Chlapi ma nechcu, prečo?

Príspevok v téme: Chlapi ma nechcu, prečo?
Leanska

Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.

orfeo

Poznam podobny pripad ako tu opisujes,pekne ale fakt pekne dievca a ma problem najs si chlapa,najprv som sa cudoval ale tiez som nazoru ako tu bolo spomenute ze vela chlapou sudi knihu"podla obalu ,bud sa ta chlapi boja mislim tim ze sa boja odmietnutia lebo si pekna ako opisujes a urazit muzske Ego odmietnutim nie to prave po com chlap tuzi alebo je to tim ze si ta spajaju z fiflenkami tejto doby ,je pekna budu mi ju chlapi balit,je pekna co ak nevie varit a starat sa o domacnost,mozno tu so mnou vela ludi nebude suhlasit ale takto to vidim ja

miki25

čo prehliadať? kočka nemusí vedieť nič o tom, pokiaľ okolie jej nepovedalo pravdu. ono môžu byť tam aj isté poruchy s vyžarovaním, čo je dôležité a nemusí si to osobne všimnúť, lebo to si všíma len jedna strana. strana, čo to vysiela tak nemusí vedieť nič o tom.
raz som zažil podobné rande, že slečna bola OK, ale mala takú poruchu, že vyžarovala, že sa chcela prehnane "kamošiť" už, keď si ju zbadal. toto na iných "rande" s inými som nezažil ešte. ona neuvedomovala si, prečo sa s ňou chce každý kamošiť a maximálne sex potom radšej decentne odkopnúť. radšej osobne som ju nechal tak nechcel som si zobrať na triko, že by som sa zahrával a aj že problémov má dosť. nepovažoval som sa za správneho, žeby som jej problémy riešil. tak sme sa pekne fakt pekne rozlúčili po prechádzke, ale prekvapilo ma, že sa mi paradoxne poďakovala a bola celkom rada vraj som bol prvým chalanom, ktorý ju nevyužil, nezneužil...

#

Ropný zdroj mýliš sa pekná baba ale fakt veľmi pekna nieje často dobrej povahy. Poznal a poznám take ze po ozaj kočky ale povaha strašne. Sú často namyslene, vyvysuju sa nad ostatné lebo sú zvyknuté ze im hovoria ľudia aké sú pekné, sú rozmaznané a dosť náročné na mužov. A napokon aj veľmi koketne a neverné. Ja take krásavice vôbec nemusím. A nieje s nimi až taká zábava byť. To len tak pretiahnuť a pustiť k vode. Často to ani variť nevie ani upravovať. Take len do výkladu dať .

Hector

Ono je tazke takto radit od stola, ked ta clovek nepozna. Vsetko co pises su tvoje subjektivne pocity a pohlady na seba. Tym nechcem povedat, ze nam tu klames a idealizujes, len ze clovek ma tendenciu byt malo alebo naopak prehnane sebakriticky a prehliadat ine, pre teba banalne veci. Zase ked sa spytas nejakej kamaratky, tak je podla mna mala sanca, ze ti uprimne povie, aky mas problem (ak nejaky vobec mas). Od toho predsa su kamarati, aby sa navzajom podrzali, aj ked chlapi su v tomto smere uprimnejsi a hned si vedia na seba ukazat prstom kto je aky ..., a potom ist spolu na pivo.
Myslim, ze potencialnych napadnikov by sa v tejto diskusii naslo dost, mozno by nebolo zle zacat odtialto ;)

simka..

hej hej to chapem.. vsak nemozes sa predsa vtierat, ak to uz zvykne zajst tak daleko ze sa bozkavate a podobne, tak je jasne kam to speje a preto ma aj chlap vyvijat iniciativu, uz nemusi byt na vazkach ze ci sa mu pacis
ved je jasne ze ho chces, tak toto je divne ozaj

ten posledny - no mozno jemu je uz trapne ze ta len tak nechal bez vysvetlenia a je to skratka debil tak ani nepozdravi

skus sa mozno spytat kamaratov alebo znamych tych chlapcov..

ropny zdroj

Ja ta ani nechcem urazit. Preco moj nazor vnimas ako urazku? To ta tu mam ospevovat, ked mam z teba svojsky pocit? Mam ta chvalit a klamat ti? Ja sa s nikym neserem, poviem si svoje a z teba mam taky pocit, aky mam. Tak co ti vadi? Ze som povedal to negativnejsie na tvoju osobu? Tak kua, ved sa aj k mojmu nazoru postav ako sebavedoma baba.
Peknu a prijemnu babu muz nepusti NIKDY!!!

Leanska

simka..
Presne si to vystihla!
No len neviem ako sa tych chalanov opytat rovno nech mi to povedia? Fakt sa nechcem strapnovat a otravovat ich, neviem mozno robim chybu malo bojujem? Nechcem sa tlacit a ani byt vtierava. Dokonca ten pripad ktory sa stal ako posledny co som vravela, ten dokonca zutekal ale vonku ma ani pozdravit nevie, uplne sa mi vyhyba ked ma zbada sa radsej otoci (comu vobec ale vobec nerozumiem) a pritom nic zle sa neudialo a ani zle som mu nic nepovedala nenapisala a zrazu taka premena (boji sa ma ako "cert kriza")

simka..

leanska: tiez si myslim ze mas smolu, ale nejaka pricina tam bude a mozno v tebe ale preboha kto je dokonaly?
teraz tu na teba budu vybalovat vsakovake chyby ktore mozes mat, ale tak mne sa zdas uplne v pohode
je normalne ze oznacis inu babu ako skaredu ked je viditelne skaredsia ako ty, ved si urcite nevymyslas a chces nam tu podat co najrealnejsi pohlad na tvoju situaciu

co dodat, hladaj dalej, a fakt skus nejako zistit ze preco vlastne zutekaju..drzim palce :))

Leanska

ropny zdroj
Maj pocit aky chces zo mna je to tvoja vec a tvoj pohlad ja ti ho neberiem ani nevyvraciam. Ja sa tu vobec nepochvalujem ako vyzeram ked si si to nevsimol (pisem tak veci ako su) a riesim tu trochu iny problem ked si si nevsimol (to ze som napisala ze som pekna je len pre pochopenie ostatnym, ze nie koli tomu ma nechcu) a mozno sa aj niekomu nepacim no a co (myslis ze budem plakat koli tomu?) a pis si co chces urazit ma neurazis.