Ahojte, som styri roky sama bez vztahu, co by nebolo take trapive a tragicke (viem su horsie veci na svete), keby mi uz naozaj nechybala laska. Pocitujem jej nedostatok, pricom nie som ten typ zeny co by visel na chlapovi. (byvalym frajerom som dalakopacky JA a ti s tymto problemom ani ensuvisia,lebo sa nam vytratila alska aten druhy ma mal rad dost chladne a lahostajne a nemali sme spolocne zaujmy cize som urobila pre seba super vec. skoda ze nie este skor). Ptrvy rok zivota single som bola stastna ze si konecne oddychnem od trapeni zo vztahov, druhy to uz bolo vyliecene tak by som si zelala niekhoo, ale v pohode som stravila ze som nikoho nestretla. Dalsie dva som ale strasne smutna z toho, ze som uplne sama (ja som sa snikym anji len nepobozkala za tie styri roky). Vsetci asi tusite, ze som mlada, ale tu vek nie je podstatny, ja citim zufaly nedostatok lasky :,( Neviem, co robim zle. chodim vonku, viem sa zabavit, mam milion zalub cize cas vyplneny uplne, som samostatna, vesela (naozaj, viem sa tesit aj z blbosti :)), je so mnou sranda (teda dufam :)). Stava sa mi na stretkach ak nejake nahodou mam, ze chalan v poho, ale necitim tam iskru. Proste nikto ma tak nezaujal. Kam mam chodit, aby som takeho stretla??? Asi hlupa otazka, len neviem ci je tu niekto taky osamely ako ja a ako to riesi. (a nepiste mi venovat s azalubam- tych mam nastastie plno, a su dostatocne zaujimave a mam z nich naozaj radost). Ale radost zo zalub vie vyprchat ked si clovek uvedomi, ze je sam. Neustale sa zamestnavam stertnutiami s kamoskami, kamosmi, zalubami, rodinou, pracou atd. atd. ale styri roky bez akehokolvek objatia atak je vela aj na kona podla mna. Moj problem znie asi poriadne sentimentalne aôle ja sa nehanbim za to, ze som romanticka (teda niekedy :)). Ako to vy zadani robite, ze ste toho cloveka stretli? Myslite si, ze je chyba v mojom mysleni alebo spravai? ( nepoznate ma osobne, ale odhadom len co vas napadne ze cim ju odhanam). Dakujem za vas erady, kritiku, postrehy a pekny zvysok vecera zelam...
Dlhodobo bez vztahu
@naivny123: nehnevaj sa ale to co popisujes nijak nesuvisi so mnou, je rozdiel ekd je niekto s niekym kto ma chyby aj napriek tomu a je rozdiel ked som uplne single ja lebo NIKTO SA MI NEPACI... A RADSEJ BDUEM SAMA AKO KEBY SOM SA MALA VYDAT LEN ZO STRACHU ZO SAMTOY JA VIEM ZIT AJ SAMOSTATNE. to co robia ti ludia uz potom nie je laska.
, ale len ich egoisticky strach zo samoty. A to ze nemaju vysoke naroky- moje tiez nie su rpehnane vysoke.
a ta tvoja veta a s tym platom- ja nepotrebujem milionara bohaca co si bdue lestit ego zbierkou zien :D mne staci normalny chlap ale jasne ze pracu a vzdelanie musi mat ved tu mam aj ja :P
som z KE ale to nie je vobec podstatne moj partner kludne moze byt z inej lokality clovek nikdy nevie :P
pianko55, ti co sa beru po 30 maju nieco spolocne - znizene a nizsie naroky, lebo prislo vytriezvenie, ze nie su bohovia a nikto ich zlatom nevyvazi a uvedomili si svoju realnu hodnotu, proste klesli nohami na zem. pricom strach ze si nikoho nenajdu sa nestratil, ale nemaju cas a nervy na hladanie tak ako ladali v 20tke, pretoze si VSIMLI,ze cas plynie inak.
