Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
O vecka , pises uplne blbosti. lekari v Mexiku co si zvolili liecit najma alternativne su normalny absolventi prestiznych medickych univerzit, takze poznaju klasicku onkologiu vyborne. Ale zvolili si liecit najma alternativne, lebo s tym maju lepsie vysledky.
Inac napr pouzivaju aj niektore chemoterapeuticke lieky, ale v spojeni s inzulinom a v ovela mensich davkach, lebo takto sa dostane z nich do rakovinnych buniek, co maju ovela viac inzulinovycyh receptorov podstatne vyssie davky aj s ovela menej podavanych chemoterapeutik.
Ale pouzivaju najma metody, kde citotoxicke latky su vo forme neskodnych potravinovych doplnkov, nie chemoterapeutik.
Ale ja nikomu nic nenanucujem vyber je na vas, len sa sem snazim dat informacie aj z druhej strany, tj informacie, ktore su bezne potlacane a lekari , co sa ich napriek vsetkemu odvazia pouzit su za to kruto prenasledovani.
Atka, je plno ludi vyliecenycyh len prirodnymi prostriedkami a naviac, tam kde pouzuivaju aloternativy, tj nie chemo, ozarovanie a chirurgiu maju naviac vyssie percento vyliecenych.
Lenze to bude vzdy onkomafia popierat, tak ako dokonca v USA zakonom zakazuju inac liecit, ako tymito troma prostriedkami.
Ze ten zakaz je vlastne protiustavny, to len dokazuje, ako je cely system prehnity.
A znova se uvediem na porovnamnie vysledky modernych onkologickych klinik v USA v porovnani s jednou z nemocnic v Mexiku, co lieci rakoviny alternativami. A tam je jasne vidiet vyhody alternativneho liecenia pred klasickou onkologiou.
Samozrejme sa nejedna o liecenie podomacky, ale lekarmi, vzdelanymi na alternativne metody, nielen klasicke.
www.oasisofhope.com
A budem s tym tlct po hlave vsetkych co sa zastavaju dnesneho medickeho monopolu, lebo tento ma dnes smutny vysledok, kde lieky su dnes na "cestnom" tretom mieste dovodov pre smrt, hned za cievnymi chorobami a rakovinami. A to naviac aj dlhodobe nasledky chemoterapii veduce k smrti sa zasadne vzdy diagnozuju ako smrt na rakovinu alebo este castejsie zlyhania roznych organov, ktore boli ale pred chemoterapiou v dobrom stave povacsine. Alebo na rozne infekcne choroby, ktore chemoterapiou a radiaciou znicene telo s nizkym poctom bielych krviniek nie je schopne rutinne zvladnut.
Dakujem nadejka,aj Vam vsetko dobre.Dobru noc:) som rada ze su na svete fajn ludia ktori vedia povzbudit,vela to pre mna znamena,lepsie zvladam tuto tazku situaciu.Vdaka
Vdaka,aj my posielame vela dobrej energie,prajeme vela stastia pri liecbe,vela dobrych ludi okolo vas,a hlavne uzdravenie,aby sa vsetky kroky v liecbe k tomu priblizovali.Hlavne aby ste boli v pohode.V modlitbach budem s vami.Prajem dobru nocku....
Nadejka ano treba verit a dnesna medicina je na vysokej urovni stale sa to niekam posuva,a hlavne ked su ludia ktori sa vyliecili.Drzim silno palceky na kontrolu nech je vsetko ok....A prajem vsetkym pevne zdravie lebo je velmi krehke a clovek nikdy nevie.
atka treba verit,urcite vybrala lekarkaa tu najvhodnejsiu liecbu a ostatne zalezi len ako zareaguje telo a ostatne je v rukach bozich ...Chce to davku trpezlivosti a podpory.Manzel sa ma momentalne velmi dobre, uvidime ake budu vysledky, ideme zaciatkom maja na kontrolu.Chvilami nechcem verit ,ze mu nieco je ,ale musim byt v realite.On ma hematologicke ochorenie.
Nam musia pomoct oziare aby sa nador zmensil a tak este bude brachyterapia kedy sa ziarenie aplikuje priamo do nadoru.A malo by to byt v poriadku chemo vraj dali aby zvysili ucinnost oziarov.Boze nech to vyjde nech nador zareaguje a scvrkne sa alebo zmizne.
Lutujem ale so syntetickými vitaminami ti neporadim.
Deria ktore vitaminy niektore su kontraindikovane ako napr b12, a niektore ine bcka,okrem b6,to moze aj berie lekarka jej odporucila.Dalej vraj pozor na antioxidanty ale mama aj tak berie ccko lepsie zvlada chemo aj oziare.Nastudovala som si ze pri cisplatine nieje kontraindikovane tak hadam moze c cko,lebo jedny vravia tak druhy inak a uz mam z toho gulas.Teraz chceme pridat betaglukan 500 len neviem ci moze teraz alebo az potom po liecbe chemo mama sa radsej opyta lekarky.Co sa tyka stravy papka nemocnicnu stravu ale ma k tomu svoju zeleninu a je aj ovocie,nema moznost sa inak stravovat.A nosi si stavy a ovcie jogurty ziadne sladkosti neje myslim cukriky,cokoladu,keksiky.
Drz sa rad lekarov,my mame stastie,ze nasim lekarom je Ilek velmi si ju vazime za vsetko co robi pre pacientov nielen pre nas.Clovek co robi svoju pracu srdcom venuje maximum svojho casu vsetkemu.Vidis aj na fore snazi sa vysvetlovat a orientovat sa v chorobe.Stavy nemozu uskodit ale netreba nic prehanat.Musime verit ze sa to bude vyvijat dobrym smerom.Niekedy aj vitaminy mozu viac ublizit ako pomoct .Vsetko co telo potrebuje si najde aj v ovoci a v zelenine.Hlavne nech jej chuti .Chemoterapia aj oziare hoci su piaga zachranili zivot mnohym ludom , o ktorych niekedy netusime ze boli vazne chori mam za sebou stovky rozhovorov z vlastnych skusenosti ludi ano netvrdim ze vela ludi aj zomrelo,ale kolko ich zomiera a nebrali ani chemoterapiu ja verim hlavne na osud....