Chlapi ma nechcu, prečo?

Príspevok v téme: Chlapi ma nechcu, prečo?
Leanska

Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.

bez_mena

Je celkom zaujímavé sledovať podobné témy o „bývalých modelkách, pekných dievčatách zo skvelou figúrou, s nekonečnými záujmami, sebavedomím, suverenitou...“. Skús zmeniť prístup. Zamerať sa aj na inú skupinu chlapov (z tvojho pohľadu na tých priemerných – dať mu šancu nech sa prejaví, objaviť aj niečo viacej ako len obálku samozrejme, že ten trvotný impulz tam musí byť...). Možno hľadáš iba „fešáčikov – nič proti nim nemám“, ktorý sa s tebou chcú iba pobaviť, ale keď vidia že to ide s tebou ako v lete na saniach, račej to vzdajú...Čo tak byť viacej prístupnejšia, naznačiť milé gesto, úsmev, zaujímavý pohľad, urobiť krok a nečakať na spasenie – ak si myslíš že za to stojí ...Nikto netuší ako vyzeráš, nikto netuší čo za povahu sa v tebe skrýva a aké typy vlastne hľadáš...Možno si naozaj iba taká pekná a nedostupná (byť pekný má niekedy aj svoje nevýhody), že sa chlapi zľaknú a račej to celé zabalia. Nie vždy je mať skvelé pri sebe nádhernú babu (motá sa pri nej priveľa supov a ten dotyčný to nemusí brať dvakrát dobre).
Možno sa iba nudíš a potrebuješ si tu zdvihnúť iba svoje sebavedomie a overiť svoju hodnotu...

Leanska

Matos
No ved prave ze ma nechcu za kamaratku ale uplne zmiznu prerusia kontakt ako keby som bola nejaky diabol (boja sa ma "ako cert kriza") a ty preco skoncis rovnako? ja asi robim chybu niekde v spravani, ja som dost hanbliva v laske lenze moja hanblivost vyzera ako nezaujem (moj dojem) nerada riskujem a sama od seba neposuniem vztah dalej.

MATOS

Ja som mužského pohlavia, ale asi skončím rovnako. :D Možno to len treba brať troška pozitívnejšie. Je predsa výborné, že Ťa chcú všetci za kamarátku. :) A keď sa nájde taký, ktorý Ťa bude chcieť viac, tak aspoň budeš vedieť, že to je taká pravejšia láska alebo ako by som to povedal :)

Leanska

Nie nedavam im najavo ze su pre mna dolezity, neviem ako to mam dat najavo nieco take? Ale poviem im vo vhodnej chvili ze sa mi paci tab dotycny. S poslednym to zaslo dalej povedala som mu ze ma lubi a on mi to opatoval ale aj tak sa vykaslal na mna a o mesiac som bola na prechadzke a stretla som ho s inou za rucky.

Leanska

Niee nesom panna, mala som vztah jeden vazny 3,5 rocny rozisli sme sa ale ani tomu nebolo luto ze ma stratil, nazabojoval a o 2tyzdne uz chodil s inou (ale skaredou jak noc) takze naco je mi krasa do lasky je nepotrebna :(

Leanska

tuesday
Ano pacil samozrejme zalubila som sa do viacerych, ale asi som to nedala dostatocne najovo nechcem sa vtierat, proste stale len cakam ze to urobi chlap ako prvy. Bojim sa odmietnutia ponizenia preto som ticho.