Ahojte, som styri roky sama bez vztahu, co by nebolo take trapive a tragicke (viem su horsie veci na svete), keby mi uz naozaj nechybala laska. Pocitujem jej nedostatok, pricom nie som ten typ zeny co by visel na chlapovi. (byvalym frajerom som dalakopacky JA a ti s tymto problemom ani ensuvisia,lebo sa nam vytratila alska aten druhy ma mal rad dost chladne a lahostajne a nemali sme spolocne zaujmy cize som urobila pre seba super vec. skoda ze nie este skor). Ptrvy rok zivota single som bola stastna ze si konecne oddychnem od trapeni zo vztahov, druhy to uz bolo vyliecene tak by som si zelala niekhoo, ale v pohode som stravila ze som nikoho nestretla. Dalsie dva som ale strasne smutna z toho, ze som uplne sama (ja som sa snikym anji len nepobozkala za tie styri roky). Vsetci asi tusite, ze som mlada, ale tu vek nie je podstatny, ja citim zufaly nedostatok lasky :,( Neviem, co robim zle. chodim vonku, viem sa zabavit, mam milion zalub cize cas vyplneny uplne, som samostatna, vesela (naozaj, viem sa tesit aj z blbosti :)), je so mnou sranda (teda dufam :)). Stava sa mi na stretkach ak nejake nahodou mam, ze chalan v poho, ale necitim tam iskru. Proste nikto ma tak nezaujal. Kam mam chodit, aby som takeho stretla??? Asi hlupa otazka, len neviem ci je tu niekto taky osamely ako ja a ako to riesi. (a nepiste mi venovat s azalubam- tych mam nastastie plno, a su dostatocne zaujimave a mam z nich naozaj radost). Ale radost zo zalub vie vyprchat ked si clovek uvedomi, ze je sam. Neustale sa zamestnavam stertnutiami s kamoskami, kamosmi, zalubami, rodinou, pracou atd. atd. ale styri roky bez akehokolvek objatia atak je vela aj na kona podla mna. Moj problem znie asi poriadne sentimentalne aôle ja sa nehanbim za to, ze som romanticka (teda niekedy :)). Ako to vy zadani robite, ze ste toho cloveka stretli? Myslite si, ze je chyba v mojom mysleni alebo spravai? ( nepoznate ma osobne, ale odhadom len co vas napadne ze cim ju odhanam). Dakujem za vas erady, kritiku, postrehy a pekny zvysok vecera zelam...
Dlhodobo bez vztahu
CAWTE BABY ..uplne vas chapem.. mam to také isté.. ja mám 21 ..viem som mladá ale vzsah som mala tiež max. 2 roky do zadu ...akurat som tu dneska chcela zaloziž formum ci sa da zit bez chlapa..lebo ja uz akoze ani nic nemám nadej nic take..ale nie som ani v depke z toho lebo akosi na vztahy uz neverím..vsade to je len o sexe, nevere, stereotype...
Vidím, že podobných ľudí je viac :( . Nádej, som len o niečo mladšia ako ty, vzťah som ešte nemala, niekedy sa tiež divím prečo je to tak. No po čase asi zisťujem, že je tu niečo medzi nebom a Zemou :D niečo ako keby som odháňala tú lásku, pretože úúúplne vnútri v sebe mám taký malý komplex a mám strach čo si ten dotyčný pomyslí, ked sa budeme viac poznať a baviť sa o týchto veciach. Pritom navonok pôsobím úplne v pohode, mám kopu kamošove, všelikde chodím zabávam sa, okolie sa aj diví prečo som si nikoho doteraz nenašla, myslia si, že som náročná apod. Ja myslím, že "niekto" mi asi schválne neposiela niekoho kým si nevyriešim naozaj tie veci v hlbke seba. Pretože vždy ked som mala možnosť niekoho mať som to pokazila. Teraz zas dúfam, že konečne niekto príde a zachovám sa inak :).
si štyri roky bez akéhokoľvek objatia? hm to je smutné...a čo by si povedala na to byť 27 rokov bez objatia a ľudského tepla hm? takže bud v klude, nie si natom až tak zle.
@ivik24: ja to zvladam tak, ze si vravim ze jue daleko lepsie byt single ako skoncit s nespravnym chlapom a hladnymi detmi na krku :)
mame cas mas 24, ja 25...kopa zien sa dnes vydava okolo 30tky.
proste to zvladam tak, ze netlacim na pilu.
