Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo nechudnem?

Príspevok v téme: Prečo nechudnem?
aktivitis

Mám veľmi vysokú nadváhu,napriek tomu že už viac ako 5 rokov aktívne športujem.Chápem to,strava nebola bohviečo...No už asi mesiac sa snažím dávať si pozor na stravu.
Príklad:ranajky-12:00- 2 chlebíky so syrom a zeleninou,káva
obed-16:00-rizoto
20:00-ovsené vločky s banánom,alebo niečo sacharidové( pred tréningom v posilovni)
23:00-po posilovni-praženica(bez oleja bez masla s cibuľkou-2 alebo 3 vajíčka,podla intenzity tréningu),alebo jogurt

pitný režim-minimum 3 litre,niekedy potiahnem aj na 4 litre ak sa mi dá.

šport-3 x týždenne na lačno kardio,zumba,poprípadne taebo,posilovna minimálne 4 x týždenne,cvičenie s kettlebelom.
Po mesiaci som rovnako napuchnutá,nevidím minimálny rozdiel.
Môže to mať súvilosť s tým že mám zníženú funkciu štítnej žlazy(euthyrox 75) a autoimúnnu tyreoiditidu?

laurittko

pridaj k tomu šport, ideálne aspon jazdu na bicykli, alebo na kolobežke a uvidiš, že sa vaha pohne smerom dole

alanitka

no ja zasadne teda pri telke nic nejem :D nie je nic horsie fakt. zle mi je len z tej predstavy. a ked nieco zobkam, tak nieco zdrave, spaldove.

slavicka

no ak ma clovek moznost si zaplatit nejakeho cloveka, ktory mu vypracuje jedalnicek a vsetko toto, tak nevidim dovod, preco nie. je to istotne dobra vec, ked sam nevies ako na to.

svetlinka

no myslim si, ze aj toto moze byt dovod, preco clovek nechudne. nespravne nacasovanie, pripadne malo spanku. aj spat treba pri chudnuti, to je predsa jasne.