Dlhodobo bez vztahu

Príspevok v téme: Dlhodobo bez vztahu
nadej123

Ahojte, som styri roky sama bez vztahu, co by nebolo take trapive a tragicke (viem su horsie veci na svete), keby mi uz naozaj nechybala laska. Pocitujem jej nedostatok, pricom nie som ten typ zeny co by visel na chlapovi. (byvalym frajerom som dalakopacky JA a ti s tymto problemom ani ensuvisia,lebo sa nam vytratila alska aten druhy ma mal rad dost chladne a lahostajne a nemali sme spolocne zaujmy cize som urobila pre seba super vec. skoda ze nie este skor). Ptrvy rok zivota single som bola stastna ze si konecne oddychnem od trapeni zo vztahov, druhy to uz bolo vyliecene tak by som si zelala niekhoo, ale v pohode som stravila ze som nikoho nestretla. Dalsie dva som ale strasne smutna z toho, ze som uplne sama (ja som sa snikym anji len nepobozkala za tie styri roky). Vsetci asi tusite, ze som mlada, ale tu vek nie je podstatny, ja citim zufaly nedostatok lasky :,( Neviem, co robim zle. chodim vonku, viem sa zabavit, mam milion zalub cize cas vyplneny uplne, som samostatna, vesela (naozaj, viem sa tesit aj z blbosti :)), je so mnou sranda (teda dufam :)). Stava sa mi na stretkach ak nejake nahodou mam, ze chalan v poho, ale necitim tam iskru. Proste nikto ma tak nezaujal. Kam mam chodit, aby som takeho stretla??? Asi hlupa otazka, len neviem ci je tu niekto taky osamely ako ja a ako to riesi. (a nepiste mi venovat s azalubam- tych mam nastastie plno, a su dostatocne zaujimave a mam z nich naozaj radost). Ale radost zo zalub vie vyprchat ked si clovek uvedomi, ze je sam. Neustale sa zamestnavam stertnutiami s kamoskami, kamosmi, zalubami, rodinou, pracou atd. atd. ale styri roky bez akehokolvek objatia atak je vela aj na kona podla mna. Moj problem znie asi poriadne sentimentalne aôle ja sa nehanbim za to, ze som romanticka (teda niekedy :)). Ako to vy zadani robite, ze ste toho cloveka stretli? Myslite si, ze je chyba v mojom mysleni alebo spravai? ( nepoznate ma osobne, ale odhadom len co vas napadne ze cim ju odhanam). Dakujem za vas erady, kritiku, postrehy a pekny zvysok vecera zelam...

jedulka

Mimu ty jsi prostě čaroděj :-)
náděj 123 asi nemáš jen tu správnou dávku štěstí.A já bych ti jí ze srdce přála.Jedna dívka tady na fóru, říká, že má lepší zkušenosti s českými chlapy, nevím kde to bere, ale je inteligentní a velmi citlivá, možná skus,už mě nic opravdu nenapadá.

nadej123

mozno sa zmenila doba, ze zeny maju rpeberat iniciativu, ale uplne ju prebrat, to teda nie! podla mna ma chlap dobyjat zenu, pozvat ju na drink alebo sa s nou len tak bavit dakde vonku. JAns,e ze aj zena ma dat najavo svoje sympatie, ale z pozorovania okolia mam pocit, ze muzom chyba to do vienka dane ze lovit.

nadej123

@agartio: mas prvadu , podla mna nejde vstekym len o sex, ved chlapov je strasne vela to sa neda vsetkych hodit do 1 vreca, mam aj vlastnu dobru skusenost aj ludi v okoli co zazili normalne vztahy. su vzacne, ale nie som skeptik. ked vidim nadrzane vymlete stepne kozy tak sa im vyhybam :D a tak sa vytriefdia normalni. snad to robim dobre.

@p.d. odpoved na tvoje: "Zisti si vsetky mozne sposoby ako sa zoznamit a vyuzi to. Mozno treba do toho investovat aj nejake peniaze."

myslis, ze neinvestujem? ja ich v rpvom rade kvoli SEBE a nie vztahu! :P jasne ze to nie je zadarmo ked chodim cvicit, obliakat sa pekne, chodit von s ludmi do mesta a robit sporty etc. :D jasne ze investujem peniaze a nepotrebujem luxusne veci na darceky ja chcem normalneho typka nie sponzora preboha. staci ze ma obcas pozve na caj abo pivo chapete ma to je este v norme .

Ale fakt som stretla teraz niekghoo zaujimaveho ale sprava sa tak zvlastne ze to nemam chut ani rozoberat. Drzte mi palce :) aj ja drzim vam :)

nadej123

pozeram ze zaujimava debata z "mojho" problemu vznikla, v prvom rade diky za vase tipy, aj dobre aj kritika mi moze pomoct.

