Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

Aprox

to je idealne riesenie tohto problemu. nevera by to nebola lebo by bola odobrena, nikto by sa prednikym nemusel skyvat, nikto by nikomu nemusel klamat.
ale to uz by bolo az moc ciste.
len bohvie ako by to dopadlo keby sa dvaja mladenci stretli vo dverach

Agnes998

A co keby si sa ho na to priamo spytala, nieco taketo "Milacik, mam ta velmi rada, velmi ta lubim, vyhovujes mi skoro vo vsetkom, okrem sexu. Potrebujem to castejsie, ale nechcem ta kvoli tomu menit. Rozhodla som sa, chcem s tebou prezit zivot, chcem sa za teba vydat, ale budem mat popri tebe vzdy milencov ktori mi daju to, co mi ty dat nevies. Co ty na to?" Co myslis ze by ti na to povedal? Skus to. Mozno ta prekvapi a povie ti, ze mu spadol kamen zo srdca, ze ho s tym uz konecne nebudes otravovat a budete stastne zit az do smrti.

veronika2786

aprox - vystihol si to. je to tak, nebudem hľadať niekoho úplne nového, pretože viem, že by som veľmi dlho hľadala niekoho s takými povahovými vlastnosťami, postojmi a takým vzťahom ku mne ako má môj súčasný priateľ. ako som už písala, je tu len jeden háčik.....
Takže momentálne nemám v pláne nechávať ho a rozchádzať sa s ním, prišlo by mi to takmer absurdné urobiť tak len kvôli sexu. Spája nás kopec iných vecí a viem si predstaviť, že s ním zostarnem a tam už ten sex taký dôležitý nebude.
Už dlhšiu dobu pociťujem absenciu fyzického kontaktu a doteraz som sa "obetovala" a snažila som sa to ignorovať alebo sa cez to preniesť. Lenže zrazu som narazila na človeka, s ktorým si viem predstaviť, že by som mohla prežiť niečo, čo mi tieto nedostatky vykompenzuje bez toho, aby to ovplyvnilo môj alebo jeho vzťah. Znovu opakujem, nekradnem deťom otca ani žene manžela. Je to úplne o niečom inom, aj keď je mi jasné, že je zbytočné to niekomu vysvetľovať. ďakujem za všetky názory. Pomáhajú mi nepozerať sa na vec jednostranne, ale s nadhľadom, nech už to skončí akokoľvek...

Aprox

Agnes evidentne jej ostatni nemozu poskytnut to co jej vie poskytnut terajsi priatel, ci uz priamo alebo nepriamo, tak musi zotrvat v takomto vztahu a pokusat sa robit pajchle stym ze neskor uz bude vyblaznena a nebude potrebovat sex a zvykne si aj bez neznosti a pritom jej ostanu doterajsie vyhody.
Niekedy su primarne ciele vyssie nez nejake hodnoty a su zeny/muzi ktori sa vedia obetovat pre tieto ciele.

Agnes998

Ja ti poviem co by som urobila ja na tvojom mieste. Opustila by som priatela aj zenateho milenca a poobzerala sa po niekom perspektivnom. Po niekom, kto mi dokaze dat vztah aj sex v jednom. Este si mlada, nemas 50 aby si musela ostavat po boku muza ktory ti nevyhovuje, lebo druheho uz tazko najdes.

Agnes998

Ja celkom nechapem preco sa chces zakopat po zbytok zivota s niekym, kto ta ani posexovat nechce, teraz ste obaja mladi, hovoris ze on ma na to chut tak 2x za rok, ako nehnevaj sa, ale takto sexuju mozno 80 rocni dochodcovia, co bude neskor? Teraz ho do toho este dokopes tak raz za 2-3 mesiace, neskor ho do toho ledva ledva dokopes mozno raz za rok na Vianoce a o 10 rokov uz vobec nie. To sa chces cely svoj zivot skryvat s milencami? Mozno teraz je to vzruso, lebo je to nieco zakazane a to chuti najviac, ale pride cas, ked sa budes chciet usadit, ked ta nebude bavit behat z postele do postele a skryvat sa s milencami, davat si rychlovky cez obedove prestavky v robote na zachode, pride cas, ked skludnies, budes chciet mat pekny vztah so vsetkym co k tomu patri, teda aj so sexom, moct sa pomilovat doma v posteli a potom zostat este nejaky cas v posteli s milovanym muzom v objati. Toto so zenatym milencom mat nebudes, ale ani s tvojim asexualnym priatelom. Co ti vlastne dava tvoj priatel, ze s nim planujes buducnost? Vsak s nim sa ti ani deti nepodari urobit takymto sposobom. Mozes sa s nim dobre porozpravat, ide s tebou na vylet, je ti mozno oporou ked mas horsie dni? Ale toto by ti dokazalo dat aj mnoho inych chlapov a k tomu aj ten sex. Myslim si, ze sex je dolezitou sucastou vztahu a ked nefunguje, nefunguje cely vztah. Ak sa za neho vydas a ostanes s nim do smrti (alebo do prevalenia tvojich nevier) ublizis tym hlavne sama sebe, lebo sa zakopes s niekym, kto ti nedava to, co potrebujes.

Fleur-de-lis

veronika,

to je vtip, že?
Nechcem nikoho uraziť, ale neviem si predstaviť, žeby takto niekto skutočne rozmýšľal?!
Život je krátky tak si chcem užiť a čo na tom, že tým podvediem priateľa a ešte aj ublížim ďalšiemu manželstvu?
A to ako celý život, ho chceš niekde podvádzať?
Toto je príliš choré na to, aby som verila, že je to skutočné.

marlena

neopusti terajsieho partnera a nenechava si ho ani zo sucitu, ani z lutosti, ako by to vzal,keby ho nechala, lebo si rada udrzuje "teple vztahy", potrebuje istotu , ze materajsieho partnera pri sebe nablizku a je jej oporou ale akonahle najde niekoho "lepsieho" ktory ju nebude mat len na vytrasenie plnych .... a bude pri nom citit istotu, ze zostane s nou, potom odkopne terajsieho partnera bez mihnutia oka.

GoFruit

preco neodides od niekoho, kto ti nevyhovuje? alebo to neriesis priamo s nim? to by bolo asi spravnejsie pre pokoj tvojej duse a karmu. Vsetko sa da riesit, len treba chciet a zbytocne mi tu napises stomilion veci, ktore si vyskusala, neskusila si jednu urcite, inac by si to vyriesila. Hladanie ponecham ale na teba.