zacinam brat tuto antikoncepciu a rada by som sa dozvedela ci sa od nej velmi pribera? dakujem
Ake mate skusenosti s antikoncepciou Regulon?
baby chcem sa vas spytat narastli vam pra z tejto antikoncepcie?
mam problem pribrat. je to neuveritelne, ale je to tak. brala som triregol, mam pocit, ze som schudla z neho. teraz mi lekar predpisal regulon, tak uvidime. mna preto vase komentare o priberani z regulonu potesili..
brala som ho predtym 5 rokov a nic mi nebolo, dokonca som schudla s nim 33kg tak nech nikto nehovori o pribrati z liekov na take veci neverim... chudnutie a priberanie je o strave!!!! kto neprezil nepochopi o tom to je... od kedy som ju potom vysadila mi proste nesedi a pochybujem ze mi ju v lekarni preplatia naspat
regulon je ako stvorený na rýchle pribratie. starý typ antikoncepcie, ktorý zadržiava vodu
predám regulon dva blistre, mne nesadli, ma niekto zaujem??
ahojte dievcence ja berem regulon uz vyse roka a priprala som skoro 10 kil a dost mi to prekaza chystam sa ju vysadit mate niektora podobnu skusenost? a co ste urobili?
ja som brala HAK regulon rok aj pol.. bohužial s ňou nemám vôbec dobré skúsenosti a ani moje kamarátky čo ju brali. Moja váha sa behom niekoľkých mesiacov zmenila zo 49kg na 59kg a pritom som sa stravovala normálne tak ako aj predtým..snažila som sa neskôr držať rôzne diéty, cvičiť, ale nič nepomáhalo.. a ani doteraz nepomáha..neviem sa nadobudnutých kíl zbaviť a to regulon nepoužívam už dosť dlho.....bola som taktiež veľmi náladova, moje ukrutné bolesti pri menštruácii nezmizli jedine tak sa možno o 1° zlepšili, jediné pozitívne bolo, že som mala krajšiu a čistejšiu pleť, ale to je asi jediné pozitívne a taktiež ešte cena samozrejme... ale môžem povedať že REGULON už nikdy viac...ale tak je pravda že na každého HAK pôsobí inak..
Moja zena brala regulon 6 rokov. Nepribrala snad ani 1kg pri vahe 54kg. Mala dost velke problemy aj s akne, preto si vybrala regulon. Akne jej takmer uplne vymizli. Nezmenila sa jej ani naladovost. Menstruacia sa jej upravila a mala ju ako hodinky. Viac krat sa jej stalo ze zabudla jednu tabletku a nic. Ked sme sa rozhodli mat dieta prestalaho brat a pouzivali sme kondom. Po cca troch mesiacoch sme \"skusili\" a nasa krasna dcerka sa nam podarila na prvy krat. Po porode zacala brat nejaku inu antikoncepciu, kedze kojila malu. Ale mala dost extremne nepravidelne a silne krvacanie. Medzitym stratila mlieko tak chce predpisat opat Reulon, ale lekarka nejako strajkuje, ze jej chce predpisat ine lieky. Asi ma nejake zisky z toho.
Ja som z nej pribrala 5kil a rozmyslam,ze ju zmenim........