Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

Almette

Veronika2786. Ja ťa úplne chápem,chcela by som sa ťa opýtať,on ťa vôbec nepohladka,nepovie ti,že ťa lubi?podla mna je to zdravotný problém a mal by sa obrátiť na lekárov,často som to počula.Chapem ťa,lebo keby som bola na tvojom mieste,tiez by mi to chýbalo .....ja si fakt myslim,že treba nasadit nejakú liečbu ,proste poraďte sa s doktorka a bodka.....ty si jeho prva?mal pred tebou priateľku?

???

Keď si začala so svojim priateľom chodiť, daval ti to čo sa fizyckej stranky tyka?Po 7rokoch už ti nedava to ?čo pred tym?Asi je v tebe velka prevelka chyba.Zamysli sa nad sebou,lebo v každom vzťahu omrziš chlapa po 7 rokoch a neda ti nič.

Bajaja525

chcem ti len poradit aby si vsetko dobre zvazila, poblaznit sa da lahko tazko sa z toho vymotava.

a riesila si snim uspokojovanie s pomockami, ani nato sa nepremoze ci je to pre teba nedostacujuce?

veronika2786

Ďakujem Vám všetkým za rady, postrehy a tvrdú kritiku. Idem to spracovať sama so sebou. Majte sa pekne.

phoe

Ešte malý postreh, to že nemá chuť na sex s tebou neznamená, že nemá chuť na sex s inou. To si len myslíš, že by si zvládla, keby mal inú :)

phoe

Dufam, že to bude mať aj pokračovanie :) a ak ste obaja s priateľom tak strašne nad vecou, prečo to priateľovi nepovies ? Mala si vôbec niekedy priateľa, ktorý by ťa ozaj lubil? S ktorým by si si fyzicky rozumela ? Lebo podľa opisu tvojho vzťahu, ste skôr iba kamaráti ako milenci. Ako chceš mať deti v takom vzťahu? Neviem si to ani predstaviť. Vzťah bez fyzického kontaktu...hlúposť.

Agnes998

Ja si myslim, ze by si tuto temu mala otvorit a rozhodne sa s nim o tom porozpravat, aj to, co navrhujes ako riesenie, teda ze ostanete spolu a kazdy z vas si bude moct mat inych milencov ci milenky. Mozno budes prekvapena co sa nakoniec dozvies, mozno zistis, ze on nakoniec bude stat o tych milencov, ze ho zeny az tak velmi nevzrusuju, a mozno ho nevzrusujes len ty a o nejake ine zeny by mal zaujem ale zaroven mu vo vsetkom inom vyhovujes a nechce sa s tebou preto rozchadzat. Podla mna je vzdy dolezite sa o tom otvorene porozpravat a dohodnut sa na pravidlach, aby jeden z vas potom raz nebol neprijemne sklamany. Zaroven ty sa nebudes musiet skryvat, budes moct u milenca prespat, on tiez, su taketo otvorene vztahy, niektori ludia tak ziju a obom im to vyhovuje a su spokojni. Poznala som dokonca chlapa co bol zenaty, so zenou mali dohodu, obaja mozu mat milenky a milencov kolko chcu, dokonca si obcas vodili svojich milencov domov a mali sex v trojici alebo stvorici a obaja boli spokojni.

dpk1

:)), takto to vyzerá, keď si žena spraví z muža domáce zvieratko...hlavne že to sprostučké d*bnuté poslúcha, nosí domov peniaze, chodí to so mnou po dovolenkách, nek..ví sa to ale pekne poslúcha a venuje sa vo volnom čase svojím neškodným prkotinkám ako ja neviem...playstation, nepije skoro vôbec, nefajčí, nedroguje, je to z vychovanej slušnej kompletnej rodiny, má to schopný genetický materiál na budúce plodenie mončičákov a vela vela ďalšieho praktického.

Jaaaj keby tak chcel chalan prekvapiť, a zatiaľ čo ty mu nasadzuješ parohy s trojdetným, tak on obšoustal pol dediny, či sídliska či de to ste :)).

ps: nevera je niekedy nevyhnutná, ale tie kydy čo ty tu dávaš.. :)).

mojpohlad

veronika2786:

Dobre, pisala si ze ten tvoj nema chut na sex. Ze sa vyhovara.

Ale najdolezitejsie je predsa zistit, ze PRECO nema chut na sex s tebou ? Ak pises ze ho vzrusujes a aj napriek tomu nechce sex tak nieco asi nie je v poriadku.

Podla mna je fakt priorita zistit co za tym skutocne stoji ze sex nechce. Ak to zistis, hned budes vediet na com si. Bud to bude nejaky problem ktory je mozne casom vyriesit, alebo to bude problem ktory je neriesitelny a pokial s nim budes chciet ostat, budes sa musiet vzdat sexu alebo si najst milencov - obe varianty imho ale nevedu asi k stastnemu a spokojnemu zivotu ;-)

Bajaja525

akurat som pozeral podobnu temu celibat v mazelstve kde to pani riesi 23 rokov!

a co tak riesenie ktore som pisal aj tam ze by ta prartner uspokojoval iba rukou alebo vibratorom?
bolo by to pre teba dostacujuce ci odmieta aj toto?

Najčítanejšie články