Existuje nejaký spôsob ako toto uskutočniť?
Ako oslabiť alebo úplne potlačiť pud sebazáchovy?
Maoam, jasne, ze ta spehujem, to je odborny dohlad!
Mimula by mohli vziat ako pomocnu silu na onkologii alebo v hospici...ludi tam treba na mraky a mozno by si zacal vazit zivot.
Máte pravdu - som naozaj neschopný a stále sa len sťažujem.
A asi som naozaj sebecký hypochonder, ktorý si namýšľa že mu niečo je.
Veď práve preto som založil túto tému...prehodnocujem svoj život.
a ty ma vkuse spehujes
Maoam, zbytocne sa vycerpavas...
tymto ti prajem vsetko dobre
pozitivne by si ma prekvapil, keby si sa na to dal, ale ocakavam, ze zabijes nieco totalne od veci, urazis sa alebo budes nadavat a pokracovat vo svojom doterajsom verkliku, na ktory uz ale nik nebude odpovedat, lebo vsetkym dosla trpezlivost
a hlavne, Mimulus, NIKTO ta tam nebude lutovat a NIKTO nebude tvoje ponosy brat vazne ci ich pocuvat, pretoze im z toho bude akurat do popuku smiesne a prides si sam ako debil, ze si sa vobec stazoval, ked uvidis ICH podmienky a to, ako oni bojuju o prezitie.
Mimulus, pises, ze nemas nic, peniaze, atd., lenze ty zijes, jes, niekde byvas, nechodis ani holy atd, cize bud ta zivi stat, alebo niekto iny (zena, rodina, bohvie kto).
Takze sa zober, chod zit na ulicu a pretlkaj sa ako bezdomovec (vyskusaj si to,ake to je nemat fakt NIC a byt odkazany sam na seba), alebo ak este predsa len chces nieco robit, ci 'byt uzitocny', chod do nejakeho zdruzenia, alebo pracovat do krajin tretieho sveta na sposob charity. Jednak to bude vynikajuci preplesk pre teba, lebo uvidis, ako ti je v EU super a co vsetko si mal a mas a ako sa zije TAM a jednak budes mat ubytko, stravu a Co. 'zadara' a mozes tam ist bez jedineho centu.
Len neviem, ci by si bol schopny prestat mysliet na seba a zacat sa pozerat na zivot druhych a dokonca im pomoct. Ale mozno by ta skutocna tvrda realita inde prebrala k zivotu.
si nezamestnany?
Kto chce, najde si sposob. Pred dvomi rokmi som s priatelom precestovala stopom celu EU. Ak sme minuli nejake prachy, tak len na jedlo, spali sme v stane...
Mozes tam ist stopom...Este daku prekazku mas?
Keby som na tú cestu mal tak som tam už dávno.