Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.
Firma Zepter
Tiež mám dosť hodne výrobkov od spoločnosti a som spokojná.
Mám celú súpravu nádob, dodnes si k nim dokupujem a nemala som ešte s nimi žiadny problém.
Využívam súpravu na vákuovanie a hoci ju využívam pomenej, nemám s ňou problém.
Biolampy máme tiež v rodine aj tri, lebo nás nebavilo požičiavať si ich a už sme zasielali biolampy aj do Fínska. Niektoré výrobky mám od spolupracovníkov spoločnosti, ale poslednú biolampu som si zakúpila cez internet a ako naschvál sa mi pokazila a tu už bol problém s reklamáciou. Nikto so spolupracovníkov sa k tomu nemal, aby ju vyreklamoval, lebo nebola zakúpená cez nich, takže sme ju museli poslať kuriérom. Čo je moc, tak to sú ceny za opravu prístrojov.
Tiež som dlhoročnou zákazníčkou firmy Zepter a mojím názorom je, že najväčší problém nie je vo výrobkoch, ale v ľuďoch.
Prvý výrobok (nádoby) sme si kúpili ešte pre 20-timi rokmi a používame ich dodnes. Medzitým nám odrástli deti, takže výrobky využívajú už aj oni a sme s nimi spokojní.
Nepatrím do generácie 20, 30, ba ani 40 ročných ľudí, ale zostala som sklamaná z niektorých mojich dlhoročných známych. Sklamaná som ale z ľudí a nie z výrobkov f. Zepter.
Je smutné, ba až zarážajúce, že sa opýtate na kanceláriu firmy (konkr. v RS) bývalej zástupkyni spoločnosti, ktorá sa videla vždy v spoločnosti, ak dobre viem chcela sa vždy točiť v blízkosti vplyvných ľudí a povie vám, že kancelária zanikla a nezabudne poohovárať bývalých spolupracovníkov. O pár mesiacov nato sa s ňou stretnete v meste a ona vám povie, že ide práve z kancelárie. Stojí to za zamyslenie. Dovtedy mi moja "dobrá známa" tvrdila, že výrobky sú super ako aj firma a ona všetko osobne vybaví cez riaditeľov spoločnosti a teraz od nej počuť aké sú výrobky nekvalitné, predražené a ako ide spoločnosť dolu vodou.
Neviem, či ide dolu vodou spoločnosť, alebo poslali dolu vodou len niektorých falošných ľudí a tu je na mieste otázka, či ide naozaj o nekvalitné výrobky?!
Súhlasím, že ceny výrobkov nie sú stavané na naše platy, ale to ešte nie je o kvalite, príp. nekvalite.
Teraz už výrobky moc nekupujem, mám odrastené deti a výrobky neslúžia na rok či dva, nikto ma neotravuje telefonátmi a aj ak mi niekto zavolá, tak existuje slovíčko nie. Takže všetko je o ľuďoch, ktorí v spoločnosti pracujú.
@donny Zmluvu môžete zrušiť podľa Obchodného zákonníka bez sankcií a to v prípade pokiaľ zmluva nebola jednostranne dodržaná, čo znamená, že pokiaľ bola z Vašej strany zmluva dodržaná, ale zo strany firmy nie. Zmluvu je možné zrušiť len písomne.
V prípade pokiaľ aj tovar od spoločnosti obdržíte, máte právo na vrátenie tovaru a to podľa zákona. Firma Vám musí peniaze vrátiť v plnej výške. Ako spotrebiteľ máte svoje práva.
Zároveň odporúčam podať podnet na SOI.
Tiež mám od spoločnosti viaceré výrobky a som s nimi veľmi spokojná až na prístup niektorých ľudí zo spoločnosti.
V rodine využívame až 4 biolampy od Zepter-u, mám s nimi len a len dobré skúsenosti a nedám na ne dopustiť. Pri poslednej už bol problémom čas dodania a to vlani, keď mi biolampa prišla až po 10 dňoch na dobierku a to som výslovne žiadala spolupracovníka, aby urýchlil dodanie. Firma jeho požiadavke nevyhovela.
Využívame aj čističku vzduchu, tie sú tiež perfektné, ale cena filtrov je niekoľkonásobne predražená.
Taktiež máme aj 3 mixéry v rodine a sú výborné.
Čo sa týka spoločnosti, tak mám výhrady voči veľmi drahému servisu. Okrem toho pri posledných 2 zmluvách sa ma spolupracovníci pýtali, či si želám byť kontaktovaná s novými ponukami a pod. a aj napriek tomu, že som bola vyslovene proti mi takmer okamžite po uzavretí zmluvy prišli aj 2 sms-ky a otravujú ma spolupracovníci spoločnosti.
Okrem toho pri dodaní mixéru mi neboli dodané 2 nožíky, ktoré boli súčasťou zmluvy a to ani dodnes.
