Ahojte mam taky problem,ze bola som na psychiatri lebo som nechodila do skoly a tam mi dali lieky na schizofreniu bolo to pred pol rokom a teraz mi doktorka povedala ze ich budem brat cely zivot a nemozem mat deti mam parntera a on chce mat deti oco mi zakazal aby som mu nehovorila ze beriem lieky co mam robit?mam ich postupne vysadit a zit normalne ako kazdy iny clovek bojim sa ze si ani robotu nenajdem.Ked sa bojim aby ma nedali dako do nemocnice ked zistia ze uz nebudem navstevovat doktorku prosim poradte mi
Lieky na schizofreniu
A preco by ma mali dat do nemocnice ked budem normalna?ja sa kvoli tomu strasne trapim
v prvom rade nevidim dovod, preco by si nemohla mat deti, ale neskor, ked budes v poriadku
v druhom rade nikdy neklam svojmu partnerovi v takej zasadnej veci, ako je liecba schizofrenie
v tretom rade si prilis mlada, aj ked nepises vek, aby si riesila deti
v stvrtom rade je velmi pravdepodobne, ze ked vysadis lieky, ocitnes sa opat v nemocnici
a v ziadnom pripade nechapem to, ze ty a tvoja rodina ste neboli absolutne pouceni o tvojej chorobe a jej perspektivach, to je zavazne zlyhanie