Ahojte, som styri roky sama bez vztahu, co by nebolo take trapive a tragicke (viem su horsie veci na svete), keby mi uz naozaj nechybala laska. Pocitujem jej nedostatok, pricom nie som ten typ zeny co by visel na chlapovi. (byvalym frajerom som dalakopacky JA a ti s tymto problemom ani ensuvisia,lebo sa nam vytratila alska aten druhy ma mal rad dost chladne a lahostajne a nemali sme spolocne zaujmy cize som urobila pre seba super vec. skoda ze nie este skor). Ptrvy rok zivota single som bola stastna ze si konecne oddychnem od trapeni zo vztahov, druhy to uz bolo vyliecene tak by som si zelala niekhoo, ale v pohode som stravila ze som nikoho nestretla. Dalsie dva som ale strasne smutna z toho, ze som uplne sama (ja som sa snikym anji len nepobozkala za tie styri roky). Vsetci asi tusite, ze som mlada, ale tu vek nie je podstatny, ja citim zufaly nedostatok lasky :,( Neviem, co robim zle. chodim vonku, viem sa zabavit, mam milion zalub cize cas vyplneny uplne, som samostatna, vesela (naozaj, viem sa tesit aj z blbosti :)), je so mnou sranda (teda dufam :)). Stava sa mi na stretkach ak nejake nahodou mam, ze chalan v poho, ale necitim tam iskru. Proste nikto ma tak nezaujal. Kam mam chodit, aby som takeho stretla??? Asi hlupa otazka, len neviem ci je tu niekto taky osamely ako ja a ako to riesi. (a nepiste mi venovat s azalubam- tych mam nastastie plno, a su dostatocne zaujimave a mam z nich naozaj radost). Ale radost zo zalub vie vyprchat ked si clovek uvedomi, ze je sam. Neustale sa zamestnavam stertnutiami s kamoskami, kamosmi, zalubami, rodinou, pracou atd. atd. ale styri roky bez akehokolvek objatia atak je vela aj na kona podla mna. Moj problem znie asi poriadne sentimentalne aôle ja sa nehanbim za to, ze som romanticka (teda niekedy :)). Ako to vy zadani robite, ze ste toho cloveka stretli? Myslite si, ze je chyba v mojom mysleni alebo spravai? ( nepoznate ma osobne, ale odhadom len co vas napadne ze cim ju odhanam). Dakujem za vas erady, kritiku, postrehy a pekny zvysok vecera zelam...
Dlhodobo bez vztahu
ivik24 pýtaš sa ako to ja zvládam? nemám nato konkrétny recept, čakám kedy bude konečne už ten koniec sveta, ktorý mal byť už pred rokom...Ale ty sa ničoho neboj, máš len 24, si ešte mladá, hlavne bud sama sebou,to sa vždy vypláca.
a co chces?
to, ze si ich nasli lahko neznamena, ze to maju diealne a ze to zotrva, niekedy sme dlhsie sami aby sme nasli kvalitu. Lebo pri ludoch plati: nie je dolezita kvantita, ale kvalita!!! ...ale ano, stve to aj mna, ked viemd avat uprimnu lasku a VIEM co chcem (su zeny ktore nevedia akeho chlapa chcu, ja to viem velmi dobre) tak rpeco to sakra nemam?!
ja to nechápem, prečo keď človek chce úprimne ľúbiť niekoho, a byť milovaný, nemá koho. zle to znášam keď vidím, že každému sa darí vo vzťahoch, ľahko si niekoho nájde, a ja stále nič. neviem čo už robiť, ako čo zmeniť.. pupavočka ty ako to zvládaš?
@kolobeh: ale radsej sa zameraj na niekoho z BA :) poznam ludi, co chodia obcas sami vonku a tak spoznaju inych ludi- na akcie a tak idu normalne sami
@kolobeh ahoj, ja ale nie som z BA ale mozem napisat email len tak pokecat vzhladom na tvoj blizky vek mojmu keby si mi dal adresu . Nechcem si pista s ovela starsimi lebo ma to nelaka a su dost casto skepticki, hlavne po rozvode a ja nechcem nic pesimisticke!
Ahoj Nadej123 hladam si kamaratku,tiez som dlhsie bez vztahu,po poslednom rozchode som sa tazko spamataval mam 23rokov som z BA.
Neboj sa sme mlade, dnes su aj po 30tke ludia single a zeny sa vydavaju bezne po 30tke, nic ta nesuri, radsej bd sama ako s niekym s kym to nema to spravne caro pre teba . navyse, aj ked najdes niekoho kto ta ma uprimne rad, stacit to nemusi, kazdy ma na partnera enjake kriteria a vie si stanovit, z ktorych upusti, a z ktorych nie. KEd ta bduer milovat niekto, s kym nemas zaujimave debaty , alebo s kym su nejake vyrazne nerovnosti vo vztahu, napr. po case sa moze stat ze ta zacne iritovat. Neboj sa pevne verim, ze aj my si najdeme spraznene duse pretoze vysielame "do vesmiru" ze niekhoo chceme :)
nadej123 aj mna vkuse nejako znechutia..jeden je zadany a tu ma balí .. nechutne druhý mi len seuxálne narázky dáva... treti je taký že pretvárka potom mu ide o sex.. jeden je príliš tichý nedá sa sním ani srandovať... žiadna romantika, proste nič spoločne s láskou... VELMI NEVERíM že si najdem takeho co by ma mal uprimne rád ..tamtie prípady co som spomíala to nereišim .. to som len uviedla.. dva roky som nikoho nemala...
cim viac vas tu pise ze mate podobny rpoblem tym viac si rpipadam ze tento svet je kus divny, ekdysi som zila v naivite (ja viem bolo to velmi naivne) ze kazdy slusny dobyr cloevk moze stretnut pravu lasku tkora ho naplna a mat spravny vztah a stastny pokial sa o to obaja vzajomne staraju...terez mam pocit ze ej to len pre "vyvolenych", chcem verit ze aj ja som ta. Cim je clkovek mladsi tym viacd casu najst vztah ma, na druhej starne velmi mladi chlapi myslia fakt stale na sex :/ JA neviem kam to speje