Ale obcas mi rpepne a fakt som nestastna poplacem si a idem dalej...mam mnozstvo zalub a snazim sa venovat aj priatelom.
Tie zaluby ma dobijaju energeticky a zaroven okorenia moj zivot, nastastie mam vela hobbies aj pracu tak sa nenudim. Ale samej (predpokladam) mi je smutno
ahojte baby, pridávam sa k vám, mám 24 a tiež si neviem nájsť priateľa. pripadám si divne, ale asi mi je súdené byť sama, nikto ma nevie ľúbiť, a ani ja nikoho. jedine sa s tým zmieriť, je to ťažké,keďže okolo sú samé šťastné páriky.. vy ako to zvládate?
@Sejla: zaujimave, toto by ma v zivote nenapadlo ale vazne teraz pisem bez ironie. Lenze mne sa vtedy pacil somar s kotrym som aj chodila anormalny ma zatim nenapada nikto a keby hej tak sa necitim na to momentalne mam komplikovany vztah ak sa to tak da nazvat cize nemoezm riesit neico nove ani nechcem... :,( cele na figu tazko s chlapmi, tazko bez nich (zrejme plati aj opacne, ktovie...)
:,(((((((((((((to snad nie je rpavdaaaaaaaaaaaa ked si aj niekoho najdem- slusneho co ma naozaj lubi, mame tiez svoje problemy a cele to speje do zaniku :,(((((((((((((((( preco je take tazke pravu lasku ?????? :,(((((((((((((((((((((((((((((
a je to realne? sorry za etn vylev ale nechcem revat pre dludmi co ma poznaju nechcem davat okoliu najavo ze MA TENTO SVET NICI TYM AKE JE TO SKUR...TAZKE MAT NORMALNY VZTAH a to nie som clovek co tlaci na veci, jasne ze vo vztahu maj obaja dychat problem je niekde uplne inde (nechcemt o rozoberat )
dala som si nick nadej123, ale mala by som ho zmenit na bezradna, v keli, v riti alebo co. pardon za vyrazy
smilestarr a nadej od kial ste ak sa mozem opytat ?:)) taka nova single kamoska by bola pecka :))
Ja som tiež bez poriadneho vzťahu kde by sme sa obaja lúbili, milovali... Už vyše 2,5 roka. Samozrejme že mi to neskutočne chýba. Opora v niekom, všetko dobré aj zlé spolu prežívať . Netuším, či a kedy ho niekde stretnem.. Každý sa ma pýta že akot o že JA nemám frajera. Nuž, sama neviem. Ja nehladám nič povrchné, nič na chvílu. Ja chcem otca pre svoje dieťa a chlapa, ktorý ma bude milovať taku aká som. Mám 22. Možno je chyba aj v tom že extra von nechodím. Nemám partiu a pár kamošiek.. Ktoré su všetky zadané a rozlietané. Samota a pc je môj spoločník.
Taktiez sa pripojim do diskusie...
Nadej myslim si, ze sme vekovo na rovnakej lodi..a nie len vekovo..ja som mala tiez dva kratke nepodarene vztahy..1.zistila som, ze kazdy z nas ma ine priority a neslo to dokopy, potom dva roky nic...a 2.stretko cez net, zdal sa mi ako dokonaly chlap, neskutocne sme si rozumeli...a pred vcerom sme sa rozisli, pretoze vraj ma ma rad a som najlepsie dievca ake kedy spoznal, ale zial nic viac...proste tiez bol chladny, pretoze nebol zalubeny a tak cely ten vztah bol pre mna len cakanim na nieco, co neprislo....a opat som sama a pytam sa kde robim chybu?...
Ked nechcem byt hnusna, ale aj ovela menej atraktivne a priemerne inteligentne su poparovane...
Ja mam vsak problem, ze zaluby, ktorym sa venujem su v babskom kolektive :/ a skola kde som studovala a taktiez praca same zenske...a v v praci o 10-15 rokov starsie, vydate zeny...
Toto je ciste zufalstvo :-D
Takze drzim ti prsty nech to spoznavanie dopadne perspektivne...a vsetym ktori hladaju lasku, vela trpezlivosti..snad t raz pride...