Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.
Chlapi ma nechcu, prečo?
Prezyvka55
Toto co si menoval ze aku zenu by si nechcel, ked sa mam zhodnotit objektivne myslim ze to vsetko splnam a napriek tomu niekde tu chybu mam.
Leanska pekne baby su casto zafixovane na svoju krasu a okrem nej nic ine ponuknut nevedia. Skaredsia baba nemoze tak spoliahat na svoj vzhal preto je nutena rozvyjat svoju osobu/osobnost preto je velkarat omnoho praktickejsa a je s nou vacsia zabava. Mozno preto. Neber to ako pravidla skor ako nejaku statistiku len.
Preco preco je takto ze peknu nechcu? Su malo sebavedomi? Ved ja ked sa zalubim do niekoho tak ten chlap je pre mna vsetkym na ineho nepozriem , nesom schopna podviezt nechapem preco to maju tak zafixovane?
Mne sa napriklad nepacia dievcata ktore:
- nemaju ziadne hobby (nerata sa nakupovanie a kadernik a saty a topanky) proste nieco vyssie ako malovanie, kreslenie, spev, nejaky hudobny nastroj, nejaky sport alebo zaujem
- stale sa nudia, nevedia vymysliet program pre seba
- nevedia vymysliet program pre druheho
- nevedia povedat svoj nazor
- nemaju ziaden nazor
- su neprakticke tj. nemaju zaujem sa ucit nove veci a zlepsovat sa
Ked toto vsetko splnas tak neviem kde moze byt problem ze nikoho nemas.
ahoj leanska ja mám tiež zo seba pocit že asi pôsobím nedostupne, len ja mám problém aj s tým, že ak sa mi niekto páči tak sa toho človeka hanbím, keď postupne spoznám človeka tak v pohode, len to prvé ako začať s tým človekom sa spojiť...chcem to zmeniť, len neviem ako. aj teraz sa mi niekto páči, len neviem ako ďalej..iba ho sem tam stretnem v škole, pozeráme po sebe a nič viac..:/
ono sa hovori ,,neber si skaredu zenu, budes v posteli na nu sam a nikto ti nepomoze,, Ale realita je taka, ze chlapi chcu prave take :-)
tramp9
A naco by som sa mala vyhovarat? To je celkom logicke ze chlapi nechcu dokanalu zenu bez chybicky krasy, to ani ja take chlapa by som nechcela. Nemyslim si ze som dokonala bez chybicky a ani to o sebe netvrdim, napisala som len ze pekna (aj to je relativny asi kazdy vidi inak svojim okom)
chlapi take baby prilis nechcu, evokuje to ze sa musia akoby viac snazit taku babu nielen zbalit ale aj si udrzat, ani ja si nejak extra nepotrpim na bezchybne krasavice, naopak nevadi mi ked ma dievca nieco co niekto povazuje za nie prilis vabne, pehy alebo nejake znamienko na tvari a podobne, alebo napriklad jedno moje dievca malo cast tvare popalenu po nehode a napriek tomu bola krasna a vobec mi to nevadilo, hlavna je aj tak charizma a to aka si, na druhej strane nevyhovaras sa trochu?
Pytala som sa jedneho kamarata minule, ktoremu doverujem a ten mi povedal ze sa vraj boja chalpi boja sa ma oslovit lebo posobim nedostupne a vraj ze zo mna citit chlad. (je pravda ze skryvam svoje city, lebo sa bojim dat vsetko von aby som zas nebola sklamana) Lenze ten kamarat nevie ako sa spravam k chlapom ktory su mi sympaticky ked sa do nich zalubim. Ono vidi iba tak v globale.
Ja by som to skusila z ineho konca. Pokial si budes pisat s nejakym chlapcom, a budes sa Ti zdat povahovo v poriadku, a budes si s nim (takto pisomne) dobre rozumiet, a trosku aj doverovat, tak mu napis to, co tu nam. A dohodni sa s nim, nech ked date stretko, tak nech je k Tebe uprimny, a povie ti, ake dojmy v nom vyvolavas. Ako kamarat, nech Ti to skusi vysvetlit, preco je to tak. Este kym ste vonku spolu. Nie ked uz ho pustis domov, a on sa uz neozve.
Myslim si, ze pokial normalne a rozumne komunikujes, tak dokazes to z neho vytiahnut.
Alebo sa rovno opytaj nejakych svojich kamaratov ci spoluziakov, muzskeho pohlavia. Ze ci by cisto teoreticky s Tebou chodili, a ak nie, tak preco.