Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mlieko..piť či nepiť?

Príspevok v téme: Mlieko..piť či nepiť?
kikaa12

Tak piť ho alebo nie? Je milion clánkov o tom ako mlieko zahlienuje, je zlé, škodlivé a najma to krabicové... www.metoo.sk

ale na druhej strane taktiez sa objavuje vela clánkov o tom aké je zdravé, nenahraditelné, obsahuje mnoho vitaminov atd... metabolizmus.sk

Tak comu mam potom verit? Co odborník to iný názor..

Nerada by som ho vyradila z môjho jedálnicka, pretoze mlieko a vlastne vsetko mliecne milujem, ci su to uz jogurty, tvaroh, syr, acidko, puding, krupicová kasa, kakao, do kavy...proste vsetko kde je mlieko...a neviem si predstavit ze by som sa mala toho vsetkého vzdat( niekedy som za den dokazala skonzumovat aj liter mlieka)...ale zase co clovek nespraví pre zdravie, ktoré mi je prednejsie

Tak co aký názor máte na mlieko vy? Pijete ho? v akom mnozstve?

abrakadabra

kaktus, aký je rozdiel medzi konzumáciou mlieka a jogurtov a syrov? veď sú taktiež z mlieka...

tie výskumy ma zaujímajú. aké sú to výskumy a kde sa to dá pozrieť?

kaktus

paradoxne výskumy ukázali že najvyšia osteoporoza bola v krajinách jde je velká spotreba mlieka.v krajinách kde ju vobec nepiju ju nahradzuju inými vecami ako semiačka rozne a iné hodnotné jedlá.syry jogurty bielkoviny zo strukovín ako šošovica, fazula a sušené ovocie.

abrakadabra

čo piješ namiesto mlieka aby si mala bielkoviny? a koľko máš rokov keď píšeš, že ho tvoje telo už nepotrebuje?

ebi777

som z východu, a moji rodičia bývajú na dedine, takže nie je problém s mliekom.. a napriek tomu, ho pijem veľmi zriedka ;-)
cítim, že to moje telo nepotrebuje

abrakadabra

ty si také mlieko kupuješ, ebi777? z akého si mesta a kde si ho kupuješ? cestovať zakaždým na dedinu pre mlieko je pre mňa dosť nereálne...

ebi777

treba navštíviť nejakých starčekov na dedinách, ktorý chovajú kravičky,, určite sa nájdu aj taký čo predávajú toto mlieko

ebi777

nízkotučné je jednoducho sajrajt najvyššej triedy, preto,,,

neobsahuje žiadne nutričné látky a ešte je natuningovaný chemickými sračkami

a prečo je nezmysel piť mlieko? piť mlieko je OK, ale domáce od domácej kravičky :)), ktorá sa pasie voľne na lúke

nezmysel je piť mlieko z obchodu, od kráv, ktoré majú parazity a iné choroby, ktoré sú napichané antibiotikami a hormónmi, ktorým podávajú ktovie aký humus, len aby nabrali hmotu a mali mlieko

Nela41

Určite piť. Ak ti chutí a nerobí ti problémy nemáš dôvod ho vylúčiť z jedálnička a keci tých pseudovedcov si nevšímaj