Dlhodobo bez vztahu

Príspevok v téme: Dlhodobo bez vztahu
nadej123

Ahojte, som styri roky sama bez vztahu, co by nebolo take trapive a tragicke (viem su horsie veci na svete), keby mi uz naozaj nechybala laska. Pocitujem jej nedostatok, pricom nie som ten typ zeny co by visel na chlapovi. (byvalym frajerom som dalakopacky JA a ti s tymto problemom ani ensuvisia,lebo sa nam vytratila alska aten druhy ma mal rad dost chladne a lahostajne a nemali sme spolocne zaujmy cize som urobila pre seba super vec. skoda ze nie este skor). Ptrvy rok zivota single som bola stastna ze si konecne oddychnem od trapeni zo vztahov, druhy to uz bolo vyliecene tak by som si zelala niekhoo, ale v pohode som stravila ze som nikoho nestretla. Dalsie dva som ale strasne smutna z toho, ze som uplne sama (ja som sa snikym anji len nepobozkala za tie styri roky). Vsetci asi tusite, ze som mlada, ale tu vek nie je podstatny, ja citim zufaly nedostatok lasky :,( Neviem, co robim zle. chodim vonku, viem sa zabavit, mam milion zalub cize cas vyplneny uplne, som samostatna, vesela (naozaj, viem sa tesit aj z blbosti :)), je so mnou sranda (teda dufam :)). Stava sa mi na stretkach ak nejake nahodou mam, ze chalan v poho, ale necitim tam iskru. Proste nikto ma tak nezaujal. Kam mam chodit, aby som takeho stretla??? Asi hlupa otazka, len neviem ci je tu niekto taky osamely ako ja a ako to riesi. (a nepiste mi venovat s azalubam- tych mam nastastie plno, a su dostatocne zaujimave a mam z nich naozaj radost). Ale radost zo zalub vie vyprchat ked si clovek uvedomi, ze je sam. Neustale sa zamestnavam stertnutiami s kamoskami, kamosmi, zalubami, rodinou, pracou atd. atd. ale styri roky bez akehokolvek objatia atak je vela aj na kona podla mna. Moj problem znie asi poriadne sentimentalne aôle ja sa nehanbim za to, ze som romanticka (teda niekedy :)). Ako to vy zadani robite, ze ste toho cloveka stretli? Myslite si, ze je chyba v mojom mysleni alebo spravai? ( nepoznate ma osobne, ale odhadom len co vas napadne ze cim ju odhanam). Dakujem za vas erady, kritiku, postrehy a pekny zvysok vecera zelam...

Sejla

no dá sa to aj tak povedať, ale skôr je to tak, že zistí, že to hovno bolo vlastne aj tak lepšie než to, čo prišlo potom...

Sejla

Moc som nečítala komentáre, ale však tu ťažko poradiť... Niečo netradičné ma napadlo, skús zaloviť v pamäti, kto sa ti páčil (hoci aj tajne), keď si mala okolo 17,18 a už ho nestretávaš. Skús ho vyhľadať a lepšie spoznať. Podľa štatistík 75% ľudí si vezme nakoniec niekoho, koho poznal v tomto veku...

hlavatahlava

Ked ste tak strasne radi sami, so sebou, tak preco sakra mate nutkanie sa s tym chvastat medzi ludmi v spolocnosti? Tak sa nechvalim, ta ňe? :D Alebo vas nieco vo vnutristve, ze potrebujete pozornost?

bracoki

ahoj , ale veď a dá aj hľadať nehľadaním, veď ak si hľadám niekoho tak to nerobím pre seba ale len pre to čo viem. pochopil som to po rozvode a takto si už "nehľadám" 15. rok. ono ruku si zlomíš raz - dva ale skús urobiť niečo čo má hodnotu... nedá sa to, nejde to a keď sa aj zdá že to ide, tak sa to zase pokazí. Odpoveď je už známa. Musíme hľadať nielen svojim vedomím, ale celkom našej mysle vedomie-podvedomie. Sranda je v tom že podvedomie je "ľahostajné" k mojim vedomým potrebám. a tak treba mať trpezlivosť so samým sebou, sám seba neznásilňovať "že už je veľa hodín".
napíš mi ...ak myslíš že by si mala, napíš mi hačo, nerozmýšľaj na tým - veď ja ti neviem povedať či a čo ti odpoviem. ahoj ivo

PS: -držím ti palce :)

nadej123

popri odpisovani na dlhsie prispevky som to skutocne nejako prehliadla O:-) ...poslednu dobu som vobec nemala cas na net a navyse sa mi zacalo krystalizovat nieco pozitivne co sa chlapov tyka :) a stretla som ho na zivo, nespoznala som ho cez net. tak uz ked som pri tejto teme, uz by som sa zaradila do nie "bez vztahu" ale do stadia spoznavania "uvidime ako sa to vykrystalizuje":)

ale na zaujimavu debatu cez net si najdem cas :)

cicvor

nadej:

Tak teraz neviem ci si to prehliadla, alebo len nechces reagovat...

