Lieky na schizofreniu

Príspevok v téme: Lieky na schizofreniu
andrea111

Ahojte mam taky problem,ze bola som na psychiatri lebo som nechodila do skoly a tam mi dali lieky na schizofreniu bolo to pred pol rokom a teraz mi doktorka povedala ze ich budem brat cely zivot a nemozem mat deti mam parntera a on chce mat deti oco mi zakazal aby som mu nehovorila ze beriem lieky co mam robit?mam ich postupne vysadit a zit normalne ako kazdy iny clovek bojim sa ze si ani robotu nenajdem.Ked sa bojim aby ma nedali dako do nemocnice ked zistia ze uz nebudem navstevovat doktorku prosim poradte mi

monica gazpio

Radsej tie lieky neber, ak nechces skoncit ako ja, na dozivotnej invalidite, bez deti, maturity, manzela. Ja beriem Nykob, mesacnu injekciu Haloperidol, na depresiu Escitalopram. Tie lieky mi pomahaju, ale problem je, ze velmi tazko chudnem, som od nich ospala, povedala som doktorovi, aby mi tie lieky vysadil, ale on sa boji aby som sa nedostala na psychiatriu.

Viera11

Diagnostikovali mi schizofreniu mam lieky olanzapin teva pomaha mi ale priberam a to nie je dobre pretoze mam vysoky cholesterol.Precitala som si pribalovy letak a mozem povedat ze je to hrozne ! Ako mozu tento liek predpisovat !

Pistav

Ahoj mne na schizofréniu dali Nykob ale som z toho strašne unavený, spím 14hodin, mam problémy z toho oťapenia aj v práci. Chcel som ho vysadiť ale bez neho už nezaspím, som na ňom závislí a neviem ako ďalej. Ako sa zbaviť závislosti a normálne zaspať?

kablica

znormalizovany budes vtedy, ked zacnes viest normalny zivot, tvoje zivorenie na internete na ID nie je znormalizovanie.
ked sa bez problemov zapojis do pracovneho procesu a vybudujes si kvalitny sukrmony zivot, potom mozeme zacat hovorit o normalizacii.

kop

To moze byt pravda, akurat, ze uz lieky neberiem ziadne a mozem povedat, ze som sa konecne znormalizoval. Zeby to bolo liekmi???:-)))

kop

V dnesnej dobe nejako casto robia z ludi schizofrenikov. Staci pocut hlasy a uz je clovek schizofrenik. Mozno ti lekari nepoznaju ine diagnozy, resp. ja neviem, v com je problem.
Mne povedala moja Dr. ze jeden priznak ochorenia, ktory mam, nerobi cele ochorenie, aj tak mi napisali nakoniec, ze schizo...