Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie posvy

Príspevok v téme: Svrbenie posvy
caribea

ahoj..
uz druhy krat ma trapi tento problem
prvy krat asi 2tyzdne dozadu som zacala mat tieto starosti
svrbenie vytok
a biele hlieny vo vnutri a kopu a ko ked mate zahnisane hrdlo:/
je to strasne neprijemne
kupila som si capiky fytofontana a davala som si ich na noc po dobu 5...6..dni
pomohlo to
k lekarovi mojmu som nesla pretoze je momentalne mimo a neordinuje
a teraz znovu opat svrbenie a uz sa mi opat robie tie hlieny biele
co mm robit z coho to moze byyt nikdy som tym netrpela
mam syna takze sexualny zivot vediem s manzelom ale podobu tejto liecby capikmy sme ho prerusili nez sa z toho dostanem a ono sa to zase vratilo
lekara navstivit bud.tyzden az tam bude co mam do te doby robit
tie capoiky pomohli ale tak mozno uz tak ku koncu ''doberania''
prosim poradte mi dakujem ale co najrychlejsie vdaka

alzbee

Nemas mat z coho strach:)) si panna, tak ta vysetri cez konecnik, co nie je vobec bolestive a ani sa hanbit nemusis, kedze lekari to beru ako sucast svojej prace...rozhodnutie je na tebe, ale pamataj nato, ze ked budes volit pri kazdom zenskom probleme nejaku domacu liecbu alebo sa "liecit" tak, ako sa liecila kamoska (ktora mimochodom mohla mat uplne iny problem, nez ty, aj ked priznaky tie iste), tak si privodis zbytocne problemy a moze to dospiet do takeho stadia, ze na tu gyndu budes musiet chodit kazdy mesiac, aj keby si nechcela. Kazda sme boli prvy raz u gynekologa a ziadna z nas tam rada nechodi, ale ked je nutne ist, tak strach a ostych idu bokom..prednejsie je zdravie:))

alzbee

Mich1: ale Fungicidin ti na vytoky nepomoze...ten ti mozno pomoze len na vonkajsie svrbenie...ked mas vytok, tak to znamena, ze nieco nie je v poriadku vo vnutri a preto sa to musi aj vnutorne liecit. Chod na gyndu, lebo ked tieto problemy zanedbas v mladosti, tak sa ti mozu stale vracat...

Mich1

Ahojte, mam 15rokov a som este panna. Mam dost velke svrbenie v posve a okolo pyskov. Plus vytoky.. Citala som si tieto prispevky,kamaratka mala tiez taketo problemy a brala fungicidin mast. Tak som zacala aj ja s tym a neviem ci to zabera mozno o troska menej ma to svrbi ale nie je to vyhra. Beriem to druhy den tak snad to prejde ak to budem brat dlhsie.

alzbee

poipoi:jogurty su na jedenie:)) urcite si tam ziadny nedavaj...radsej zbehni na gyndu a budes mat po probleme...prezrie ta, spravi bezbolestny vyter, da ti nejake tabletky, ci masticku a za par dni budes mat po probleme:))

pauli 73

mne gynekológ odporučil ako prevenciu na candidu užívať oregánový olej, ale kto nemá rád oregano sa pozvracia lebo je to silne aromatické a chutí to strašne..

aluska

rng ty s tym neprestanes?si uvedom ze nie kazdy ma na tvoje drahe dopnky..tak sa ukludni..a nie kazdy im aj veri...uz som raz spominala ze ja som skoncila s potravinovymi doplnkami v nemocnici a dal mi ich clovek ktory sa v tom vyznal...ak chces ublizit ludom tak im tu pchaj kalepraby do hlavy...a neverim tomu ze toto neni nejaka nepriama reklama a ze ty z toho nic nemas...to ze si povedal ze uz nepodnikas na slovensku...to su len prazdne slova...