zdravim vas. ja neviem asi je problem v mojom zmyslani ale pred pol rokom som ukoncila VS studium a hned po skole som nastupila do prace ako predavacka. zarabam celkom slusne peniaze dokonca take ako moji rodicia ktori maju roky praxe v odbore a tiez maju vysku...
neviem myslela som si ze po skole sa zamestnam v nejakej firme kde budem sediet pekne v kancli a budem mat pracu aspon blizku VS. aj ked nie v odbore ale aspon pracu hodnu vysokej skoly. je mi hrozne som predavacka a citim sa ako cvicena opica ktora musi hovorit ludom to iste a nahovarat ich aby si kupili vyrobky ktore mi urci veduci.
ja neviem som za pracu vdacna ze aspon mam peniaze ale vnimam to tak ze cim dlhsie budem robit tuto pracu tak tym viac sa mi otupi mozog a pracu hodnu vysky si nezozeniem. kazdy den si vsak pozeram ponuky na neten ale vsade len predaj reklamy a podobne zalezitosti o ktore ja zaujem nemam.
mali ste aj vy taky problem? ako ste sa s tym vyrovnali?
Depka - s vysokou skolou robim predavacku
Si predavacka alebo predajca? Z tvojho opisu mi to nie je jasne. To je trocha rozdiel. Predavackou moze byt v podstate hocikto, dobrym predajcom len malokto. Na to treba mat zrucnosti a to nema kazdy, ak ich mas, bud za to vdacna! Ak ta praca neuspokojuje, ber to tak, ze ziskas nejake skusenosti ktore nikdy nie su na skodu, ako jednat s ludmi, ako ich presvedcit ku kupe, to ti este pride vhod. Ber to tak, ze je to len prve zamestnanie a sluzi ti ako odrazovy mostik k niecomu lepsiemu. Nedavaj vypoved kym nemas inu pracu, dnes je tazke zohnat pracu.