ahoj..
uz druhy krat ma trapi tento problem
prvy krat asi 2tyzdne dozadu som zacala mat tieto starosti
svrbenie vytok
a biele hlieny vo vnutri a kopu a ko ked mate zahnisane hrdlo:/
je to strasne neprijemne
kupila som si capiky fytofontana a davala som si ich na noc po dobu 5...6..dni
pomohlo to
k lekarovi mojmu som nesla pretoze je momentalne mimo a neordinuje
a teraz znovu opat svrbenie a uz sa mi opat robie tie hlieny biele
co mm robit z coho to moze byyt nikdy som tym netrpela
mam syna takze sexualny zivot vediem s manzelom ale podobu tejto liecby capikmy sme ho prerusili nez sa z toho dostanem a ono sa to zase vratilo
lekara navstivit bud.tyzden az tam bude co mam do te doby robit
tie capoiky pomohli ale tak mozno uz tak ku koncu ''doberania''
prosim poradte mi dakujem ale co najrychlejsie vdaka
Svrbenie posvy
Vivi uz vam asi neodpise, urcite chce za svoju radu financny zisk, ja som sa zbavila mykozy branim Black Cohosh, po slovensky plosticnik strapcovity, po latinsky Cimicifuga racemosa, je to bylinka, ktora sa da zakupit v specializovanych lekarnach na homeopatika na Slovensku, v Kosiciach poznam 3 lekarne so specializaciou sa na homeopatiu, mne to poradili v mojej najblizsej lekarni, ze ktora lekaren je specializovana na homeopatiu, dali mi tu radu zadarmo
druhou bylinkou, ktoru som brala na mykozy, spolu s Black Cohosh je roztok z Oreganoveho oleja, je to roztok z Origanum vulgare po latinsky a po slovensky roztok z pamajoranu obycajneho, dostat to tiez v specializovanych lekarnach na homeopatiu na Slovensku
obe bylinky som brala v kvapkach, tabletky nemaju taku silu ako roztok, cisty olej z pamajoranu je najucinnejsi v tekutom stave, uz ako vysuseny prasok v podobe tabletky straca na sile, najucinnejsie su priame roztoky, kupovanie tabletiek z tychto bylinek je len vyhodenie penazi von oknom
kvapky z plosticnika a z pamajoranu maju silne antimykoticke ucinky, vyskusaj a daj nam potom vediet, ako ti pomohli, este jedna mala rada,
kvapky sa nemaju pouzivat na lacno a nikdy dlhsie ako 5-7 dni, pauza 1 tyzden, ak nezabrali, tak zase som ich uzila dalsi tyzden, ja som ich musela tak pouzit 3x
pamajoranovy olej neodporucam tehotnym a kojacim matkam, pamajoranovy olej vyvolava kontrakcie maternice, co moze sposobit potrat
a plosticnik mi znizoval tlak, tak som ho bravala po veceri, nie na hladny zaludok, ak som ho brala na lacno, bolo mi tazko na zaludok, radsej po jedle
čínsky a predáva ho jedna pani v Trnave
a aky je to caj ???
To čo tu píše Ivka je iste pravda,ale to je podla mňa trápenie a obmedzovanie,ktoré nemusí byť...poznám nato dobrý čaj,ktorý sa pije priamo z vrecúška a zapije sa vodou a po pár dnoch je úplne po probléme..ja mám ten čaj pre istotu stále doma a ked mám prvé príznaky dám si ho jeden dva dni a nič neprepukne
dá sa to liečiť aj bez lekára
Tiez mam problemy,,pocitujem poslednu dobu svrbenie a nasla som take male biele hrudky v posve,,vie mi niekto povedat z coho to je a ci sa to da liecit aj bez lekara ??,a ci to nieje vazne
Candida albigans je kvasinka,ktorá žije v našom
čreve od narodenia.Telo si za normálneho stavu
kontroluje v akom množstve sa vyskytuje.
Problém nastane jej premnožením. Môžu to
spôsobiť antibiotika,ktoré zničia vaginálnu
mikroflóru.Môžu to spôsobovať aj parfémované
mydlá alebo sprchové gély. Tie narušia kyslé
prostredie v pošve. To nás chráni pred nepria-
znivými vplyvmi. Nosenie bielizne z umelých
tkanív tiež nie je vhodné.Priznakmi kandidózy
sú: bolesť pri pohlavnom styku,močení, svrbenie,
hustý biely niekedy až hrudkovitý výtok.
Čo teda s kandidózou či už akútnou alebo
chronickou ? Lieči sa modernými antimykotikami,
či už na vkladanie do pošvy alebo užívanými
ústne v tabletkovej forme. Liečiť by sa mal aj
partner. Inak sa už vyliečená pacientka nakazí
znovu. Jedným z nápomocných riešení je aj
protikvasinková diéta. Vyradiť z jedálného
lístka sladkosti,výrobky z bielej múky,lúpanú
ryžu,sladké malinovky. Obmedziť kávu.
Zaradiť by sme mali vo zvýšenej miere jogurty
s probiotickou kultúrou / čím menšia trvanlivosť
jogurtu,tým väčšia pravdepodobnosť živých
probiotických kultúr/,výrobky z celozrnnej múky,
bylinné nesladené čaje. Účinné je aj zvýšené
konzumovnie čerstvej cibule a cesnaku.
Okrem klasických medikamentov existuje aj
celý rad produktov na prírodnej báze,ktoré
obnovia mikroflóru v pošve a eliminujú aj
nepriaznivé účinky chemicky vyrábaných
antimykotík.
napíš DOC do témy gyn.vyš-čo by ste chceli...večer okolo 22 chodí odpovedať
NIE JE TO HRUDKOVANE ALE ALE TAKE KUSY HLIENOV HUSTYCH
caribea, to s tým výtokom a tie \"biele hlieny\" mne to pripadá ako \"tvaroh\" mám aj ja. Svrbenie ani nič podobné nepociťujem a tiež sa neviem toho zbaviť.