Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

JAKUB123

Firma Zepter stále je svetvou značkou a nehovorím e všetci obchodní konzultanti sú taký ale sú to dobrý ludia, vela pracujú a výrobky firmy zepter, ktore ponukaju su proste jedinečné

Radoslava123

Raz nám doma zazvonil telefón - pevná linka. Zdvihla som a volajúca žena sa mi predstavila ako pracovníčka Slovenských telekomunikácií, ktorá vraj v tejto chvíli robí prieskum ohľadom používania pevných liniek. Prvá otázka bola, koľko dospelých a samostatne zárobkovo činných členov má naša domácnosť, druhá otázka bola, AKÉ HRNCE POUŽÍVAME, či smaltové, liatinové, také, či onaké... No mala som dosť, skoro ma natiahlo! Hneď mi hlavou prebehla myšlienka, či sa mi to len sníva, že sa akási špina zepterácka za pracovníčku Slovenských telekomunikácií vydáva a dobré bolo veru moje tušenie. Moja odpoveď znela nasledovne: "My používame také úžasné, fantastické, najkvalitnejšie a najlepšie na celom svete hrnce od najúžasnejšej a najlepšej firmy na svete - od firmy Zepter, hurá, hurá, hurá!!! A my ich aj predávame, hurá, hurá, hurá!!! Pani zlatá, nekúpite si od nás nejaké, radi vám ich predáme!!!" - po takejto odpovedi šľahnutá zepteráčka zložila bez jediného, jedného slova a ja som sa aspoň dobre bavila. Nerozčuľujte sa, bavte sa! :D

Marta_LV

Ja som od Levíc a mám jednu pani, ktorá za mnou chodí od Nových Zámkov a som maximálne spokojná. Ešte nič som neoľutovala čo som kúpila a so všetkým som spokojná a nemám málo vecí.

V LV je aj kancelária ak ešte vôbec existuje, ale tá je naozaj o ničom. Tiež lákali hlavne dôchodcov do kancelárie, tlačili ich k uzavretiu zmluvy a boli drzí. Naozaj to nebol najlepší prístup a takíto ľudia do takej spoločnosti nepatria.

Pracujem v kúpeľoch v Dudinciach a výrobky poznám aj odtiaľ a stretla som tam nie jedného zamestnanca tejto firmy a rozdiely boli poriadne. Jedny boli milí, netlačili, boli ochotní vysvetľovať a ľudia ich čakali, ale párkrát zažili aj prezentáciu s nátlakom v kinosále a odvtedy má firma v našich kúpeľoch dosť zlé meno. Takže všetko je o ľuďoch a o nás. Akonáhle zacítim nátlak, alebo faloš, nekompromisne posielam ľudí kade ľahšie, netreba sa báť povedať nie, predsa vy si svojho predajcu nájdete, ale oni zákazníka potrebujú aj zajtra a musia upustiť oni, ak nie, vy si nájdete iného a hotovo.

V LV boli párkrát aj v reštaurácii Baran a to boli tiež z tých blbších ľudí. V každom prípade výrobky sú výborné.

Revúčan

Firma je už naozaj horšia ako šmejdi. Niekedy prišli, odrecitovali si svoje a odišli. Teraz každý deň zvoní telefón, otravujú ak nepristanete, tak sa jednoducho dotrepú.

My máme lampu od jednej pani z Popradu, ona bola veľmi normálna žena, vyriešila aj reklamácie, kupovali sme od nej, ale ona už pre firmu nepracuje.

Odvtedy sa k nám dotrepala jedna od Rožňavy, nechcem komentovať, ale nikdy viac.

Čo sa týka lampy, tak až taký spokojný nie sme, aby sme ju kúpili ešte raz. My sme ju ešte kupovali v SK za cca 10 tis., dnes stojí vyše 700 eur a to je už naozaj luxus.

Maja_S.

Tiež mám hodne výrobkov od spoločnosti, ale nie som so všetkým spokojná.

Máme mixér, nádoby na varenie, vákuové balenie a s týmito som maximálne spokojná, ale mám ten zlatý vodný vysávač a je to horšie ako 30 eur šmejd z Kauflandu. Neťahá, neprepína rýchlosť, dvakrát bol v oprave, ale radšej ho už ani neposielame a kúpili sme si nový.

