Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

atka 136

Mame vraveli aj sestricky ze pani doktorka ma vysoku uspesnost a ze zatial sa jej ani jedna pacientka nevratila.A ze v maminom pripade je 70% uspesnost vyliecenia.Neviem musim verit nic ine mi neostava.Pozitivne je ze nema postihnute lymfaticke uzliny a niesu metastazy,asi preto ma sancu.

atka 136

Ahojte,tak ozyvam sa lebo uz presla nejaka doba tak ak niekoho zaujima ako to moja mama zvlada nech si precita.Takze mama ma uz 3 chemo za sebou,vlasy jej nevypadali,nezvracia,ale mava po chemo zimnicu nasledne horucku a trosku je unavena.Schudla zo 60 kg na 57,zrejme to nieje az take strasne dufam ze uz neschudne.Este ju cakaju 2 chemo,a do 28.4.ma oziare potom tyzden pauza a tak jej daju brachyterapiu asi 4,tak vravela lekarka,a ze potom vraj nador zmizne.Pre mna to je nepochopitelne ze nic nebudu operovat vyberat.Sama som zvedava ako bude ci liecba zaberie.

RNG

Nepoznam celosvetove cisla, ale v USA za minuly rok mal priemysel a distribucia potravinovych doplnkov obrat 56 miliard, a medicina, klasicka monopolna tvori 17 3/4 % z hrubeho narodneho dochodku, co je zhruba
15 000 miliard, tj hovorime o povedzme 2500 miliardach co je rozdelene medzi poistovne farmaciu, lekarov nemocnice a vyrobcov medickych zariadeni. Samotna farmacia je odhadom asi 800 miliard. Takze potravinove doplnky su tu v zrovnani s tymi cislami len mala odrobinka.
A tento rok a dalsi to stupne aspon o 30-40 % tym ze sa do toho celeho zamiesala vlada, a kam sa zamiesa vlada, tam sa strati aj konkurencia aj ekonomika prevadzky.
O tom sme sa mohli mnohokrat presvecit na inych vladnych programoch
Ja uz teraz platim o 30% viac za poistky ako minuly rok a to som si musel prestudovat hromadu poistovni, lebo moja stara to jednoduch chcela zdvojnasobnit, pricom hromada lekarov odmieta zobrat starsich ludi na Medicare, co je statna zdravotna poistka, na ktoru zrazaju ludom z platu cely zivot a co ti hradi po 65 roku 80% vydavkov zo zdravim, teoreticky, lebo je z toho tolko vynimiek, ze nakoniec ti to pomoze dost malo a to prave vo veku ked to najviac potrebujes.

0vecka

2 Ivka akonahle su studie a vedecky konsenzus uz je z toho klasicka medicina... preto tie tvrdenia nedavaju zmysel

Ivka 1

Lenže ja tu nepíšem o odborníkovi na alternatívnu medicínu ale o odborníkovi s dlhoročnou praxou v klasickej medicíne , ktorý sa zaoberá prírodnou (nie alternatívnou !) medicínou.
A nie je to : "Jedna pani povedala, napísal o tom odborné články ako prírodná medicína môže byť nápomocná pri rôznych ochoreniach. Môže byť nápomocná - teda nenahrádza klasickú medicínu.
Teda aj chemoterapiu - kombinovať 100 % kvalitnými prírodnými doplnkami. Samozrejme po porade s tým, kto sa v tom naozaj vyzná.

Agnes998

Ano mam s tym skusenosti, konkretne moja teta sa liecila tymto sposobom, odmietla chemoterapiu a do roka bola mrtva.