Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám ženatého milenca

Príspevok v téme: Mám ženatého milenca
Veronika2786

Ahojte, mám 27 rokov a nedávno som sa v rámci svojej práce zoznámila s mužom (39 rokov), ktorý je ženatý a má deti, v manželstve je v globále spokojný (samozrejme, nič nie je úplne ideálne a sú veci, ktoré mu chýbajú, rovnako ako mne). Ja mám priateľa 7 rokov, s ktorým plánujem budúcnosť, len jednoducho nedáva mi to, čo potrebujem (čo sa fyzickej stránky týka).

S novým mužom v mojom živote sme zatiaľ ešte neprišli k ničomu závažnému, ale určite sa to v najbližšej dobe odohrá. Je medzi nami neskutočná iskra a už len pri jeho dotykoch som sa cítila úžasne ako ešte nikdy v živote. Samozrejme, čokoľvek sa medzi nami stane, nič z toho nenaruší naše zázemie a vzťahy, ktoré máme.

Zaujíma ma názor ostatných na túto záležitosť, aj keď samozrejme, môže byť trošku irelevantné hodnotiť niekoho, koho človek nepozná a nepozná ani ďalšie podrobnosti a detaily. Napriek tomu by som chcela vedieť, či sa medzi Vami nájde niekto, kto to bude chápať a schvaľovať alebo len takí, ktorí to odsúdia.

nadka38

Tak to sa mas cim chvalit... Keby taketo nieco robim, tak som ticho a nerozpoviem to tolkym cudzim ludom... Mala by si svojmu priatelovi o tom povedat, nech aspon on netrpi a nech si najde zenu, ktora si ho zasluzi...

Monika1984

Neodsudzujem ta presla som niecim podobnym, ale prvorade je riesit sucastneho partnera s ktorym nechapem na co planujes buducnost ked su medzi vami urcite veci co nefunguju.

ahjaj

Veroni, iskra časom prejde, dovtedy však bude s milencom fajn. A s priateľom ostaneš naďalej nespokojná. Neplánuj spoločnú budúcnosť ani s jedným, ani s druhým.

alex alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK PRE ŽENY, PROFESIONÁLNY GIGOLO, MILENEC PRE DÁMY, MLADÝ ZAJAČIK, DON JUAN, TANTRA MASÁŽE, BRATISLAVA

barboraF

all
Ja ziiiiram,nestiham sa cudovat. To uz v tejto spolocmosti nevie nikto jednat na rovinu? Neni si spokojna? Tak to s nim ries,to ze si naratis druheho nic nevyriesi...Ked som tu citala tie komentare mala som 100 chuti rozbit monitor. Musite svoje polovicky milovat strasne moc ked nemate odvahu vylozit karty na stol. Sama som vydata a mam dieta a keby mam problemy isto neutekam druhemu do postele lebo to neni riesenie. Rozvod je riesenie!