Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

Veronika2786

natali30 - ďakujem, ja nad tým naozaj porozmýšľam, aby som sa zachovala tak, že sa budem vedieť sama na seba pozrieť aj po čase, ďalšia vec je, že sme tak trochu pracovne prepojení a nechcem to tam veľmi miešať. budem nad tým uvažovať. aj keď je to možno príliš lákavé, ak vieš čo myslím. túžim tomu podľahnúť a zároveň s tým bojovať :-(

dazd_kvapka

musis byt velmi silna a neprepadnut tomu.mozes ublizit vela ludom.. stopni to skor, ako sa nieco stane. jeden z vas dvoch by mal mat rozum!

lilyiankaa

ked ti priatel nevyhovuje v sexe, a mate ho malo, sa cudujem, ze s nim ostavas, aj napriek tomu, ze pises, ze v inych veciach je uzasny a lepsieho si nevies predstavit .. no neviem, ja by som pozerala inym smerom, cize s priatelom sa rozisla, kedze to neklape v posteli, na milenca sa vykaslala,lebo casom si budes pripadat ako totalna handra a ver, ze ten cas a pocit pride a teda nasla si uplne ineho priatela, ktory by mi vyhovoval vo vsetkom a nemusala si hladat ziadnu nahradu

Veronika2786

mojpohlad - riešila som to s ním už snáď tisíc krát, on jednoducho nemá chuť, nech robím, čo robím. proste nemá. ja keď nič nevravím a nevynucujem si sex, tak je to naozaj takmer 3-krát za rok!!! a keď si ho vynútim, tak teda je častejšie (tak raz za dva mesiace) a aj to nestojí za veľa. ja som mu to všetko hovorili, veľa sme sa o tom bavili, dala som tomu čas, ale k ničomu to neviedlo. chcem ešte zažiť niečo pekné. cítim sa príliš mladá na to, aby som zostala len tak :-( ale opustiť ho nechcem.

mojpohlad

A nepopisala si, preco to fyzicky neklape - nepritahuje ta, necitis u neho iskru a vasen ? Alebo on odmieta a nema chut ? Alebo ti nieco na nom vadi co sa tyka fyzickej stranky ?

Dovodov moze byt milion a len ty to vies. A hlavne, riesila si to s nim ? Alebo strkas hlavu do piesku ?

natali30

Pekné? Možno chvíľu... Ale ten pocit handry... Vyspi sa s Tebou a pôjde domov k zene... Pekne zazivat, je spolu sa zobudzat, spolu zaspavat, vychovávať deti, debatit, riešiť starosti, sviatky tráviť spolu, rozprávať sa.. Tu budes len na jedno.. a to Ta časom dobehne.. moje sebavedomir je na bode mrazu, cítim sa ako zlý človek... mne sľuboval rozvod, ja som ho o nic neprosila.Najdi si slobodného... Uvidís časom by Ta to dobeho...

Veronika2786

mojpohlad - pretože vo všetkých ostatných veciach je absolútne úžasný a viem, že lepšieho človeka už nenájdem. takže zostávajú mi len dve možnosti - ignorovať to, že som neuspokojená alebo si to nájsť a zobrať inde....

mojpohlad

Preco zotrvavas so svojim frajerom ak nie si fyzicky uspokojena ? Ak tato cast vztahu ti nefunguje, tak asi nema zmysel v tom pokracovat. Alebo sa chces trapit a fyzicku stranku hladat paralelne u inych chlapov ??