Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto z vas skusenosti s net zoznamkou Partner na urovni? Ked zaplatim ten VIP poplatok a potom uz viac nechcem, ci nebudu odo mna pozadovat aby som zas platila.
Partner na urovni - skúsenosti ?
lexx87jones (AT) outloo k.com
Zdravím vás, jmenuji se Lexx Jones já jsem UNITED STATE armádní důstojník, doufám, že tento email tě najde dobře a zdravě a doufám, že můžeme navázat vztah, protože jsme zde setkávají poprvé, i prošly profil, který mluví dobře, že jste na tomto místě a byl jsem ohromen, když jsem viděl váš profil a rozhodl pro komunikaci s vámi. Je mým přáním, aby tě znám, mám rád upřímnost, důvěru, lásku, péči, pravdu & respekt, mám všechny tyto vlastnosti ve mně, laskavě odpovědět na mě skrz můj soukromý e-mailové schránky (lexx87jones@outlook.com), takže jsme nemůže vědět sami lépe. Doufám, že číst od vás, pokud máte zájem. Díky a doufat, že slyším od vás nejdřív. lexx87jones@outlook.com
Hodně lásky
ale na nete sa daju najst fajn ludia ja som kolko kamosov a kamaratok takto spoznala...zato ze niekoho odrbe pekna zena nemusite ludi hadzat do jedneho vreca na zaklade toho ze krasky chcu vytrieskat s muzov peniaze....
Ahoj,chcem pridat moju skusenost so zoznamkou,som zena v rokoch udajne nevyzeram zle mam dobre postavenie spolocenske a po smrti manzela mi kamaratka poradila tuto zoznamku,neviem co si mam mysliet,vsetci muzi boli sportovci kutily a spolahlivy,ozvali sa mi viaceri s tromi som sa stretla s viacerymi mailovala a jeden znich sa ma opytal co taka pekna baba hlada na zoznamke ze tam su len sami skrachovanci,to boli jeho slova,tak som mu napisala ze si myslim ze ked je to zoznamka na urovni tak by tam nemalibyt skrachovanci ,no ale s dvoma co som sa stretla osobne boli zatrpknuti chlapi ktorych nechali manzelky a treti s tym som asi 2mesiace sa stretavala bol slaboch s problemami so sexom a sebom samym, takze tiez nic,takze asi len dokoncim zaplatene obdobie a uz len pre zaujimavost citam ponuky,darmo som si dala poziadavku do 200km,nefajciara a vzdelaneho,posielaju mi ponuky az z Liberca,fajciarov a robotnikov takze nedodrzuju svoje sluby,tak asi tolkoto z mojej skusenosti,len neviem cije to ozaj pravda ze a tam aj ludia najdu avytvoria hodnotny dlhodoby vztah,.
a_dr1a ...dobre si urobila že si sa nestretla
majsterproper, si ma pobavil)) Tak ja tam tiez volakedy daavno bola no s nikym som sa odtial nestretla) a mne to tam pride vsetko take povrchne ako aj na badoo ai. Pokial si nepriplatis ci nedas fotky tak nic. Ked som si dala fotky tak obrat o 180st. No bozajte ma. A skor citam na nich negativa nez pozitiva. Este som necitala nepocula o skutocnom pare z realu, co sa tam nasiel. Moja dobra kamoska si nasla naposledy na badoo partnera lasku, uz spolu aj dovolenkovali ziju planuju zasnuby ai. To iste pokec. A skor co si vsimam, tak vacsina rovnakych ludi je na tych istych portaloch: badoo pokec partnerov ai. Ja som uz len na pokeci. Mnohi nadavaju ze je tam odpad (tak ale o com je dnes real?..to iste ako tu ci tam), ale zas si hovorim, ze ked som tam ja tak aj ini tam musia byt OK)) a poznam z tade aj dakych ludi osobne a su fakt faajn a v pohode
masterproper to sú tie vaše krásky ktoré vám každý chváli... tak vám treba chlapi také na vás...
