Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

SofiaElla

Ľudia sa aj tak poväčšine spolu vyspia. Ak Vám nie je zle z toho, čo kazíte, tak huráá do dobrodružstva.
Inak, takýchto "dobrodružstiev" budete mať ešte pár za život.
No, a moja osobná skúsenosť s kolegami (tým myslím nezadaných kolegov): Niektorí za to stoja, naozaj. Aj tak sa s nimi ešte 5 rokov nedáte dokopy, lebo si myslíte, že je stále niekto lepší. Neviem, kedy žena príde na to, aby znížila svoje požiadavky a v podstate len tolerovala, čo sa jej poskytuje..

analyzator

Tu niet čo riešiť. Prvou a neklamnou známkou hlúposti je nedostatok hanby - Sigmund Freud. V tomto prípade absentuje vo všetkých podobách. Áno...som zaujatý voči takýmto bláznom ... videl som veľa neštia, ktoré takýto ľudia svojím chovaním spôsobili svojím najbližším. Včetne samovrážd. Mne sú odporný.

Tutenstein_xD

Ľudia, ktorí majú bezproblémové vzťahy a aj napriek tomu si hľadajú milencov či milenky sú totálne padnutí na hlavu. Taktiež ľudia, ktorí rozbíjajú manželstvá. Že to vôbec človeku niečo také dá urobiť. Začať si s človekom o ktorom dobre vie, že má doma rodinu a deti. HNUS !!!!

mylady

No, najmladšia už nie si a príde mi to, akoby si naháňala druhú mladosť v podobe záujmu aj iného chlapa okrem toho tvojho. Sama dobre vieš, že je to krátkodobá záležitosť, pri troche šťastia to môžete ťahať ešte tak dva roky, potom si on nájde mladšiu a ten tvoj ťa opustí, lebo to buď 1. zistí 2. nájde si inú 3. ty stratíš úplne záujem. Ďalej, zo svojho okolia poznám veľmi veľa prípadov, keď daný ženáč nemal len jednu milenku, ale aj dve. Bacha, aby si nebola jediná.