...ale pokial ti ten moj prispevok usiel pozornosti, tak opakujem moju vyzvu - ozvi sa mi na mail, pokecame :)

V tvojich uvahach vidim urcite postoje podla ktorych sa riadim v zivote aj ja, tak mozno vznikne zaujimava debata, ktora by ta mohla posunut vpred :)))

nadej123

@rivapocsa je mi ta uprimne luto a zaroven ti drzim palce. Neviem , aku mas chorobu, ze si pribrala, ale mozno to nie je pricina, preco nemas lasku. Mam 2 kamosky, ktore su dost pri tele (jedna vazi skoro dvojnasobok mna) a su stastne a dlhodobo zadane! Vyzaruje z nich pozitivna energia, co ze tvojho prispevku necitim. Nechcem ta tym urazit, je mi naozaj luto, co prezivas, musi to ybt velmi tazke. Aj tie 2 baby co poznam maju problemy so zdravim, a nie hocijake, ale vedia obratit veci na srandu a bavit sa. Mozno maju frajera vdaka tomu. To je podstatne aj u peknych a stihlych bab, nikto predsa nechce hlupucku a nudnu babu. Ale ked sa nakopnes pozitivne do zivota, isto najdes chlapa v tvojom veku, ktoremu chyba spravna mrncovna zena :)

ja som mlada, mam medzi 20 a 30 rokov.nechcem konkretizovat odkial som a kolko mam rokov, ale mas pravdu, je to rozdiel chodit v mladost a neskor, ALE okolo mna su skoro vsetci stastne zadani, uz mi z toho sibe, v mladosti byt tak dlho sama to je ako proti prirode! Istru dobu mi to vyhovovalo (na zotavenie po vztahoch a bezstarostnu mladost atd.) ale uz mi z toho sibe. Hlavne v lete. Proste velmi si zelam dobreho chalana, s ktorym bdue sranda, bdue inteligentny a bdueme sa uprimne mat radi, casom naozaj milovat. Preco je to take tazke ho najst? a teraz mi napisete "nehladaj" ale clovek nemoze cucat v kute ked daco chce. Jasne, netreba to prehnane ocakavat, ale chapete ma.

rivapocsa

nadej 123 len extra kratko som chodila s jednym s druhym ale im sli len o sex mozno aj preto ze nebola vzaomna pritazlivost co by mali byt zakladom proste kef chemua nie je tak zbytocna kazda snaha ked nie je zhoda povah vzajomne sa nepriputate lebo ani atraktivita obojstranna ani nic tak naco s takym bidem vjhodit len strata csu.Mnedo zivoya zasiahla choroba kt ma zmenila aj psychicky aj fyzicka kilecka a vobec nemam chut s nikym chodithlavne nie s clovekom kt nie je vobec pritazluvy pre mna ani povahou a vibec ani vzhlafom.Okrem toho ze pod vplyvom choroby sa moja fyzicka schranka zmenila na nepoznanie a tum pafom nem z coho bybetat a urcite vuem ze uplne schudnem ked doloncim injelcie a okrem toho nemam libido naco silit a mat niekoho len oreto ze ostatny.vobec mi nechyba myz kt sili len sex a nepocituje ku mne ladku ja nie som urva.

Neviem kolo mas rokov ale je rozdiel s niekym chodit v 20kw a 40ke a najst cloveka s jt si rozumies.A pptom neviwm kto ichw filozoficke ba zaklae ich analyz dosadzuju roznych cocosov ja nue som moletka vyzeram tak koli chorobe Nerpim ani menopaizou a uz vobec nie poruchou prijmu poyravy.Ja nemam libido 6rok nemm poyrebu sa s nikym zblizovat spon 4roky.A mozno ani potom bude trvat roky kym schudnem ak sa berozhodnem bandaz zaludka a schudnut chcem za kazdu xenu chcem byt taka aka som jola ziadna moleyka uz len z toho sliva he mu na zvracanie.Dalej netuzim s chadzat s uchami a vzajomne sa utesovat mne tie to veci neutisia.Urobim vsetko pteto aby som bola taka aja bola aj kef ostanem sama zit do konca zivota.Nikto nema pravo rozhodnut to ako mam zit vyzerat a kto by da hodil ku.mne.nie som zmierliva prisposobiva povaha a netuzim prezit zivot ako buchta len preti ze som chora.Mozno libidi nebuem mat ani dalsich 5rokov co je dist realne.nie trocga cgcem scgudnut ale uplne pre mna he to dolezite naziry psychologov ma nezaujimaju.vymyslajte temy konspirujte nech riva pocsa sa nadalej prejavi.