Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

marlena

tak tak, este som nezazila aby v partnerstve niekomu nevadilo, ze spi s inym a povazoval to za vyzretost v mysleni, ze to s nim nezamava... Ked niekto niekoho lubi -nesebecky a zalezi mu na nom, urcite by mu podvadzanie partnera vadilo, ako aj sam by nepodvadzal. To , ze to niekomu nevadi, je len lahostajnost, ze vztah uz je skor na tarchu a ze to ma na haku alebo ze ten druhy iu tiez nikoho ma a nemusi sa citit vinny ze podvadza..

doubledog

ja ta odsudzovat nebudem, kazdy ma svoj zivot a vsetko ma svoje priciny.

ale myslim, ze to neustojis, neposobis ako zena, co si vie svoj sexualny zivot pragmaticky riadit.

ale mozno potrebujes prave milenca na to, aby si sa odputala od tvojho terajsieho priatela - toho podla mna opustis, ked zistis, ake to je, mat partnera, s ktorym si fyzicky rozumies.

kazdopadne, chybu robis nie v tom, ze si zacinas so zenatym, to je len dosledok.
zakladnu chybu robis v tom, ze si s niekym, kto ti v dost dolezitej veci nevyhovuje.

Laara

"dovolím si zapochybovať, že môj partner bude hľadať sex inde, keď ho dlhodobo odmieta a ak by sa tak stalo, myslím si, že som v myslení už natoľko pokročilá, že by som z toho nerobila tragédiu"

veronika, to je clovek, ktorym partnerova nevera nezamava, pokrocily v mysleni??? ak to aplikujes na vas vztah..tak chapem, ako si to myslela..lebo vas vztah v ziadnom pripade nie je v poriadku..chapem, ze moze byt zalozeny aj na niecom inom ako na fyzicne a aj by a priori mal byt, ale sama vidis a citis, aka je ta intimita, iskrenie a vzajomna pritazlivost dolezita..to chces takto zit do konca zivota? ked ta omrzi tento zenac, pojdes zasa o dum dal? ked uz nemas vycitky svedomia kvoli partnerovi, co tak si spomenut na manzelku a deti kolegu? budes raz taka pokrocila v mysleni aj vtedy, ak ako 40nicka zistis, ze tvoj manzel obraba 27rocnu kolegynku?

a tym, ze tvoj priatel nema nikoho..si nebud az taka ista..aby jeden mlady, zdravy chlap, ktoreho udajne teda aj vzrusujes..nemal svoje potreby..nejako mi to nejde do hlavy

marlena

a este som zabudla povedat, ze sebeckost a samolubost je tiez tvoja silna vlastnost, ako male dieta..JA to chcem, JA som takto stastna momentalne..Na inych nehladis a mas sa tak rada, ze si nedokazes odopriet nieco, co ti prinasa radost. ON si uz vybral a zalozil s nou rodinu, tiez by som ho niekde nakopala...

marlena

podla mna si fladra...jednak podvadzas svojho priatela, druhe - odvadzas chlapa zenateho od rodiny, namiesto aby bol so svojimi detmi, tak sa muchluje s tebou. Samozrejme ani on neni bez viny. Nic, len dufam, ze sa ti to raz vrati v zivote. Budes vydata, mat 2 deti a v styridsiatke s malymi detmi zistis, ze ti muz beha za mladsou...Treba sa v zivote riadit pravidlom, co nechcem aby robili mne, nerobim ja inym...

veronika2786

jkaksd - :-) tak teraz si ma pobavil(a), keby som balila prvého, kto mi príde pod ruku, tak by som ich už mala pár určite za sebou. Vyše roka riešim dilemu, že mi chýbajú niektoré veci a za celých 7 rokov vzťahu som sa doteraz na iného ani nepozrela, lebo ďalšia vec je, že u mňa to teda určite nemôže byť hocikto a vôbec - je minimum mužov, ktorým by som vôbec dala šancu len na bližší rozhovor, nieto ešte takéto veci. Ale s týmto je to iné. ja ďakujem za Tvoj názor, pochopila som, že s tým nesúhlasíš, ako som už nižšie písala, ja to prehodnotím a uvidím ako sa veci vyvinú.

jkaskd

Clovek by mal mat nieco ako vnutornu brzdu, nemozte chciet predsa kazdeho kto sa vam zapaci. Citovo inteligenty clovek si povie, a tak ten je zenaty, s tym si nebudem zacinat.
A mne je jedno co ti chyba v 27 rokoch, ale spravas sa ako nadrzana kra.a, balis prveho byka, ktoreho mas poruke.

veronika2786

jaslkjlkj - dovolím si zapochybovať, že môj partner bude hľadať sex inde, keď ho dlhodobo odmieta a ak by sa tak stalo, myslím si, že som v myslení už natoľko pokročilá, že by som z toho nerobila tragédiu. Neviem, či je niečo až také strašne zlé na tom, že v 27 rokoch mi chýbajú fyzické veci a že len hľadám spôsob, ako ich mať. Cítim sa príliš mladá na to, aby som ignorovala potreby svojho tela. Snažím sa nikoho pri tom nezraniť, určite sa to nikto nikdy nedozvie, ak k tomu príde. Ja som si ženatého nehľadala. Život proste občas prináša situácie, ktoré nie sú úplne podľa našich predstáv, ale práve preto je to život.

jkdskd - mýliš sa, nenakecal mi, že sa mu manželka nevenuje. ja nemám potrebu zisťovať jeho zázemie, vzťahy a podrobnosti z jeho súkromného života, takisto ani on nie. ak niečo chceme povedať, tak to povieme, ak nie, tak sa ten druhý nepýta. Myslím si, že má dobrý vzťah rovnako ako ja, ale keďže sme sa obaja dostali tam, kde sme, tak asi tam niečo chýba. Roky bežia a veci sa menia. Možno máme právo ukradnúť si pre seba aspoň malú chvíľu.

Bajaja525

jkdskd - vies ono ked sa nieco zomelie tak vzdy su na vine obaja lebo ani listok sa bez vetra nepohne. druha vec je ze muzom staci len maly impulz a uz rozmyslaju inym nez hlavou. to zalezi na povahe a stasti kto koho ma.
ja nie som nejakym zastancom nevery ale vidim ze v dnesnom svete je to sakra bezna vec, tak isto ako vyuzivanie zenskej krasy v prospech zeny.
tento svet je svina, ale stale lepsi ako za cias minulych ket to robil doslova kazdy s kazdym :)

jkdskd

Bajaja a preco si ona ked sa jej vo vztahu malo dostava musi narazit akurat zenateho? A to, ze on jej nakeca, ze sa mu manzelka nevenuje moze byt pekny oblbovak, aby nestratil nadejnu milenku Veronku.

Najčítanejšie články