Ahojte, mam takyto problem a uz som uplne zufala na dne. Nechapem preco a vlastne chcem to pochopit preco ma chlapi nechcu?? Nehovorim ze by som sa im nepacila v tom problem nieje, robila som modelku este ako 16r. (to sa nechvalim ale je to fakt) ale proste ma nechcu ja neviem co je ma mne take ze ma nechcu do vztahu a utecu?? Este ked si tak matne spominam na chlapcov z puberty prve lasky a pod. vzdy ked sa mi chlapec nejaky zapacil nikdy ma ten dotycny nechcel. Vela krat som zazila sklamania typu ze pacis sa mi ale len radsej kamaratstvo. Velmi ma to trapi a neviem uz sa bojim zalubit lebo zas nic a uz nevladzem. Mam 28r. a nemam nikoho je to tazke. Viete mi poradit a prist so mnou spolocne na to kde robim chybu? Vacsinou je to tak ze ti chlapi odidu bez slova z nicoho nic.
Chlapi ma nechcu, prečo?
ahojte baby tiež som na tom podobne, vždy keď sa mi niekto páči tak nič z toho, jednoducho neviem aj ako na chlapov.ako zistiť či má druhý záujem keďže ho stretnem pár krát za týždeň, a následne ako pokračovať v tom..
proste s amis talo ajt o ze tiezs om sa davno arz nepacila chalanovi tkoreho som chcela a ptoom som zistila ze je idiot tak som si povedala ze chvalabohu :)
ale stava sa mi aj to ze sa zapacim takym ktorym nechcem onot o je tak svet nie je spravodlivy nebol ani nebude , kopa ludi si zije stastne ale aj mnohi normalni ludia maju s laskou problem
ostava nam len optimizmus a tesit s azo zivota venovat s azalubam na tkore mame tymto stylom viac acsu atd. , cestuj, venuj sa nejakym zalubam atd.
@Leanska: tvoj psoledny dlhy prispevok som si rpecitala je mit o luto ale neviem ti pomoct aj sama mam problema le ineho razu - oni ma nadalej chcu ale vynoria sa na ncih take chyby ze konec. Alebo sa mi obcas stane aj to co tebe ze sa mi nepaci nikto. okrem toho mam aj ine rpoblemy- vztahy mi sposobili viac smutku ako radosti, zrovna sa do nich enhrniem pricom si aj zelam lasku.
mozno to nemas riesit a venovat sa svojim zalubam, kamaratkam, tes sa zo zivota z toho co mas a neries tolko alsku, ona pride ked ju nebdues cakat (viem ze som otrepana ale ono to tak chodi vo svete).
Napr. opisem jednu situaciu s pred par rokov ktora sa opakuje vlastne do dnes. Mala som jednu kamosku chodila sa sem tam zabavit spolu ona a s priatelom aj par kamaratov. Vedela som ze ma brata ale som to ina vedela, a raz ho zobrala so sebou von (velmi von nechodil po diskotekach a ani nic a nemal skusenosti so zenami, utiahnuty typ... tak ho vytiahla von) ked som ho zbadala hned sa mi zapacil, jednoduchy, tichy, zaujimavy, skromny. Zacali sme spolu kecat a vlastne sme tak dobre sadli ze sme sa odtrhli od vsetkych a prekecali celu noc, vymenili sme si cisla a pisali sme si) potom prisiel aj na dalsiu diskoteku so sestrou a tam uz padla pusa a ne jedna, prebozkali sme celu diskoteku nemohli sme sa odtrhnut od seba. Potom sme si zas pisali, a potom dalsia diskoteka na ktoru zas prisiel a zas sme ju celu stravili "vymenami slin" nevedeli sme sa od seba odtrhnut. Potom som isla ja na diskoteku k nim (byvali sme od seba cca 20km) a on neprisiel bol chory mal teploty este predtym mi pisal ze ho to mrzi, na diskoteke som dlho rozpravala s jeho sestrou a ta mi povedala ze brat o nicom inom nehovori ako iba o mne ze je zo mna uplne hotovy ze neveri tomu ze jeho take nieco postretlo, ze take nieco este nikdy necitil. Potom som ho kontaktovala a zrazu neodpisoval a ked tak jednoslovne len nechapala som co sa deje. Pisala som pytala som sa co je s nim, preco sa zrazu zmenilo jeho spravanie ku mne a jeho odpoved bola: "Nevidim dovod preco by som ti mal odpisat" a ja na to: "Ahaaa OK chapem" a uz viac nic nikdy uz ziadny kontakt. Pytala som sa potom jeho sestry co sa stalo co je s nim, povedala te neviem sama tomu nechape ze niekde splasil nejaku babu (vraj strasne skaredu) ktoru poznal sotva tyzden, vobec o nej nechce hovorit co to kto to je a pripada jej ako prepnuty (s nikym zrazu nekomunikuje) Vtedy som si povedala aaach dobry debil (a zabudla som rychlo). Aj vy si mozno poviete a bol to debil ser nanho! Ano ok!
