Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

Nadejka

atka vzdy budem podporovat ludi,ktory su v zufalej situacii a hlavne vlastnymi skusenostami,pride mi nemiestne ked tu mudruju ludia,ktori to nezazili na vlastnej kozi,kazdy je mudry ale keby bol v tej situacii ako je takto chory clovek velmi dobre by si rozmyslel ako dalejVed sama si mala mozost skusat aj alternativu a videla si na mamine kam ju to viedlo.Pamatam si tvoje prispevky,ktore boli zufale a poplakala som si pri nich.Vdka takm lekarom ako je Ilek,ktora povedala ze telo je velmi mudra tovaren a staci pit denne viac vody samo sa vycisti aje to pravda naco cpat vsetko mozne choremu aj ked by sme mu chceli to najlepsie ale treba dodrziavat c´vsetky rady lekarov.Aj moj manzel zvladal velmi dobre chemoterapiu ,je po transplantacii drzi sa zatial statocne ale nemame vyhraty boj ale dakujeme za kazdy den ,pribral od zaciatku choroby 15kg je vo vybornej kondicii tak je to ,myslim povzbudive,vies musela by si ho vidiet pred a po neverila by si.Tak neboj bude dobre,nadej zomiera posledna,pozdravuj maminku ,nam tiez takuto nadej posielala jedna baba z fora a velmi nam to pomahalo,doteraz sme v kontakte.Drzte sa maminka urcite vyhra tento boj...

kabel

RNG je len vylucne za doplnky a apriori odmieta chemo, takze s nim asi prilis nesuhlasis :-D a to je presne o tom, ako zvycajne pise llek, ze sa staci ocitnut v tej situacii osobne a nazory proti chemoterapii sa radikalne otocia...

atka 136

Kabel,ja som za kombinovanu liecbu suhlasim aj s Rng ale toto uz neni sranda a viem ze len prirodne by sme to nezvladli.Viem ze chemo je svinstvo ale fakt este nic ine nevymysleli a nie vsetci co brali chemo a oziare automaticky zomreli,a to je pre mba dolezite ze sa to da prezit,a ze mama ma nadej vyliecit sa.

atka 136

Nadejka dakujem velmi pekne za podporu,konecne niekto napisal ze chemo aj oziare sa daju prezit aj ked vieme ze je to vycerpavajuce a iste nie kazde telo to zvladne.Moja mama uplne bezproblemov zvlada po chemo ide do obchodiku aj do kostolka,posedi vonku na lavicke poprechadza sa.Sama vravi ze su horsie pripady od nej a ze ona je tam ako zdrava velmi dobre zvlada liecbu vdaka bohu.

atka 136

Museli sme ist sa liecit pomocou oziarov a chemo nakolko keby sa mame uplne zhorsil stav vycitala by som si to do smrti.Viem ze oziare a chemo su svinstvo ale zatial nic ine nieje bohuzial.Ak mama popri tom posilni imunitu vylieci sa som o tom presvedcena a ona tiez je to silna bojovnicka.

Nadejka

Vazeny pan RNG ako len mozete niekomu brat nadej a neustale bojovat proti chemoterapii.Nebudem si minat energiu a oponovat vam,mam vlastnu skusenost,nebyt chemoterapie uz sme tu neni a pocas dvoch rokov som mali moznost spoznat vela ludi,ktori ziju len vdaka chemoske aj dvadsat rokov a chodia len na kontroly.Viete si predstavit ,co preziva clovek,ktory sa boji o svojho pribuzneho ako Atka,s akym strachom liha a rano vstava a chyti sa aj slamky,kazda jedna povzbudiva informacia dodava silu bojovat a ist dalej, tak jej ju prosim tymto neberte.Hrozne im drzim palce,lebo psychika je velmi dolezita a pani doktorka ma urcite nejaku skusenost aj ked kazde telo je individualne,tak bojujte Atka a myslite na to, ze mate nadej ,treba verit.....Prajem maminke vela sil a podporu rodiny ,aby citila vasu lasku a ta ju bude posuvat dalej...Nedajte sa odradit takymito prispevkami.Kazdy vie mudrovat ,hlavne ked sa ho to netyka..

atka 136

Vraj pri jej diagnoze a jej stadiu je 70% moznost vyliecenia.Mama uz ma len 2 chemo,kazdy tyzden pred chemo jej beru krv,krvny obraz ma v poriadku raz mala znizene trosku hemoglobin doktorka jej dala tbl zelezo.Mama berie aj colostrum tak verim ze zvladne liecbu,musi!

RNG

Nuz o tom 70% uspechu velmi pochybujem, lebo nepouziva nic take, co by ten 70% uspech odovodnilo.
A pacienti sa jej nevracaju, lebo zomru doma v pokoji po poskodeni/zniceni tela chemoterapiou...