Prejedanie

misha

Mňa tie výčitky dnes zabijú:-(((((...Ako som mohla toľko jesť:-( Ako som to mohla dovoliť:-(...čo sa to dnes deje:-(

veronika

to minus: ja mam tiez 23 a 160 cm...a vazim 60 dnes konkretne ..:)a od pondelka sa stravujem obmedzene a tlmim vlci hlad...a mam to horsie, ako ty, lebo som doma a ucim sa na skusku. a som nervozna a furt by som jedla, ale od pondelka sa celkom drzim..som zvedava, dokedy, ale este aj cvicim trochu a vela pijem cierny caj ooolong na chudnutie

miňuš

čaute, sedím v kancli, rozmýšľam ide zas ten víkend, kedy sa budem stravovať doma a čo zasa všetko pojem. Nechcem sa už prejedávať, ale keď idem jesť alebo už jem, tak mám taký super pocit, a neviem potom prestať a skončí to tak, že keď som preplnená tak prídu výčitky a viete si predstaviť čo asi nasleduje. Pomôžte mi, mám 23 r. 158 cm 51 kg a chcem sa normálne stravovať a hlavne sa hýbať, mám veľké boky a preto chcem schudnúť. Prosím odpíšte mi niekto

misha

natty, keď si to budeš hovoriť, že sa vráti, tak sa vráti. Nevolaj ju, nechaj ju tam, kde je:-)....Tak príjemné učenie...Keby sa Ti moc parilo z hlávky, prídem Ťa uhasiť:-) Páááá

natty

misha no...ale za 3 tyzdne idem do spanielska.. sama, daleko od rodiny, tak sa bojim ze sa mi vrati.. ale dufam ze nie.. budem sa snazit.. teraz ale idem sa ucit trosku :D nech to nieje len o stasti... ty sa drzkaj!! inak pristane ti ked sa usmievas ;) pa slniecko

misha

natty, niečo by som Ti napísala, ale sem nechcem. A hovorí sa, keď nepreskočíš, prehodia Ťa:-)- tým som si ja ale taká istá nie som:-( Záleží aj od školy, profákov...ale ty to zvládneš:)!!! A maturu máš z aj, alebo nj?

natty

misha tak ked nie dneska, tak zajtra oki?? :) a moje ucenie.. no hroza.. uz dokonca aj zaspavam s Kukucinom a krizime hrasky...:/ ale vsak co maturita, formalita... snad ma prejst nechaju :))