Máme iónovú čističku vzduchu, tak na tú nedám tiež dopustiť, aj keď je otrasne drahá.

Biolampu neuznávam, hoci mám vlastnú ordináciu, ale nikdy som ju nevyužívala a ani nebudem.

Peťulík_001

Tovar majú kvalitný, to áno, ale spoločnosť je už o inom. Mám s nimi bohaté skúsenosti, ale so spoločnosťou len samé negatívne.

Prvýkrát som si od nich objednala vákuový systém. Prišiel k nám jeden pán, zástupca spoločnosti a sedel u nás do polnoci. Dovtedy sa nezodvihol, kým sme si neobjednali aspoň my, hoci som nemala v pláne nakupovať.

Druhýkrát som kúpila biolampu, ktorú som si kúpila od jednej pani, ktorá už ani nežije. S biolampou som spokojná, aj s tou pani som bola, ale čo mi ona povedala o spoločnosti, tak ma dorazilo. Dala mi darček za nákup zo svojho, lebo riaditeľka jej odmietala dávať darčeky. Ona nedostala ani vlastné odmeny, lebo nemohla chodiť na tie ich neviem aké zrazy a to mala nádorové ochorenie. Ona sama sa posťažovala, že ju firma obrala o pekných pár tisíc ešte v SK.

Manžel kúpil neskôr mixér a ten je niečo úžasné. Naozaj je to výborná vecička, len s ním treba vedieť robiť. Kúpil ho na výstave v BA a aspoň tentokrát sme sa vyhli otravným telefonátom od zástupcov firmy.

Pred rokom sme kúpili opäť ďalší mixér pre neter ako svadobný dar a vtedy mi sľúbili ku nemu ako bonus sadu 2 ks nožov. Mixér prišiel, sada nožov nie.

Pred necelými 4 mesiacmi sme kupovali opäť biolampu pre mamu, sľúbili mi fén na vlasy, dostala som lyžičky - malé, dezertné, v peknom balení, ale k ničomu.

Okrem toho mám úžasné skúsenosti s reklamáciami. Reklamácia biolampy ma vyšla vyše 100 eur a to trvala takmer 30 dní. Vákuová pumpa ma vyšla 52 eur a vrátila sa nám v nedotknutom stave, neopravená,peniaze vyúčtované. Naštvalo ma to, dala som podnet na obchodnú inšpekciu a našla si iný servis ako Zepter. Takúto istú skúsenosť, s týmto istým tovarom má aj môj sused, ale jemu už výrobok opravili.

Potom majú oči vyvolávať, sľubovať všetko možné a ťahať vás do rôznych hotelov ako aj v LC do Pelikána. Ja som inak z okr. Poltár a tu má Zepter meno podobné šmejdom.

Strašidielko177

Oni majú neskutočný talent podrážať ľudí a popritom si myslia o sebe, že pojedli všetku múdrosť sveta a sú dôležitejší než sám pápež.

Ja som na prezentácii síce nebol, ale hľadám si prácu a prihlásil som sa na jeden inzerát, ktorý bol napísaný dosť zavádzajúco. Keď som prišiel do nimi nazývanej kancelárie, hneď sa na mňa pricucla údajná pani riaditeľka a s falošou v tvári mi začala rozprávať všelijaké blbosti a o tom ako to fičí a ako sa dá zarobiť. Nedali mi ani prečítať čo podpisujem, ale vraj to len pre spoločnosť a nič to neznamená. Až keď mi to nič prišlo poštou sa mi susedka vysmiala, že som sa stal podnikateľom na mandátnu zmluvu a môžem začať platiť odvody a ešte k tomu si môžem dať urobiť aj živnosť. Oni samozrejme tvrdili pravý opak.

Dokopy som bol tam dvakrát, ale nikdy viac. Dve ženy, jedna falošná a druhá pišťala ako myš keď ju práve zdrapol kocúr. Promenádovala sa akoby bola zmyslov zbavená a ich klamstvá mi začali liezť na nervy. Našťastie som nezarobil ani cent a tak obišiel opletačky z úradmi. Lákajú väčšinou dôchodcov, lebo na tých natlačia aj neviem čo. Odvtedy sa len usmejem ak počujem o firme. Ich výrobky som si preklepol u viacerých lekárov a polovička ich má, lebo mali peniaze nazvyš, iní nepoužívajú vôbec a sú aj takí, ktorí používajú už niečo iné, lebo Zepteráci si myslia, že ľudia kúpia ich blbosti aj za cenu Audiny.