Nedá mi za nespomenúť moju skúsenosť s týmto portálom. Bola celkom zábavná. Bol som celkovo na 3 stretkach po ktorých som moje hľadanie zakopal pod zem. Po prvom stretnutí sa dotyčná chcela pomalicky vydávať. Na druhom stretnutí s ďalšou kockou ktora poslala také fotky že vyzerala ako top modelka som sa cítil ako by som dostal kol do chrbta. Prišla tak škaredá baba že som sa hanbil s ňou sadnúť za stôl.
Nie, nie som povrchný ale toto bolo naozaj moc.
Vravím si...možno má dobré srdiečko tak dam tomu šancu. Po 10 minut keď si objednala 2poldeci som zistil že jediné co má dobré je pečeň.
No a do tretice.... rande s fakt peknou babou. Začali sme dokonca spolu chodiť....všetko klapalo tak ako malo..a po dvoch týždňoch chcela zrazu pozicat 2tis. Vravím nepoziciam veď sa sotva poznáme... tak hneď som bol atakovaný tak nech dám aspoň auto že ved mám dve...
To bola konečná. Čiže ponaučenie z tejto ale aj z iných zoznamiek je také ....že sa im treba oblúkom vyhnúť a šanca že nájdete niekoho vysnívaného je asi taká ako vyhrať loto.
Ahojte,
Ako si tu tak citam tie vase negativne prispevky az sa tak cudujem pretoze ja mozem povedat ze mam s touto zoznamkou velmi dobre skusenosti. Asi som jedna z mala ale naozaj nemozem na nu povedat ani jedneho kriveho slova a to myslim naozaj :). Aj ked je pravda ze som si prostrednictvom tejto zoznamky partnera nenasla ale nasla som si tu dobrych kamaratov a vsetci chalani s ktorymi som sa stretla boli velmi fajn. Treba len verit a byt trpezlivy a vzdy pozitivne naladeny. :)
Ja mám takú skúsenosť,že keď som aj napísal niektorej žene,tak ani len neodpísala,ani žiadny pozdrav.Skratka si chudák,čo môžeš od žien očakávať.
Ahojte,
práve som si čítal fórum k partnerovi a vidím, že tu veľa negatívnych postojov tak som sa rozhodol podeliť sa z mojimi skúsenosťami.Na partnera som sa prihlásil 5/10/2016 z dôvodu, že nemám fakt možnosti niekoho normálneho do života spoznať, aj keď nemám žiaden problém nadviazať kontakt.Dal som teda na slová kolegýň, ktoré obe majú už 2 ročné vzťahy cez partner.K dnešnému dňu, som sa zoznámil virtuálne so 7 babami, s ktorými som si vymenil súkromné čísla, aby sme mohli efektívnejšie komunikovať a pomeniť si fotky resp. si zavolať.S tromi som bol na rande...prvá bola scestná v porovnaní s tým čo o sebe tvrdila a ako vyzeral na fotkách, druhá baba bola super, akurát je možno trošku moc kľudná na mňa a tá tretia je skvelá, dokonca máme spoločnú kamošku, takže som v aktívnom kontakte s dvomi babami, no ešte stále oslovím nejakú babu ak ma zaujme.Samozrejme to chcem rozvíjať, no nechcem zatratiť niečo pre nič...a so zyškom žien už som prerušil kontakt, nakoľko keď sme si menili fotky, tak som zistil, že asi by ma nepriťahovali, tak som to ukončil, to na margo fakových profilov, ale neviem, možno mám len štastie?a platbu ešte neriešim, nakoľko mi ostáva ešte pár dní do možnosti výpovede členstva, samozrejme akonáhle budem niešo s niekým riešiť, tak s tým končím, uvidím ako pochodím, no každopádne mi to zatiaľ nepríde zle investovaných 14 Eur za mesiac možnosti spoznať niekoho s kým niečo vytvorím :)