Prečo nechudnem?

Príspevok v téme: Prečo nechudnem?
aktivitis

Mám veľmi vysokú nadváhu,napriek tomu že už viac ako 5 rokov aktívne športujem.Chápem to,strava nebola bohviečo...No už asi mesiac sa snažím dávať si pozor na stravu.
Príklad:ranajky-12:00- 2 chlebíky so syrom a zeleninou,káva
obed-16:00-rizoto
20:00-ovsené vločky s banánom,alebo niečo sacharidové( pred tréningom v posilovni)
23:00-po posilovni-praženica(bez oleja bez masla s cibuľkou-2 alebo 3 vajíčka,podla intenzity tréningu),alebo jogurt

pitný režim-minimum 3 litre,niekedy potiahnem aj na 4 litre ak sa mi dá.

šport-3 x týždenne na lačno kardio,zumba,poprípadne taebo,posilovna minimálne 4 x týždenne,cvičenie s kettlebelom.
Po mesiaci som rovnako napuchnutá,nevidím minimálny rozdiel.
Môže to mať súvilosť s tým že mám zníženú funkciu štítnej žlazy(euthyrox 75) a autoimúnnu tyreoiditidu?

iviccia

no to by som musela mat celkom inu pracu, aby som stihala cvicit 4x do tyzdna:) ale kazdopadne to obdivujem velmi.

Van-ness

4x do tyzdna je aj celkom dost, ale tak ked niekto vladze a bavi ho to, preco nie:) len na to treba mat aj vyhradeny cas, to tiez vie byt popri praci velakrat problem.

kikusb

skúste nastaviť iný plán, ja som to mala 50 a 50, strava je základ, a pohyb. Cvičim 4 krát do týždňa na rôznych strojoch. Doma mam napríklad cyklo trenažér z fitham

Martinka229

niekedy mam pocit, ze cim viac sa clovek tomu venuje, to riesi, tak tym horsie, tym tazsie to ide a cloveka to potom demotivuje.

dudinka57

no ja osobne som mala take obdobie, kedy som nechudla nech som sa snazila akokolvek. mozno existuje nejaka vhodna doba na to, lebo inak si to neviem vysvetlit :D

anetta1000

Treba sa obrátiť na nejaké odborníka a nie tuto sa dohadovať v diskusii, ak hľadáš odbornú radu. Základ toho, keď chceš chudnúť je to, aby príjem bol menší ako výdaj, to je celé. Ak máš aj nejaké zdravotné problémy, tak sú rôzny poradcovia, ktorí ti budú vedieť pomôcť.

adkanov1

ja cvičím striedavo raz posilovanie raz iba kardio. Hlavne na rotopede, veslách, či bežeckom páse napríklad. Rotoped mam aj doma z www.fitham.sk večer pri telke je to zábava