Chlapi ma nechcu, prečo?

Príspevok v téme: Chlapi ma nechcu, prečo?
Leanska

Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.

miki25

neviem mi tu neprídeme na nič. osobne mal som podobné problémy pred x rokmi, keď som začínal randiť. časom som si povedal, že nevadí každé odmietnutie bude znamenať krok dopredu a hlavne sa poučím z toho, lebo som pochopil vždy, že čo je zle. niekedy som bol iniciatívnejší ako som mal byť, inokedy bol som pasívnejší. párkrát sa aj usmialo, bol som pomerne prekvapený, že ako som sa naučil reagovať na svoju povahu...
navyše patrím medzi "ťuťkov" pomerne plachších, ale inteligentných. teda okolie dáva mi najavo.
minule aj jedna mladá doktorantka, ktorú som dostal ku bakalárke, že vyzerám pomerne malovravne, ale som šikovný a je fascinovaná mnou, lebo nečakala to, že dokážem napísať úvodnú kapitolu takým štýlom, akým som ju napísal...

čiže proste pointa je odhaliť svoju zbraň a vhodným spôsobom ju využívať vo vhodných situáciach... určite silnú zbraň okrem vzhľadu máš aj ty, ale musíš prísť na to, čo to je a ako využiť...keď nájdeš seba samú tak určite príde úspech.

ropny zdroj

Leanska neoduvaj sa zase dievcicka a napis mne teda tie pozitiva, bo sa mi nechce prehrabavat v prispevkoch a hladat tu potrebnu odpoved :D

MATOS

Ropny zdoj

Je to samozrejme Tvoj názor, ale osobne si nemyslím, že je chválenkárka. Skôr by som tipoval, že to bude asi z toho, že nemá kopu vzťahov a tak podceňuje aj svoj vzhľad. Podľa mňa by to chcelo práve naopak troška viac sebavedomia.

MATOS

Milá Leanska :) Čo mám prísť za ňou a spýtať sa, nie si Ty náhodou do mňa zaľúbená? :D Každopádne, čo robíš Ty, keď sa Ti nejaký páči? A čo by si robila na mojom mieste? Ja by som Ti napríklad odporučil, skús sa občas hrať na neprístupnú, neodpisuj na fb vždy a hneď tomu chalanovi. Osobne to síce moc nemám rád, ale musím objektívne uznať, že to zaberá. A síce si myslíš, že Ťa chlapi moc nechcú, pre mňa si inšpiratívny človek :)

Leanska

ropny zdroj
Ked sa ides vyjadrovat ku mne tak aspon citaj poriadne (a ked citas tak sa to snaz aj pochopit).
Ak si si nevsimol ja skor svoj vyzor vidim ako prekazku vo vztahu tak to sa ako "nechvalim" aby si to pochopil svojim mozockom! Co je podla teba chvalenie ze dievca narieka ze ju nikto nelubi a hlada dovod (a svoj vyzor vidi ako jednui s prekazok?) to ti poviem sa fakt chvalim......

ropny zdroj

Vies dievca, ja v tebe vidim hroznu chvalenkarku. Preco prezentujes len svoj vzhlad? To nemas ine kvality? Co tak napisat nam tvoje povahove pozitiva, alebo ich niet? Nejak sa v tebe nejdem dopatrat k tej lepsej strane, stale len vzhlad riesis :DD no na ten (ak si temu poriadne precitas) ti vacsina (okrem mna) moze srat.
prepac ,ak sa ta dotknem no ja ti tu nebudem basnit o nezmysloch ;)

Lenaska

Tato tema mi dost pomaha v uvedomovani sa.
S casti zacinam chapat ze problem je aj v mojom vyzore, a dalsi niekde v mojom pristupe (niekedy som prehnane domyslava a prilis citliva a ustrachana) uz na zaciatku sa bojim ze to skonci a ono to skonci.
Mala som istu skusenost ze jeden chalan uz davnejsie to bolo zapacil sa mi, ale zistila sok ze ma priatelku tak som ho neriesila, boli sme iba kamarati a raz mi zavolal a z nicoho nic mi zavolal ze ide na jednu akciu s obchodnymi partnermi a potrebuje niekoho ako som ja ku sebe aby sa mohol prezentovat (v tej chvili som nevedela ci sa tesit, ci plakat) skor mi ale bolo do placu (preco som vnimana iba ako ozdoba) nik ma nespozna poriadne co je v mojom vnutri. No a ja som mu na to povedala ze preco nezoberies svoju priatelku, a on ze nie s nou by som sa nemohol prezentovat (lebo na to nema) ale este dodal ze by ju nikdy neopustil lebo ju velmi miluje. (toto bohuzial o mne ziadny chlap este nepovedal ze by ma v zivote neopustil lebo ma miluje :((

ropny zdroj

#
Jasne su aj take. No ak mas dostatocne sebavedomie, nemozes mat problem drzat sa za ruku s krasnou, inteligentnou zenou. Praveze tie spatnejsie su dalekoviac prelietave, pretoze akakolvek mensia pozornost muza ich tesi a oni su schopne pre toho fesaka urobit cokolvek.
Cize koketnejsie su prave tie spatnejsie. Ja za krasnu zenu nepovazujem tu s tonou makeupu (sice make-up ako taky mi nevadi no s mierou)
Raz sa tu uz podobny problem riesil a Lila na otazku, ake zeny sa muzom pacia odpovedala uplne trefne. Tusim (neviem doslovne) no ona napisala nieco v zmysle ,muzom sa pacia spontanne zeny, tie ktore maju zmysel pre dobrodruzstvo, odvahu robit aj sibnute veci, velke plus je aj celit katastrofam so smiechom, toto vsetko robi zo zeny dobru partnerku pre muza, ktory sa nerad nudi. Podla mna super vystizne a ako bonus je vzhlad no nemusi to byt vzdy podmienkou, samozrejme to uz podla toho, ako sa chlap citi no ak si hladam partnerku do zivota, chcem tu najkrajsiu. Ujst mi moze takisto, ako ta menej vyrazna, menej krajsia.

Leanska

odľud
Mas urcite v niecom pravdu, mam rada skor takych utiahnutejsich chalanov ale svojim sposobom zaujimavych a sikovnych (nemyslela som doslova "tutkov" ) musi byt inteligentny, sikovny ale zaroven hanblivy muzi ma viac pritahuju. Ale nenapadlo ma ze takych treba zbalit...lebo nikdy som chlapa nebalila, je prvdou ze ich nakontaktujem ako prva a potom uz len cakam a nic.

odľud

Nečítal som všetky odpovede, možno to tu už odznelo. Písala si čosi na štýl, že nehľadáš žiadneho lámača ženských sŕdc, ale obyčajného v skratke "ťuťka" ktorý je tichý atď. Zároveň na to si napísala, že ty nebudeš dobíjať chlapa ale chlap by mal dobýjať teba atď. No ale ak chceš a páčia sa ti muži zo skupiny ťuťkov, taký ťa nebudú dobíjať nikdy a musíš aspoň z časti prevziať iniciatívu, a hoc nie prvý krok celý, ale aspoň s polky ho urobiť ty.