Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
Ovecka, v co ty aj phillips verite je vasa zalezitost. Ja si ale povazujem za povinnost ked nie vas, tak aspon druhych informovat o tom, co vasi onkologovia nevedia, tj lieceni inymi metodami, ved o tom cela tato tema vlastne je.
A medicina nie je vec viery ani presvecenia, ale veda, kde sa nemaju zatajovat ine metody len za to, ze ich cast onkologov vobec nepozna, co im ale nebrani sa "odborne " o nich vyjadrovat.
Chemoterapia sa prevadza jedmi, ktore su okrem jedovatosti aj dokazatelne karcinogenne, tak isto ziarenie je karcinogenne. Takze komu to normalne mysli, musi mat nazor podobne ako ja, ze to asi nie su najvhodnejsie metody, najma ked existuju ine, neschvalene, co telo naopak odmoruju a zvysuju jeho obranyschopnost, pricom su neskodne.
Takze vy si tu len polemizujte a servirujte svoje ossobne nazory kolko chcete, to na faktoch, co som tu uviedol ale nic nemeni.
Keby bola ta chemoterapia tak dobra, tak preco vyse 3/4 onkologov ju na sebe v pripade rakovin nenecha robit v USA?
Tu mas jeden z clankov ako a ktore rakoviny sposobuju chemoterapeutika.
onlinelibrary.wiley.com
2 philips ja fakt nechapem ze lekarom neveri 70% ale tym mexikancom hej ti tam mali na niektore rakoviny aj tych 90 tusim. Proste on neveri uz z principu... :)
RNG, mám ti spraviť aj ja takú stránku, kde bude ukázaná úspešnosť liečby chemoterapiou 100%?
Mozes si pozriet rakovina krcka maternice aka je uspesnost pri danych stadiach.Chvalabohu tam niesu 2% ani 5%.Ono samozrejme pri 4 stadiu s postihnutymi lymfatickymi uzlinami a metastazamy tam uspesnost rapidne klesa.Nastastie moja mama nema posledne stadium je nejak v strede uvidime ako bude nador reagovat na oziare a chemo.
2 atka 136 to je podla mna vase stastie ze na to nemate :) ako som uz hovoril tak Steven Jobs na to mal a tak aj dopadol...
inak aj 50% je slusna sanca... je to na vas ale ja osobne by som bral aj 10% pri nejakych 2% by som sa na to asi vykaslal a radsej si uzil ten zbytok zivota...
akurat mi to pride ze 70% este neznamena ze s urcite vylieci... preto sa divim ze si ta doktorka bola tak ista...
Tiez som sa jej pytala ci sa to neda odstranit prirodne,povedala ze v tomto stadiu uz nie ze tam je uz vyvinuty karcinom,ze prirodne pomoze len v prvom stadiu alebo len ak blbnu bunky nie ak je uz nador.Ved mame musel rast nador 8-10 rokov,my sme uz nemohli cakat dlhsie ochorenie by progresovalo a mama by umierala v prisernych bolestiach.Ja sa nezastavam chemo a oziarov viem ze to je toxicke svinstvo ale fakt na slovensku ine neponukaju,a zalezi ako to jej telo zvladne.Zatial mozem povedat ze zvlada bravurne ma za sebou 3 chemoterapie este 2 a s chemo konci.
Rng my si nemozeme dovolit ist sa liecit do mexica zijeme na slovensku inu moznost nemam.Musime verit lekarom,a lekarka ma vraj velmi dobru uspesnost v liecbe tohto typu nadoru toto ochorenie,a velmi pozitivne je ze mama nema postihnute uzliny a niesu metastazy tym sa sanca zvysuje,aj keby to malo byt 50% uspesnosti tak je tam nadej a treba bojovat.Rozpravala som sa aj so svojou gynekologickou velmi nas podporila vravela nech to mama urcite podstupy ze ma pacientku a uz 7 rokov je cista ze nador velmi dobre reaguje na oziare.
nehovoriac o tom ze ta pani ma uz za sebou 3 ozarovania a to ze by teraz skocila na alternativu je malo pravdepodobne takze nechapem tie tvoje reakcie...
2 RNG nevim na co to bola reackia ale ok ....
akoze sorry ale ked lekar povie ze uspesnost je 70% tak tomu proste verim skor ako nejakej stranke mexickej alternativnej mediciny kde neuvadzaju absolutne nic len to ze cojaviem 90% ludi sa u nich vylieci.
ja v mojom okoli poznam alebo som poznal 3 ludi co mali rakovinu. 2 sa vyliecili a jeden zomrel.
A akoze fakt doteraz som si myslel ze sa vyznas ale ako vies ze ta sanca neni 70% kedze si tu zensku ani nevidel vies len asi dva udaje... proste to je u teba uplne do ocibijuce ze to neuznavas len preto lebo je to medicina a nie sarlatanstvo... ked na mexickej stranke napisu 90% bez akejkolvek zaruky a dost pochybujem ze sa to nejako zhoduje s realnymi vysledkami (kedze oni si tam napisu co chcu a nebudu si tam pisat ze 95% zomrelo a 5% je nezvestnych) tak to zhltnes aj s navyjakom .... Akoze fakt by si sa mal zamysliet nad tym co tu potis
Dievčatá - treba veriť, dúfať, nestrácať nádej, píšete .... kam sa podeli odrazu všetky vaše vedecké štúdie a dôkazy ??