Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svrbenie posvy

Príspevok v téme: Svrbenie posvy
caribea

ahoj..
uz druhy krat ma trapi tento problem
prvy krat asi 2tyzdne dozadu som zacala mat tieto starosti
svrbenie vytok
a biele hlieny vo vnutri a kopu a ko ked mate zahnisane hrdlo:/
je to strasne neprijemne
kupila som si capiky fytofontana a davala som si ich na noc po dobu 5...6..dni
pomohlo to
k lekarovi mojmu som nesla pretoze je momentalne mimo a neordinuje
a teraz znovu opat svrbenie a uz sa mi opat robie tie hlieny biele
co mm robit z coho to moze byyt nikdy som tym netrpela
mam syna takze sexualny zivot vediem s manzelom ale podobu tejto liecby capikmy sme ho prerusili nez sa z toho dostanem a ono sa to zase vratilo
lekara navstivit bud.tyzden az tam bude co mam do te doby robit
tie capoiky pomohli ale tak mozno uz tak ku koncu ''doberania''
prosim poradte mi dakujem ale co najrychlejsie vdaka

alzbee

marcela7: Canesten krem je dobry, ale na vytok je lepsia Canestnen tabletka, lebo ta ťa prelieci zvnutra...kdezto krem lieci len zvonka...

marcela7

ja som mala podobny problem (svrbenie, palenie, vytok) este minuly tyzden. kupila som v lekarni canesten krem a musim poklopat, ale zabral. su to asi 4 dni, co ho pouzivam 2 -3 x denne a vsetky priznaky maximalne ustuplili.

jajajammm

cawte baby.... mam taky podobny problem ako sony2009... presne take site priznaky..je to na nevydrzanie..strasne neprijemne.... nepoznate nejake tie babske domace recepty? dajaky bylinkovy vyvar alebo daco take, co by pomahalo?

sony2009

Pre vivi111

Chcela by som sa ťa opýtať, či tá pani nemá nejakú web stránku, alebo akým spôsobom by sme s k tým čajom vedeli dostať aj my, baby napr. z východnej časti Slovenska... Keď je taký účinný, určite by som ho chcela vyskúšať!
V tomto momente trpím neskutočne silnou mykózou, bolesťami klitorisu, opuchom vonkajších pyskov, bolesťami a neznesiteľným svrbením. Mykóza je u mňa už "bežný jav", ale v takej miere u mňa ešte neprepukla. Neobsedím, doslova!
Jeden deň liečby s POLYGYNAX-om, MYCOmax-om mám za sebou. Žiaľ, zatiaľ bez akejkoľvek úľavy :(
Je to hrozné, že ženy musia prejsť takým niečim. Pre mňa je to niečo neznesiteľné, neviem fungovať.

.....

Krém je len na vonkajšie potieranie, ale sú aj canesten čapíky, ktoré sa vkladajú na noc do pošvy. Dobré je kombinovať jedno aj druhé. Tak si kúp ešte aj tie. (no, ak nie si panna).Ak nebudú mať canesten....je kopec iných, veď ona ti v lekárni ponúkne. Ja mám doma Gyntima a Maldion. No nerátaj, že ti pomôžu hneď, musíš ich používať aspoň 3,4 dni.

sela111

kupila som si krem canesten...a citala som ze je na vonkajsie pouzitia...tak si s nim mozem natriet posvu ako ste v inych prispevkoch pisali??prosim poradte..dakujem

sela111

prosim vas ja mam taky problem...tiez ma svrbi posva nemam vytok ale vo vnutri posvi mam take biele hrudky ako zrazene mlieko...je to mykoza???prosim pomozte mi..dakujem