Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto z vas skusenosti s net zoznamkou Partner na urovni? Ked zaplatim ten VIP poplatok a potom uz viac nechcem, ci nebudu odo mna pozadovat aby som zas platila.
Partner na urovni - skúsenosti ?
Partner na úrovni? to ešte funguje? :-D
Mesačný princ ten s ruksakom nema chybu :-D
Mate pravdu .V tejto zoznamke z vas len vytiahnu peniaze , a vysledok nulovy. Ja som tiež naletela,zaplatila som si zoznamku na tri mesiace a ani nie po 3 tyždnoch som sa na stranku zoznamky už nedostala vraj zle zadana adresa, zle heslo,same kecy,takže ma okydali o 30 Eur . radim každemu schopnemu,nenalette na ich reklamu,zoznamujte sa mimo PARTNERA NA UROVNI, je to len tahač penazi a vysledok nulovy.
ja som bola na tej zoznamke 1x. Po čase som to zružila, s tým nebol problém. No nikoho som nenašla. Som celkom normálna baba, žiadna zlatokopka, ani karieristka, ako si možno myslia. Asi sa ma chlapi boja, bohvie. Raz som tam nasla jedneho okolo 40tky, na fotke sympatak. Písanie bolo tiež celkom fajn, zdalo sa, že si rozumieme. Tak sme sa šli stretnut. Mala som ho vyzdvihnut na autob. stanici v BA autom. haha. Dosiel s ruksakom. Nakoniec vysvitlo, že on si 1. najprv hlada ženu ku ktorej sa moze nastahovat a potom si "chce kupit dom".
Dalsi bol sympaťák z BA, pohodička, ktorý navrhol hned po prvej káve, že možem u neho prespat a žiadal pusu. Nechapal prečo mu nechcem dat pusu.
No a do tretice bol krasny chlap z BA, zabezpeceny, ktorý bol už na prvom rande od vzrusenia hotový a na druhy den mi posielal svoje nahe fotky, lebo ako pisal " som nadržany" ... haha takze toto moje story.
Ale bol tam jeden zlatý chalan s ktorým jednoducho nebola chemia obojstranne a prestali sme sa stretavat.
Takze bud mame stastie alebo vsetko nechame na "nahodu".
Inač, čo by ste odporucali , aku zoznamku?
Tiez som urobila taku blbost, ze som sa tam zaregistrovala. Teraz viem, ze som radsej mohla synovcovi alebo neterke kupit nejaky darcek. So zrusenim konta som vsak nemala problem, takze ti co chcu zoznamku vyskusat, sa tohto nemusia bat. Ved podmienky sa daju vygooglit, takze konto sa dalo bez problemov zrusit i pred vyprsanim doby, za kt. som zaplatila.
Kazdopadne za mna (a to som nebola falosny profil) mozem povedat, ze niektori chlapi sa sice aj chcu stretnut, ale tak maximalne iba raz, aby mali moznost nahanat dalsie profily. A hoci nie som obezna, ale ani nie som 90-60-90, tak niektori sa po stretku odmlcali, niektori napisali nieco o absencii iskrenia, alebo ze nie som to, co hladali, alebo niektori si chceli nadalej len pisat, co ma uplne "dostalo". Ja som si vzdy naivne myslela, ze vztah sa da vybudovat iba tym, ze cloveka spoznavas, ako sa chova v realite, kedze to nezistis na jednom stretku a uz vobec nie pisanim si, ale teda na partner na urovni to funguje inak... a sice jednorazove stretko s "bonusom piseme si" - zrejme islo o takych, kt.si chceli prelustrovat dalsie profily a mna si ponechat v zalohe (no aka to cest).
Moja bilancia bola: 5 absolvovanych kav/mineralok a plus 1 stretko na biku (to uz som zacinala mat citaka, ze beztak to nema zmysel s mojou povahou hamblivky a introvertky, tak aspon vtedy som mala rozum, ze som sa nevzdala svojho relaxu na ukor jednorazoveho stretka, cize som to spojila), tak nastastie pri tom 7.profile, co ma kontaktoval a napisal nieco v zmysle, ze uz ma za sebou 20 takychto stretnuti, som pochopila, ze tam je to akurat prehliadka riaditelov, manazerov a podnikatelov..., kt. si chcu zvysit svoje sebavedomie tym, ze sa stretavaju kazdy den/tyzden s niekym novym, takze ja (s prepacenim uplne obycajna baba) s mojou povahou by som tam nemala sancu niekoho skutocne zaujat (a fakt ze moja predstava bola stretnut tam niekoho normalneho a nie snoba z inej vrstvy).
Ale tak opat, ak ma niektora z vas koketnejsiu povahu, vie spravne namotavat chlapov, pripadne pre zlatokopky to moze byt dobra zoznamka. Podla mna kazdy jeden z tych 6 dotycnych, s kt. som sa stretla, by sa na taku na 100% namotal. A pre obe strany by to bola win-win situacia. Cize ak si zrejme "na urovni", tak uspech tam mozno budes mat.
A HLAVNE SU TAM SAMI VYCHODNARI...nato pozor! :/
zoznamky nestoja za nic
Ne su šetky zoznamky oničom pokec bodka sk nebo na faceobooku je take možnost len se netreba hned vzadavat