Rakovina alternativna liecba

Príspevok v téme: Rakovina alternativna liecba
atka 136

Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.

atka 136

Nadejka nasla som si nejake prispevky od teba v teme chemoterapia este z roku 2012.Vtedy zrejme tvoj manzel bojoval s chorobou,ako sa ma teraz?A aky druh rakoviny mal,ked sa mozem opytat?Nenasla som na teba mail kam by som ti napisala.

Deria

To je dobre, Atka, len nech dalej odstavuje a samozrejme, ze ma mat normalnu, pestru stravu, to patri tiez k zdravej vyzive. Ziadne polotovary a pokial mozno ziadne sladkosti. Vitaminy a mineraly popri zdravej strave su mimoriadne dolezite hlavne pred a po chemo. To netvrdim iba ja ale lekari, ktori tymto sposobom dosahuju velmi dobre vysledky.

atka 136

Aj mne lekarka povedala ze nic netreba ale davam probiotika biopron aj vitamin c,a kupila som betaglukan 500 mama ho ukaze lekarke zajtra ci to moze brat.A ano vraj treba velmi vela pit koly oblickam po chemo.Stavy pije stale odstavujeme alebo kupujeme aby to mala v nemocnici a mohla pit,tiez jej velmi pomaha cviklova stava.Vela ludi ospevuje cviklovu stavu tak hadam su pozitivne skusenosti...clovek tak strasne chce pomoct chyta sa kdecoho co by mohlo pomoct v liecbe.

Nadejka

atka ja som prispievala prispevkami do tvojej temy a co sa tykalo prispevkov chemoterapii, ak by si chcela nieco osobnejsie napis mi mail

Nadejka

atka nie nedavali,pytali sme sa lekarky,povedal nam ,ze je to zbytocne staci pit viac vody, a telo sa postupne da do poriadku,davali davali sme prednost ovociu ,zelenine a v stave sme vobec neobmedzovali ,bolo nam povedane vsetko na co ma chut a s mierou,netreba nic prehanat a tk to funguje stale.Jedine probiotika berie PROBIOFIX robi mu to dobre na zaludok.Jedine co pije bio cviklovu stavu aj ked mu to nechuti, vzdy ho presvedcim,ze na krvicku je to velmi dobre.A hlavne vela lasky mu dodavame cela rodina to je velmi dolezite na psychiku.Keby si cokolvek potrebovala napis....ja som v kontakte s mnohymi ludmi takto chorymi a dodavame si rady navzajom a hlavne sa povzbudzujeme a tesime sa z kazdeho pokroku kazdeho jedneho..zo vsetkych kutov Slovenska...

atka 136

Deria mama ak je na vikend doma odstavuje stale.Papka vela zeleniny,ovocia,ovcie jogurty.Je normalnu stravu pretoze sa bojim aby nechudla kedze chemo vycerpava fyzicky.Ja verim ze sa uzdravi a dakujem vsetkym za podporu a za pribehy vyliecenych o ktorych pisete,aspon uz viem ze na chemo a radio sa neumiera automaticky.

Deria

Ahoj Atka, velmi ma tesi, ze mamina to dobre zvlada. Mojej kamaratkin muz mal najhorsiu formu leukemie a k tomu sepsis, vyzeralo to beznadejne. Bral takisto chemoterapiu a ma sa uz 4 roky dobre a zalozil si znova firmu, ktoru kvôli tej chorobe musel zatvorit. Fakt je ale ten, ze sme donho pchali pred a hned po chemoterapii kvanta nutrilitu, ktory ho neuveritelne rychlo postavil na nohy. Vsak co ine pravda, kedze chemo nici aj zdrave bunky, bohuzial aj vtedy, ak je lekar ako dobry.
Ale som presvedcena, ze tie vsetky usilia, ktore si vynalozila na rozne pripravy stiav a vobec zdravej vyzivy pre mamu, neboli marne. Je to velmi podstatne ako pred chemo, tak aj hned po nej. Ale o to sa uz ty postaras.:) Verim, ze to zvladnete, len tak dalej a drzte sa!

atka 136

Nadejka ako sa volala tvoja tema?Rada by som si ju precitala ak mozem,dakujem ti za podporu.To ty si mi pisala ze mam pocuvat ilek,vsak?

atka 136

Vdaka velmi pekne za povzbudive slova vazim si to velmi velmi dakujem.Je to tak ludom sa lahko radi,pokial sa neocitnu zoci voci rakovine oni alebo ich najblizsi,my sme skusali najprv alternativu vsetko bolo ok,az do chvile kym mama nezacala krvacat zrazeniny velkosti kuracej pecienky potom mi uz nebolo vsetko jedno strasne som sa zlakla a bala co ak by vykrvacala?Ten pocit bezmocnosti neprajem nikomu.Keby ze sa vtedy mame nieco stalo zblaznila by som sa.Takto som kludnejsia ze je pod dohladom lekarov a ze ma sancu sa vyliecit.Chcem sa opytat davali ste nieco nejake vitaminy alebo nieco popri chemo a oziaroch.

philips

RNG... Predtým ako napíšeš príspevok si to skús premyslieť...

Myslím, že ti mnoho užívateľov fóra poďakuje.