kult materstva - je precenovany?, alebo nie?

Príspevok v téme: kult materstva - je precenovany?, alebo nie?
111monnika

mam pocit, ze materstvo a vychova deti je kultom, a nie normalnym zivotom, a to sme prezili ako ludstvo az do nasho tisicrocia aj bez priruciek,

sama mam dceru, a pohodovy zivot, samozrejme, tiez som si presla nevydarenym vztahom, konecne si mozem uzivat, realizovat sa, splnat si sny, kedze dcera je uz dospela, slobodna, aj ked studujuca, ja jej poskytujem moju podporu, lasku, byvanie, osatenie, stravu, a konecne sa venujem samam sebe, myslim fakt viac na mna ako donedavna, aj ked dcere sa to velmi nepaci, chcela by viac, ale ak chce, nech si zarobi :)

111monnika

auto bol pokus - nema este ani vodicak :), totiz ani ten jej nezaplatim, maximalne jej prispejem, ak si zarobi a nebude jej stacit

ebi777

auto žiadala????

nikdy by som sa neopovážila žiadať od rodičov, aby mi kúpili auto
po skončení výšky som od nich nepýtala a ani nezobrala ani jeden cent!!!!!!

to akože začínam chápať celej diskusii, že teraz ju chceš začať prevychovávať???

111monnika

aj ja som za mojich cias brigadovala, a ani ma nenapadlo pytat od rodicov, ja som mojej dcere davala dost, ale dnes je nacase, aby si uz vedela zarobit sama, a necakala to nadalej odo mna, aj ked studuje

111monnika

aj odo mna dcera ziadala auto, vsak ja mam svoje, decka skusaju, to chapem, ale ja jej nedam, dokonca jej nepoziciam ani moje, nech si zarobi na svoje sama, a ak budem chciet moje vymenit, tak jej dam toto terajsie, hmm, ak ho teda bude chiet, mozno jej nebude voniat znacka :), tak ho predam

Prezývka55

111monnika inak ta trosku aj lutujem :D ale asi si zle vychovalala deti ked ja som bol vychovavany v duchu ze na vsetko si musim zarobit, vydriet a odpracovat takze ci bike, telefon, pocitac alebo hocco na vsetko som zarabal na brigadach. a nie ze kraviny ze riad umyt 5 korun :D riad umyt to bola samozrejmost.

111monnika

parada, a pri predstave, ze zase by som sa mala starat o male decka.... to teda nie, uz nemam vela rokov pred sebou