LMarika

Ako je to s lampami a vyrobkami, to neviem, ale mne sa po rokoch ozval byvaly spoluziak, napisal mi na FB, ze sa chce so mnou osobne stretnut. Ja, obozretna a otravena stretavanim sa s ludmi, ktorym ide len o dealerstvo, som mu napisala: "Stretnut sa mozme a pokecat len tak o zivote, ale nech teba duch svaty ochranuje, ked z teba sa medzicasom stal nejaky dealer a ked ty mne budes vyrobky na predaj ponukat, alebo ked z teba sa stal poistovaci agent, ci take cosi a ked ty mne budes sprostosti trepat o financnych produktoch. Vopred ta upozornujem, ze ak ti ide len o nieco taketo, nemam zaujem o stretko. Kazdy dealer, poistovak, redardak a sprosty vtak ma pravo predavat svoje produkty, ale aj ja mam pravo na svoj pokoj od takychto ludi." Potom sa rok neozval. Po roku (uz som bola z FB odhlasena) mi zavolal a spytal sa, ci sa mozme stretnut. Suhlasila som s domnenim, ze dotycny netrpi ani Alzheimerom, ani amneziou, cize si pamata, co mu uz raz jasne bolo napisane. Prisla som do restiky, kde pri jednom malom stole sedel on a pri vedlajsom stole, ktory bol dlhy, sedelo asi 20 ludi, pliaga zepteracka. Spytal sa ma na nieco a ja som zacala nahlas rozpravat a on si neustale daval prst pred usta, ze psssst, nerusme tychto tu. Akoze nechapala som. Kladol mi rozne otazky a vobec sa nesustredil na to, co mu rozpravam, bol dost mimo, chudacik. Po asi 10-tich minutach sa zepteraci rozprchli a pri stole zostal sediet iba jeden velky tucny cigan, akoze hlavny sef, ktory stretko organizoval. Predrahy spoluziak ma k nemu hned zaviedol, hoci som ho o to vobec neprosila a zacali mi obaja sprostosti trepat o vyrobkoch a o financnych produktoch a dovolili si ma pozvat na akusi prevelmi dolezitu akciu. Ucast na akcii som s usmevom na tvari (samozrejme falosnym a hranym) prislubila (aby som sa ich zbavila, ale nemala som v umysle tam ist) a s tym sme sa rozlucili. Akcia sa mala konat na druhy den a ja som na nu neprisla. Tak som si pomyslela, ze ked mily spoluziak, podrazil mna, podrazim aj ja jeho a nech ma, co si zasluzi. V case konania sa akcie som mala pre istotu vypnuty telefon, nech mi ten blb nevola. Na durhy den mi zavolal, preco som neprisla a ja, ze preto, lebo prsalo :D :D :D

Gabi24

S firmou má dosť hodne ľudí negatívne skúsenosti. Ja som z okr. Trenčín a už ak počujem v telefóne, že sa mi znova prihlásil niekto od firmy dvíha sa mi nožík vo vrecku. Hocikoľkokrát im vysvetlíte, že nemáte záujem oni sú neodbitní a neuveriteľne dotieraví a drzí.

Stanka65

S firmou mám v poslednej dobe zlé skúsenosti, hoci predtým som od nich objednávala bežne, ale to bola ešte spoločnosť, ktorá znamenala luxus a prestíž. Teraz už ponúkajú kadejaké predražené výrobky a sú neuveriteľne dotieraví a drzí, takže odvtedy objednávam cez internet, príp. nakupujem v zahraničí.

Naposledy som si od nich objednala mixér, ale nie som s ním spokojná. Prišiel v špinavej krabici a pani, ktorá mi ho predala ma odvtedy non stop otravuje a myslí si, že všetky peniaze miniem na Zepter. Vo svojom okolí počujem viac sťažností a ako chváli a ani by som sa nečudovala keby krachli, však v BA už firma ani nefunguje, len ako pobočka. Všetko majú v ČR v Prahe a češi mali otrasné meno ako Zepter už dávno. Je mi ľúto tých ľudí, čo drú pre firmu, lebo tí normálnejší naozaj nič nezmôžu.