@pandorica: ja som uplne normalna baba, som sice inteligentna a samostatna, ale nie som ziadna superzena a mam svoje slabosti tak si nemyslim, zeby mali strach, hoci uz sa mi to stalo ze som sa ocividne pacila a hanbili am oslovit, ale kedze sa mi nepacili tak som ich nijako nenakopla, nebudem ich rpedsa zbytocne trapit.

uz som upustila od niektorych kriterii, ale na podstatnych trvam, mam predsa pravo na rovnocenneho partnera.

vztahy su zlozite, ale aj krasne, ale nehladam ich na nete (zalozila som si profile inde ako na badoo, je to stranka vymyslena v USA a tam mam zas ten problem ze kazdy druhy je nejaky uchyl. Cez azet som mala stretka, ale chybala im iskra. (ano, zazila som cez azet aj v pohode ludi co am prekvapilo, väcsina je uchylna ale obcas motyka vystreli.) Lenze nerada vysedavam na nete a nie je na to cas. Radsej som vonku hlavne v lete :)

ano, mate pravdu ze cez zaluby sa daju spoznat novi ludia, to anstastie sa stalo aj mne, ale spoznala som takych, kde nie je iskra,zadanych, starsich, mladsich (zaluby nejdem vymenovat pripadala by som si ako niekto kto o sebe hovori do nejakej relacie v TV na zoznamenie :D:D:D)
spoznala som zaujimaveho cloveka (nie cez net) ale zachoval sa dost divne - mota mota a potom ma schladi, takze neviem. To je an inu temu.

Asi mu ostava trpezlivost a mozno viac odvahy.

domaci maznacikovia su sice super, ale pisem, ze chcem chlapa, its a fucking differencel!!!:D zamerne som dala tento vyraz proste mne nejde o liecenie ubolenej duse ale o spoznanie cloveka.

Ja dufam ze vy ste alebo bduete tiez zadani a stastne, tento svet by boil m lepsi keby ludia mali stastie v laske boli by spokojnejsi.

jedulka

Task se hezky a velmi milo nabídl jako vhodný partner:-)To se mi libí,neodradit se a využít každou příležitost, nenechat se znechutit, negativními zkušenostmi.Fandím.
Ale Za Badoo, mě nekamenujte.Já jsem tam nepsala. ale moje dcera a asi měla štěstí.Když ona proč by ho nemohli najít jiní?to jsem dala jen k úvaze.Ale musím potvrdit níže zmíněné, že jsou tam muži bez bytu atd a chtějí ženskou aby se o ně postarali i ti jiní.No co k tomu říct, že i mezi koukolem je plevele dost!

Task

Inak keď sa to tak vezme, zakladateľa tejto témy si kľudne môže vytvoriť fiktívne email ktorý tu uvedie a možno spozná skvelého človeka s ktorým sa časom stretne (bude to mať tú výhodu že nebude zaťažená vizuálnou stránkou človeka).

Sonjaa

mňa na Badoo zavolala kamoška (potom som zistila prečo...) - išlo jej o kredity zadarmo a mala pozvať na Badoo niekoľko nových ľudí, aby sa zaregistrovali... A zhruba v tom čase ma kamarát zavolal na TWOO, takže som na oboch sieťach. Mám stredný vek, ale vypadám oveľa mladšie (aspoň to DDD)...
Aké sú moje skúsenosi z týchto sietí? Moc pozitívne nie... Reagovali na mňa muží, ktorí mi sľubovali finančné príspevky (za čo asi ???) vraj na domácnosť - to boli tí bohatí, ďalšia skupina mužov by sa hneď nasťahovala - tí asi nemali strechu nad hlavou a chceli si poriešiť bývanie, ďalší spievali hory-doly, len aby si zo mňa spravili svoju milenku....
Takže nič moc, seriozne sa tu zoznámiť asi nedá ....
Kto má dobré skúsenosti, nech sa ozve ...., prípadne kto nemá, nech potvrdí moju skúsenosť a skúsenosti mojich kamarátok ...

Task

Zdravím Vás.
Trochu k tomu Badoo. Poviem Vám to z pohľadu chalana. Som tam zaregistrovaný asi 4 mesiace z toho zoznámiť sa chcem asi 2 (pre tým som v sebe nemal riadne upratané) a dochádzam k záveru, že tadeto zoznámenie nevedie (Slečna pozrie na foto a nemá potrebu ani odpísať – „nie ďakujem o rozhovor nestojím“). Tie dievčatá sú hrozne povrchné a hľadajú princov so stádom bielych koní (nepripadám si taký najhorší ale sú aj oveľa krajší). Musím si badoo aj zastať. Spoznal som tam skvelé dievča (zostalo to pri kamarátstve), ale poviem Vám, že to bola skutočná drina kým sa dopracujete k niekomu takémuto. Nájsť dievča, ktoré hľadá skutočné hodnoty, je vyrovnané a nepozerá iba na vzhľad (netvrdím že vzhľad nie je dôležitý) je neskutočne ťažké.
Ak tu niekto má nejaké pozitívne skúsenosti s inými zoznamkamy (okrem Pokec) alebo spôsobmi dajte do placu. Najlepšie by asi bolo keby sa na tomto portáli vytvorila zoznamka. Tu aspoň keď človek číta vidí názory rozumných ľudí (občas to niekto aj prestrelí):).

myška hryzka

mám priatelov, s ktorými sa pravidelne stretavam a mam ako ja hovorim moju 5 kg lasku ,,,psika , ten ma čaka vždy ked prídem z prace ,,,,a teší sa mojej spoločnosti ako nikto nikdy....