ja, a aj veková kategória úplne iná, než som uvádzala .ˇZe by sa ten počítač tak mýlil??? Myslím ,že to bol zámer.A po 2 tyždňoch som sa už na stránku nedostala,vraj nespravne udaná adresa, alebo heslo.Takže kto chce prísť o peniaze -,skúste sa zoznamovať cez partnera na úrovni.

mareek

ja mam dobre skusenosti. ked si s niekym zapasujete citite to,podobne ako v autobuse.debata je fajn. co sa tyka reality,ked sa niekomu nelubim,hned to postrehnem.teda lepsie si dlho nepisat, hlavne neslubovat,a neplanovat. stretnutie ma byt prekvapenie,bud krasne,alebo take ze ste si darcek nevybrali. ale nikdy nie ze ste sklamany.