Mám inak veľmi ťažké srdce na jedného bývalého spolupracovníka spoločnosti, ktorý mi zobral na prečistenie hrniec a nevrátil mi ho. Viem, že dotyčný pán J. už pri spoločnosti nepôsobí, takže zrejme to nebol jeho prvý ani posledný prípad.
Okrem toho ma navštívil jeden mladý pán A. zo Zvolena (alebo z BB) neviem presne odkiaľ a ponúkal mi šrotovné za biolampu. Ako som sa neskôr dozvedela šrotovné spoločnosť nerobí, takže to bol ďalší podvodník. Moja sestra mu naletela na podvod a to na revíziu biolampy a šrotovné mixéru a dopadla veľmi zle.
Takže výrobky áno, ale spolupráci nie. Takže vážená firma, týmto by ste sa mali zaoberať a nie otravovaním ľudí telefonátmi, sms-kami a rôznymi pozvánkami. Ak sa títo dvaja páni našli, tak budem rada ak dostaneme do rodiny späť svoje výrobky, ktoré nás stáli nemalé peniaze.
Ak mám zhodnotiť svoju skúsenosť s predajcami fa Zepter, tak musím povedať, že bola na vysokej profesionálnej úrovni. Pred rokmi som bola na jednej akcii v súvislosti so zdravým stravovaním a ochutnávkou, kde sa správali slušne, všetko vysvetlili, na nikoho netlačili, nikoho nepodvádzali, netrepali sprostosti, nik si nič nekúpil a aj napriek tomu každému rozdali darček, ešte si aj mohol vybrať, aký chce. Tie sa podpisovali, uvádzalo sa aj t.č. a musím povedať, že do dnešnej doby ma nik telefonicky nekontaktoval, ani neobťažoval. Pozvánky na akcie chodia zásadne písomnou formou. Nik z môjho okolia nemá žiadne zlé skúsenosti s toutou firmou. Kedysi dávno som dostala do daru hrnce tejto značky a som s nimi výsostne spokojná. Ich produkty sú drahšie, pretože sa platí, tak ako aj pri iných výrobkoch, za ZNAČKU.
Ja mam zas takuto skusenost,ze zaplatite a tovar nie a nie prist,cakam uz pol roka,stale len ich vyhovorky,ze zrovna jeden kus z objednaky nemaju a ze to musia poslat len naraz,urgujem ,ale ze musim cakat,najpr ,ze boli dovolenky,teraz zas pre velky zaujem je ten konkretny tovar vypredany, aj by som to zrusil ,ale,ze zaplatim pokutu,su to podvodnici.Ma prosim niekto aj takuto skusenost?
Ja mám od firmy viac výrobkov, ale už nechcem nič dokupovať a sú dosť dotieravý.
Ja mám pokazenú biolampu a už hneď sa nato chytili a chcú ju dať opraviť viac ako my. Samozrejme, že chcú prísť a ukázať nové výrobky. Som z okresu Revúca - Tornaľa a radšej si biolampu pošleme niekde akoby sme si mali niečo kúpiť. Niekto nám už biolampu opravoval, ale nedopadlo to najlepšie, tak samozrejme už sa zachytili do toho, že to asi nie je odborne opravené. V každom prípade majú výdrž a vyvolávajú a ja pozerám na mobil a smejem sa.
Túto firmu mi už radšej ani nespomínajte. Manželka od nich objednala ponorný mixér s tým, že dostane ku nim 2 ks nožov. Mixér prišiel, nože nie. Teraz nám reprezentantka prišla ponúknuť nože, aby sme si ich kúpili.
Moja mama potrebovala po operácii zahojiť ranu, je diabetička, tak sme sa dali nahovoriť na biolampu. Nepoviem, je to dobrá vec, ale 700 eur je už dosť nekresťanská cena. Odvtedy nás zakaždým otravuje pani s novými blbosťami a minule sa k nám nasáčkovala a trčala u nás do 11-tej večer. Je neodbitná, v pohode sa aj navečeria a vypráva svoje blbosti. Nikdy viac!
:-D, tak to som sa naozaj dobre zasmiala. :-D
Možno pracujú veľa, lebo potrebujú vždy vymyslieť ako obrať ľudí o peniaze a to veľakrát za čínske smeti. Tvrdia, že sú švajčiarska firma, ale popritom XY vecí vyrábajú v Číne a na všetko si ešte nájdu aj dobrý argument.
Ja osobne od nich mám 2 - 3 výrobky, áno sú dobré, ale také isté už dnes človek kúpi u inej konkurenčnej spoločnosti za oveľa drobnejšie a veľakrát od iných, normálnejších ľudí.
V Zepteri sa dnes už robia také podvody, že človek musí byť maximálne ostražitý, aby ich odhalil. Ja si dovolím tvrdiť, že normálni ľudia už odtiaľ odišli a keďže viem, že za spolupracovníka už prijmú aj človeka s minimálnym IQ a so základným vzdelaním, dovolím si tvrdiť, že už sú tam len tí najblbší a najväčší podrazáci.
toto si zabil :-DDDD