Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

holubienka12

Ja len tolko,ze si clovek nevazi to co ma.Tebe by sa pacilo keby si to predstavis presne naopak,ze ti nieco podobne robi priatel.Nie vsetko v zivote je idealne,ani nikdy nebude,naco stracas cas s priatelom,ked ti nieco chyba.milenec ta odkopne,tak co potom najdes si ineho alebo sa pritulis ku svojmu priatelovi a uvedomis si co vsetko pre teba znamena.

Veronika 278

mojpohlad - môj priateľ má 30 rokov. a prečo nechce sex? proste nemá chuť. takmer nikdy. keď to riešim, tak povie, že ho vzrušujem a páčim sa mu, len si vždy nájde niečo, na čo by sa vyhovoril. ja som zo zažiatku sa snažila vynucovať si to, ale už ma to nebaví. chcem niekoho, kto ma bude chcieť.
Môj nový "kamarát" má tri deti a dúfam, že to nie je ten istý, čo Tvoj :-(

veronika 278

qwertinka - ako som už písala, áno, snažila som sa to zmeniť, neviedlo to k ničomu, ja si myslím, že ak by sa aj moja PRíPADNÁ nevera prevalila, môj priateľ by sa cez to preniesol, pretože on veľmi dobre VIE, čo mi chýba a nedáva mi to. ženatého som nehľadala umýselne, nehľadala som vlastne nikoho, len to takto úplne nečakane vypálilo a ja teraz neviem, čo mám robiť. je mi s ním dobre, pričom viem, že má svoju ženu a svoje deti, ale dáva mi to, čo som ešte nikdy nezažila - zatiaľ sme nemali spolu sex, len dotyky, ale už aj pri tých sa cítim ako žiadaná a chcená žena. A poviem Ti to otvorene - že tam som sa už roky necítila.

soffa

mozno na teba nema chut lebo vie ze ho podvadzas!problemy treba riesit,nie nad nimi mavnut rukou.mozno viac iniciativy z tvojej strany by nezaskodilo.do cudzich ma nic nie je.,ak to teba vyhovuje nam to moze byt jedno.

natali30

Ja som oddolavala rok..... A podľahla. Teraz??? Mám krásnu dcérku, ktora akoby mu z oka vypadla. Samozrejme jeho zena o nás nevie... Kolko má ten tvoj deti?

mojpohlad

No ale pritahujete sa fyzicky, alebo nie ? To je zakladna otazka.

Odmietat on moze preto, ze ho nepritahujes a jednoducho mu to nemusi byt prijemne sa s tebou milovat.

Alebo mozes mat nejaku sexualnu psychicku poruchu, neviem. Kolko ma vlastne rokov ?

Proste poznas ten dovod preco nechce sex ???

qwertinka

pokusala si sa riesit vasu sexualnu krizu? vie o tom, ze to takto prezivas? mali ste nejaky spolocny zaujem zmenit to? ak nie, tak si pohodlna truba, apriori s tvojim konanim nesuhlasim, ale je to tvoj zivot. ak o tom vie a napriek tomu sa nesnazi, tak by ti to nezazlievala, keby si sa mi s tym ako kamaratke zdoverila, skor by mi ta bolo luto, ze zijes s muzom, s ktorym nikdy nezazijes to, po com tuzis. na druhu stranu, keby mi ten moj otvorene povolil neveru (resp. aj ja jemu), tak by som bola asi omnoho vyrovnanejsia, lebo aj u nas je sex cim dalej, tym vacsou frustraciou, ale ja si ho velmi vazim a viem, ze by som tym uplne podkopala nasu doveru, preto by som ho nepodviedla. ale keby som vidla, ze on uz absolutne nema snahu tuto situaciu riesit, ale citili by sme stale v sebe tu oporu ako teraz, tak by som tiez mozno uvazovala podobne. lebo v konecnom dosledku sa clovek trapi tak aj tak, len takto si to aspon obcas uzije, za cenu vycitiek svedomia, kdezto bez toho sice ma cisty stit, ale preziva permanentnu nespokojonost.

co sa tyka zenateho - nebalila by som ho, vzdorovala. pokial by si nedal pokoj ani po dlhsej dobe, mozno by som nad tym uvazovala, ale uplne zbytocne si skomplikujes zivot, petoze ak sa nahodou zamilujes, budes sa o to tazsie odmilovavat

fero11111

to ked citam ze zena ide sukat len tak to su take hlupe kecy ziadna zena nejde sukat len tak len ta co ide o peniaze jej ale toto ked citam ze len sukes nic ine neverim tomu si podvedome uz zalubena ...

ja na tvojom mieste si dam ruky prec od muza a 2 deti ... a opustim aj tamteho a hladam si noveho kanca

flegma

ok, tvoj chlap ti nestaci, ale preco ides po zenatom? ved si najdi slobodneho milenca a nepotrebujes ziadne pozehnanie z fora