Existuje nejaký spôsob ako toto uskutočniť?
Ako oslabiť alebo úplne potlačiť pud sebazáchovy?
to, co sa ti deje, to si si presne vybral pred narodenim. Chcel si sa trapit. Len o tom samozrejme nevies...a tak sa pretlkas zivotom a hovoris si, ake je vsetko naprd a hladas odpovede na svoje otazky. Pritom vsetko mas sam vo svojich rukach....niekto sa narodi ako bezdomovec a umrie ako bohas...niekto sa narodi ako bohac a umrie ako bezdomovec. Kto za to moze? Len clovek sam. Davno pred tym, nez sa tu narodime, si vyberame svoje bolesti, aj radosti, aby sme mohli rast, ucit sa...
Nie, nefrcim na ziadnych drogach :D Cim viac vsak toto sledujem, tym viac mi vsetko ide to tej uzasnej skladacky s nazvom zivot. Prijmi seba, prijmi svoje okolie, pochop preco sa ti deje to, co sa deje, prijmi to, zacni sa usmievat, zit a menit sam seba k lepsiemu :)
proste všetko doser....v praci v rodine....hned ta prejde chut žiť
Dúfam, že na moju otázku nájdem odpoveď čo najskôr.
no s takym pristupom mat dovod na radost urcite mat nebudes, ja fakt neviem, co ocakavas od zivota, ked stagnujes, zivot je pohyb a proste ty si ostal DOBROVOLNE na mrtvom bode
keby si umieral v bolestiach, tak ani neceknem, ale stale mas ruky, nohy zdrave, akurat lenivy mozog zapadnuty strachom, ale na tom, keby si chcel sa da popracovat, na to sa neumiera
mimulus, mas nejake zdravotne problemy?
ak nie, tak si na tom stale velmi dobre..
U dusevne zdraveho cloveka asi dost tazko oslabis pud sebazachovy.
Musel by si prezit nieco co by ta polozilo, ale ani potom nie je vsetko zarucene.
Ja som to skusal a nie je to take lahke ako som si myslel... Aj ten najjednoduchsi sposob ako sa zabit sa nakoniec javi ako najkomplikovanejsi.
A viete čo choďte všetci do ....
Jediný mi tu odpovedal 0večka.
K vašej otázke - ak by mal človek dôvod tak určite bojuje. Ak ho nemá tak mu to je úplne ale úplne všetko ukradnuté.
sama za seba mozem povedat, ze lutost vedie cloveka do zahuby, az ked clovek zacne riesit veci, moze zacat byt stastny, ja som za, ak sa clovek potrebuje vyplakat, ked sa to nahromadi, pomaha vyrevat sa a vzchopit sa!hned! nie revat dokolecka a fnukotat, to nikam nepovedie, nikdy...nikdy...nikdy...
Lulita, to mu nevysvetlis, on nechce svoju situaciu zmenit, on chce lutost