Ale toto sa mi deje aj nadalej a nadalej a preto sa mi to vynara co bolo v minulosti, lebo sa to nemeni. A neviete kde sol urobila chybu? Kde? Lebo ju zrejme robim aj nadalej :/
No neplanovala som sa zalubit ani do jedneho z nich. Vzdy som opartna radsej a zbytocne lebo zutekaju. A ked sa nuekto pytal ci som sa aspon jedneho z nich pytala ze preco nie nepytala nechcem sa ponizovat a nemam na to ani odvahu niektory odidu mlcky a dalsi povedia aspon nieco no. Toho si urcite viac cenim ked povie nieco. Hoc neda vysvetlenie ani dovod ale aspon povie ze kamaratka.
Láska nie je vec, nedá sa kúpiť, nie je veda, nedá sa vypocitat. Buď sa to stane alebo nie. Čím viac ju chces, tým viac ti unika.
Matos
A ako vies ze ta nechce? Povedala ti to? Pytal si sa jej na to? Aj ja som zalubena to ja stale a myslis ze co? Jasne ze ma nechce :/ a vysvetlenie?? Preco preco vlastne pytam sa sama seba aaaa neviem
hlavne to netreba vzdavat :) a keby aj nahodou opät natrafis na toho nespravneho narovinu sa ho spytaj v com je problem preco ta nechce...uz si to skusala?
bez mena
No v niecom mas pravdu a v niecom zas nie, prave nevyberam si fesacikov ale skor ked sa mi niekto zapaci tak sa mi zapaci.. ja skor si vyberam podla toho aky je povahovo ake ma nazory a pod. niekedy vyzorom aj klesam (stalo sa mi ze baby chceli vidiet fotku dotycneho a trochu som sa aj hanbila, posledny nebol prave najvacsi krasavec ani nic ale mne sa pacil, pre mna musi mat chalan nieco v sebe take "ine" mozno umelec a pod. ) a nemusi mat ani auto ani majetok ziadny skratka nic (a to mi nikto neveri je to tak) nepotrebujem ani svaly na chlapovi, ani fitko, fakt chcem aby bol len niecim vynimocnym pre mna inym ako ostatny aby ma vedel rozosmiat a bol aj hanblivy nemam rada sebavedomich chrapunov (lovim v zlych vodach?)
Ja si myslím, že skončím rovnako, pretože mám ten istý problém. Buď ma nechce nikto, alebo už keď aj áno, tak to zaručene nie je osoba, do ktorej práve som. Momentálne som zamilovaný do jednej. A hádaj čo? Ona do mňa určite nie :D Každopádne, bola by si radšej, keby Ťa chcel každý, pohadzovali by si Ťa medzi sebou a podobne? To podľa mňa tiež nie sú práve najlepšie vyhliadky. :)