Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.
Chlapi ma nechcu, prečo?
Tá posledná myšlienka veľmi pekná miki.
Ropný zdroj : D dobré
Tymto som ta nechcela k nej prirovnat alebo povedat ze si taka ako opisujem svoj pohlad na vec.. Mozeme sa mylit nikto t predsa nevidel nerozpraval sa,tak to ber s rezervou :-) :-) mozno mas len naozaj smolu... :/
Ropny zdroj
Ja neviem,ale tiez sa mi uz s ,,odsupom casu,, nezdaju tie reci o krase. Lebo naozaj aj ked je krasne charizmaticke dievca a 9/10 chlapcov by ju brali nemoze sa kazdemu pacit iba vyzor. Kazdy sa ,,zamiluje,, kazdemu ,,zainponuje,, nieco ine.
Cize ked pise Lenska ze je mozno viac hanbliva,citliva,ustrachana,alebo nedobitna tak to nemoze kazdemu vadit. Jeden chce hanblivu druhy chce dobijat cize tym chcem povedat ze kazdy si nieco v tebe najde. Kazdy sa ,,zalubi,, do teba pre nieco ine.
K tomu ze kazdu bere za horsiu.. Neviem ako sa vyjadrit.. Ja mam zas zo seba opacny pocit. Pacim sa chlapcom aj idu za mnou,ale vzdy mam pocit ze ta alebo ta je krajsia. Krajsiu vidim aj vo viditelne ''skardsom,, dievcati.. Ale moj ,,problem,, tu neriesime. Iba som tym chcela ukazat ze asi si moc veris( mimochodom ta kamaratka bola taka ista,nad nu nikto nemal,aj ked videla krajsie prirodzene dievca nepriznala si to stale pressviedcala ze ona je krajsia ..pricom ja napr nemam problem povedat ,,ach to dievca je teda pekne, to dievca nieco vyzaruje,je krajsie,, a este ma napadlo ze ta kamaratka sa v kuse pozerala do zrkadla..v kuse nosila v kabelke,skole,v buse zrkadlo..ked bol vyklad v obchode zastavila sa a pozrela..pochvalila sa v duchu a isla dalej... Takze fakt treba riadne porozmyslat aj nad tym ze co sa tebe zda v pohode tak pre 90% ludi to moze byt odpudzcujuce :-)
A este by ma zaujimalo ako ta vnimaju ludi iny,neznamy,alebo ,,starsi,, ludia. Porozpravaju sa s tebou alebo ta radsej obidu...:-)
osobne nemyslím si, že je lacná. je to zrejme skromné dievča, ktoré po niečom túži, ale dlho nemôže nájsť vyvoleného, čo prerastá k istému duševnému nepokoju a pochybnostiam, pričom nemusí byť na to dôvod po spätnom preanalyzovaní. má už aj dosť rokov na to, aby bola šťastná a niečo si už aj užila, čo danú neistotu prehlbuje.
tak toto býva občas, keď sa niečo veľmi chce tak to nejde a má to aj pomerne odstrašujúci efekt. naopak, keď sa nečaká tak príde to i samo a to doslova ako to tu niekto písal.
Na mna tato osoba posobi neskutocne moc lacno, ved si vsimajte. Kazdy muz ju vnima ako krasavicu no ani jeden ju nechce do vztahu.
Ona kazdu babu vnima zase ako tu spatnejsiu od nej. Kazdy jej "napadnik", znamy, kamarat, kolega chce ju niekam zobrat, mozno len vyvencit, kto vie. :-D
Na moje prispevky sa samozrejme dusuje, lebo ?
Lebo uz na dialku mi toto tu smrdi jednou velkou pipinku.
Co ju mam chvalit, ked z nej mam pocit priblblej?
Ospravedlnujem sa moznym napadnikom za svoju írecitost.
Leanska
Posledne 3 prispevky podo mnou, odporucam citat do zblbnutia. Dobre ti radia. ;))
mne napadli k tomu vsetkemu tri veci
1. XY prispevkov a stale vela o tebe nevieme, rsp. dokola sa opakuje vkuse to iste, akoby toho nebolo viac, co mozes ponuknut
2. mozno by si mohla skusit vramci testu mat stretko s typkom, ktory sa vymyka tvojej scheme (tichy, hanblivy, introvert atd), mozno skor nieco extrovertnejsie, ukecanejsie, otvorenejsie a hlavne priamy chlap, ten by ti aj skor povedal, v com je u teba problem...ako ten prvy typ, ktory si doteraz vyhladavala
3. mozno posobis uz mierne zufalo na styl, ze si v krci a zufalo z teba ides, ze hladas vztah a to posobi na drvivu väcsinu muzov dost odpudzujuco, pretoze to ide proti prirode a proti ich instinktu zenu 'ulovit'
Ja som si tiez znova precitala vsetky prispevky. Pises ze to bude asi krasou. Ale ked tak rozmyslam,nema kazdy rovnaky vkus,rovnaky pohlad na dotycneho cloveka.Nemoze ta brat kazdy chlapec za ,,nadhernu,, rovnako peknu a tiez nie kazdy zdupka preto zi si pekna. Inak by si to stretko nedavali. Neviem,mnieco mi tam nehra. Moze byt to ze posobis chladne ale pisala si ze sa aj usmejes aj prejavis ze mas zaujem. Este si nespominala obliekanie a licenie ake mas.. Ak sa obliekas vyzyvavo ale ,,moc dobre,, ak mas prenikave alebo vyrazne licenie mozes posobit inak.. Namysleno,povysenecky.. Tak preto to vzdaju. Pises o krase,ale ak si prirodzene pekna,jemna,prijemna tak by to malo posobit opacne.
