Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?

Príspevok v téme: Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
barunka

Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...

Aja02

Tak ja mam svoju rodinu rada, ale Slovensko rada nemam a je mi uplne jedno, co s touto krajinou bude. O par desiatok rokov tu zostanu iba dochodcovia, politici, cigani,akoze invalidi, ludia co nevedia cudzi jazyk a par hrdych Slovakov.

acmp, odist do zahranicia a presadit sa tam kazdy nedokaze. Je kopa Slovakov, ktori sa zo zahranicia vratili, pretoze to tam psychicky nezvladli. Presadit sa v zahranici je omnoho tazsie nez v tomto Bananistane, akurat problem je v tom, ze su tu mizerne nizke platy.

0vecka

2 acmp akoze sorry ale napr ked sa niekto prestahuje zo ziliny do BA kvoli praci a stane sa generalnym riaditelom nejakej firmy tak uz to nieje ziadny uspech? su to smiesne argumenty.

Prezyvka pisal ze 1600 EUR.

Ak bude Nemecko na dne tak Slovensko uz nebude existovat. A preco nie? naucim sa spanielsky alebo mozem skusit USA/Australiu popripade Schweiz alebo Rakusko.

fraktal

Ovecka, nikto sa nenavaza...
to, ze je nestastny, je uplne jasne, ked mu vadi, ze niekomu par mesiacov platime zdravotne poistenie zopar eciek, hoci inde unikaju miliony :-D evidentne nie je v zivote spokojny a nie su za tym odvody, len tolko k nemu.

acmp

aha, 2600, no nic moc..
na to ake ma reci :)
tak nic..
zaujimal by ma este vek a na akej sume zacinal a kolko ludi mu pomahalo, ak vobec, aby sme tu dostali nejaku objektivitu..

acmp

0vecka
ved pockaj ked nemecko bude na dne, kam potom zdrhnes? donekonecna utekat, namiesto toho, aby sa problem riesil tu a teraz?
nie kazdy ma u prdele rodinu a svoj rodny kraj..
viac si vazim ludi, co sa presadili TU ako v zahranici..

acmp

ved presne, toto malo inac ist prezyvke55..
ze einstein by sa z krabicky od zapaliek dostal von, tj. odisiel by zo SR
ale to je hlupe risenie, to dokaze kazdy, cize prezyvka55 nie je az tak inteligentny, lebo toto riesenie nie je.
ja chcem RIESNIE ako sa presadit TU!!!!

no daj.. ak na to mas.

0vecka

Preco sa navazate do prezyvky?, ma svoje argumenty a ma predsa pravdu. Sa mi zda ze vecsina ludi tu zije v socializme ked je vam to jedno kolk vam zbytocne odide na daniach. Inak Podla mna prezyvka bude nestatny clovek ked po forach vypisuje ze kolko zaraba.