ahoj..
uz druhy krat ma trapi tento problem
prvy krat asi 2tyzdne dozadu som zacala mat tieto starosti
svrbenie vytok
a biele hlieny vo vnutri a kopu a ko ked mate zahnisane hrdlo:/
je to strasne neprijemne
kupila som si capiky fytofontana a davala som si ich na noc po dobu 5...6..dni
pomohlo to
k lekarovi mojmu som nesla pretoze je momentalne mimo a neordinuje
a teraz znovu opat svrbenie a uz sa mi opat robie tie hlieny biele
co mm robit z coho to moze byyt nikdy som tym netrpela
mam syna takze sexualny zivot vediem s manzelom ale podobu tejto liecby capikmy sme ho prerusili nez sa z toho dostanem a ono sa to zase vratilo
lekara navstivit bud.tyzden az tam bude co mam do te doby robit
tie capoiky pomohli ale tak mozno uz tak ku koncu ''doberania''
prosim poradte mi dakujem ale co najrychlejsie vdaka
Svrbenie posvy
Caute, je tu niekto taký, kto trpí len svrbením a miernym pálením v oblasti posvy?? Výtoky mám v poriadku. Už neviem čo mám robiť. Mykózu som už mala 3x vtedy som mala aj neprijemný výtok teraz nie. Lekár mi povedal, že by to mohla byť aj alergia a že mam málo laktobacilov vo výtoku a takisto, že s tým v budúcnosti môžem mávať problém. Neviem či k nemu mám zájsť znova alebo brať tablety čo som mala naposledy??? Sexuálneho partnera mám len 1 toho istého. Neviete poradiť niečo???
uz som to pisala v jednom prispevku ale napis na email evik82@azet.sk poznam to velmi dobre a lekar nepomohol ale domaca liecba je uzasna a nemam to uz roky a ani kamaratka ktorej som to poradila...
a jem uplne vsetko okrem nivy ked mi lekar povedal ze nemozem sladke zamietla som ho a jem ho teray na kila a nic...
kup si canesten krem aj cipky. mne zabrali od prveho dna. ale musis to pouzivat najmenej 10dni, aj ked uz nebudes mat ziadne svrbenie. a pri umyvani pouzivaj len detske mydlo napr.
Už dva dni ma trápi svrbenie v pošve. Je to skor vonkajsie svrbenie. A ešte horšie je, že mám svoje dni. Tampón si dať nemožem, pretože to začína aj bolieť, a vložky.. Pre mna nepraktické.. Ale musim ich mať. Ale najviac ma trápi menzes ktorý by už mal končiť, lenže namiesto toho mám taký divný krvavý výtok. Pomožte mi. Gynekolog ma dovolenku pre chorobu...
ahojte ja som to mala tiez aj ked mam dakedy vytok ale to je normalne a na svrbenie s vonka je dobra mas candibene kupite bez predpisu, na intimnu hygienu pouzivam aje to fajn gel saforella platila som za 100ml 3,84eura najdete si ho na stranke www.saforella.sk a v lekarny vam ho objednaju.Noste bavlnene biele nohavicky, neperte ich v avivazi, zehlite ich tak ich este zbavite bakteri. Nemali by ste jest moc sladke a jest tmave pecivo. Ja som kvasinky prvy krat dostala ked som bola chora a doktorka mi dala silne antibiotika odvtedy vzdy pri antitiotikach sa to vrati ale ked si kupim aj probiotika a beriem ich zaroven s antibiotikami tak je to v pohode. Pomaha mi aj sedavy kupel z mysieho chvosta. Do 10lit.vedra dam vodu studenu a dotoho 5-6vrecusiek toho caju necham 12hod.luhovat vylejem do vane pridam trochu teplej vody a takych 10-15min.tam posedim.
Bru: mydlo nepoužívajte teraz vôbec a canesten sa dá volne kúpiť a natiera sa vonku povrchovo. Nechodiť teraz na plaváreň.
Len ja by som potrebovala niečo poradiť pre tú dcéru ona by si ťažko dala nejakú mastičku do vnútra ani si to neviem predstaviť, skôr som myslela na vonkajšie potieranie,alebo nejaké sedacie kúpele, fakt neviem čo? skúsili sme repík, ,uvidím keď jej to neprejde asi budeme musieť ísť lekárke....
Jednoznačne gynekológ,urobiť výter.Na svrbenie canesten mastičku ,pred spaním poriadne ponatierať,neumývať sa mydlom! Najlepšie čistou vodou,alebo len detské mydlo napr buppi,to používam už roky.Nizoral tabletky,neviem či sa dajú kúpiť bez predpisu,ale na to je ten gynekológ,možno predpíše aj niečo silnejšie.
Ale ako základ-zrušiť voňavé mydlo,jedine detské!
Nikdy by som si tam nedala jogurt!!!
aj ja som trpela svrbenim a mala som aj vytok,neviem ci ma aj nestipala..lekar mi na to predpisal masticku macmiror sa myslim vola a po par dnoch to preslo...
az na to ,ze to bolo trochu neprijemne pretoze masticku si si musela zavadzat dovnutra,tak to trochu aj vytekalo,ale bolo to na noc,takze sa to dalo
Dcéra má 10 rokov, je vyspelá má už menštruáciu od 9 rokov, od včera sa sťažuje na svrbenie, a štípanie, má aj troch výtok biely čo jej môžem dať keď je predsa ešte dieťa, ďakujem