Mozno len ty sa upinas na krasu,ale problem v tom nemusi byt.. Mozno treba zmenit nejku malickost na sebe. A ked sa s nimi stretnes,prvy pohlad aky hodia? Aky pocit mas znich,ze ako ta vnimaju.. Ked debatujete a nieco hovoris ako sa tvaria?
Mam jednu kamosku ,,peknu,, . pre niekoho ,,idol,, vymalovana vycesana upravena ,pre niekoho naopak nesypaticka,povrchne vyzerajuca ,,pipina,, a problem je v tom ze je ,,blba,, . Neni sprota,ale ma reci take divne.. Jej sa to zda v pohode ale je trosku ,,ina,, . Neviem to opisat nema ,,noralny,, pohlad na zivot proste blba.. Ale nie je to do oci bijuce,len pri rozpravani a v niektorych nazoroch.. Takze tym chcem povedat ze sa zameraj naj na nieco ine,,pouvazuj,porozmyslaj ako a ci sa zmenilo ich spravanie hned pri prvom pohlade alebo potom... :-)
Prečítal som si všetky príspevky a väčšina chlapov píše to isté – úžasne pekným ženám (netvrdím že ty si) sa asi prirodzene vyhýbame. Poviem to z môjho pohľadu. Pozriem sa na tú „úžasne peknú babu“, poviem si, ááách tá je pekná a úplne ma odradí nedostupnosť. Račej to ani neskúšam. Skôr zaujme ma dievča ktoré nie je až také krásne (ale čo nemá na kráse predbieha krásny pohľad, milá, neskazená so zaujímavou osobnosťou), kvôli takej mám odvahu sa strápniť a niesť tiaž odmietnutia. Ak to zoberiem teraz z globálneho hľadiska, podľa môjho názoru, pri fakt peknej babe musí mať chalan neskutočnú sebaistotu (čo sú z môjho pohľadu chalani ktorý sa radi s dievčatami pobavia. Bežný chalani (do života) sú skorej v iných veciach sebavedomí a vynikajú v iných veciach...), čo ak ten chalan nemá prirodzene v sebe, (chvíľu to hrať môže) tak nie je sám sebou. Čo si časom uvedomí a cukne k nejakej pri ktorej je sám sebou (myslím si).
Okrem toho píšeš že si sa hanbila za chalana na fotke pred kamarátkami. Myslím, že si to iba nahováraš že sa ti páčil. Keby sa ti skutočne páčil, neriešiš to ako vyzerá (neriešiš názory iných), ale to čo je v ňom. Skôr si myslím, že potrebuješ mať pri sebe niekoho s kým sa budeš môcť predvádzať, aby si nemusela riešiť ten spoločenský tlak (tlak tvojich kamošiek) a nadobudla status.
Čo sa týka tvojho zhodnotenia škaredý/ pekný. Každý z nás dokáže z jeho pohľadu posúdiť kto je fyzicky pekný, pretože to vždy vzťahujeme k hodnote na ktorú si ceníme samých seba. Tiež si niekedy poviem, čo to dievča na tom chalanovi vidí, ale pre niečo s ním je. Možno je romantický, pozorný, vtipný to proste vie iba ona. Možno do toho dievča spadlo ako ja z bývalou. S počiatku sa mi nepáčila, ale dal som sa s ňou dokopy na základe toho, že som nechcel byť už sám (mal som 20 - za pokus to stálo). Časom so sa do nej neskutočne zaľúbil a spoznal som niečo čo je navonok skryté (trvalo to 7 rokov). Tiež to zatiaľ riešim tak, že chcem mať ako tak pri sebe peknú babu. Toľko budem vyberať až ma samota doženie k podobnému kroku z minulosti a objavím skutočný poklad ktorý by som prehliadol (možno nakoniec skončím aj sám...:) kto vie...).
Verím, že platí nasledovné (i keď ženy tlačia biologické hodiny) :
- Šťastný môžeš byť iba ty sám/sama, nikto iný ťa šťastným nespraví
- Treba prestať riešiť to, že si sám/sama a užívať si život (viem že je to niekedy ťažké prechádzam tým tiež). Stráviť čas seba-rozvojom a ktovie, neskôr to možno pomôže pri objavení lásky a rozvoji vzťahu
- Láska sa asi nehľadá príde nečakane (na to sa tak trochu spolieham :D).
Je to iba názor, v skutočnosti riešenie problému musíš nájsť sama. Jedine ty dokážeš zmeniť samú seba...
Chlapi casto nechcu prilis peknu partnerku kvoli tomu, ze im moze byt proste neprijemne ked idu v pare niekam von a vsetci ostatni cumia na nu a slintaju a ked vie, ze hocikedy sa moze objavit niekto lepsi kto mu ju preberie... Proste vnimaju to ako cosi velmi nestabilne a z urciteho uhla pohladu neprijemne mat prilis peknu zenu.
Ak navyse este aj posobis chladne, tak to si na teba trufne len nejaky alpha male.