Existuje nejaký spôsob ako toto uskutočniť?
Ako oslabiť alebo úplne potlačiť pud sebazáchovy?
Sejla, to si napisala velmi dobre s tou slobodou. Kiezby som takto tie obmedzenia dokazala vnimat....
Inak, mne vcera velmi pomohol, napriek tomu, ze sa tak velmi trapi a prechadza tym, cim prechadza a som stastna, ze niekto ako on existuje. Zrejme to tu necita a tento prispevok sa strati medzi milion dalsimi tu, no i tak, este raz dakujem.
S pozdravom Lily
jedulka - aj na to som myslela, len neviem, ci budem vediet tvrdit, ze ano, beriem poslusne :)) nie je to ziadna slava, kopec ludi to berie a stavy rovnake, akurat z nich maju dalsie obsesie, priberanie, neziaduce ucinky hrozne :(
jedulka - mne sa tiez cuduju, ako s tym mozem chodit do prace, kamaratky, co to maju, su doma, alebo na invalidke, ja potrebujem na hypoteku, najom nemozem ostat doma a to ma desí, pri tých stavoch, co mam sa prekonavam kazdy den :/
jedulka - aha, tak ja som neskusala pýtat, ale asi casom popýtam, len to asi budem musiet do seba pchat lieky, inak mi nedaju, ja fakt niekedy trpim, ale ostat doma nemozem, lieky ti to neulahcuju co