ked si toto uvedomi clovek - 20tnik, je divny a kazdy ho ma za kretena. lebo nezapada. na to aby si zapadal, musis mat vek. (skus prist na urad so ziadostou, akou v tvojom veku chodi malokto a uvidis, ako sa zatvaria)
proste davova psychoza..
v neposledom rade, tym nad 30 uz svet velmi nepatri, lebo vzdy pridu mladsi a tym padom aj "lepsia verzia"
A ja poznam plno co cakali a cakali a stlae chceli lepsich a slepsie a potom? maju na krku cez 40 a nemaju nikoho. takze nemuime si klamat, ze cas plynie bez zastavenia ;)
nadej123, odkial si?
pianko suhlasim s "najhorsie vztahy su zo zufalstva ked uz clovek zoberie aj co nechce len aby mal niekoho pri sebe" SUHLASIM!!! ved som zila 4ri roky uplne single!!! aj ked ma v tom obdobi nejaki chceli ked ja ich nie tak preda sa nebduem nutit :D tak jasne ze suhlasim! a nic mi neuslo aspon nespominam na nejakeho cloveka v zlom :D:D ale obcas mi je smutno sak som normalna baba ...cela tato doba je divna :)
niekedy rozmyslam ci neico nerobim zle ze som enstretla niekoho kto by ma aj pritahoval aj bol taky kompatibilny so mnou. problem nie je ani v mojej postave (je tak akurat), ani inteligencii, nie som sice bohata ale mam pracu za ktoru sa nemusim hanbit a ktora ma nastastie aj dost bavi a som dost spolocenska a vesela. Myslis, ze sa neviem stretnut a zosynchronizovat s niekym zaujimavym a pritazlivym pre mna lebo je nejaky problem vo mne?
kazdopadne svet a zivot moze mat vela inych pozitiv, okrem lasky moztu priniest stastie cloveku aj priatelia a zaluby tak sa snazim venovat hlavne tomu :) na svete je kopa ludi co ma 1000x horsie problemy ako ja tak som si ista ze by som nemala nejako vazne depkarit teraz . drzim ti palce
Ja ze to len chalani maju take problemy:)ja som tiez 3 roky sam a to mi taha uz na30ku:( ale podla mna ked to ma prist tak to pride a mozes sa aj roztrhat..najhorsie vztahy su zo zufalstva ked uz clovek zoberie aj co nechce len aby mal niekoho pri sebe. Potom po rokoch sa to zacne odzrkadlovat potom pride rozchod horsom pripade rozvod a odserkaju si to najme deti..to prave si ta najde samo, to netreba hladat..mam plno znamich co sa zobrali az po 30ke a nic im neuslo..tiez mam problem si najst normalnu babu .Tiez som sportovec plno konickov,nefajcim,nepijem mam dobru robotu , doma nevysedavam. V dnesnej dobe je to tazke, tak ako pre chalanov, tak aj pre dievcata pokial si clovek nevsima len krasu..ja mavam tiez take deprimujuce obdobia ale najlepsie si zamestnat mysel hlavne v tomto zimnom obdobi a je to ok
"too needy" :D:D este ten vyraz musim pochvalit s arehocem na tom a je to velmi trefne na tu zenskua le ja nastastie nie som ten typ, ja stretavam chlapov ktory su "too needy" a ked ich odbijem tak ich to zvykne este viac lakat ach jaj.
@pretender: :D:D som sa zabavila teraz na tvojej historke, tiez nemam rada chlapov co tak po mne zhurta vystartuju.
v ziadnom pripade nie som ako ta zena na ktoru si natrafil. ja absolutne enstartujem po chlapoch a uz voibec nie takym sposobom. keby sa mi niekto zapacil mozno yb som hladala sposob ako mu to naznacit lenze mne sa dlhsie nepaci nikto cize je to bezpredmetne...
a pisala som ze mi vyhovovalo cca 2 roky ked som bola single cele tie dva roky (zazila som gztah so sebeckym depresivnym idiotom bohuzial) a preto som si "oddychla" rozumies ma :) cize zo mna nejde to zufalstvo, celkove som vesela a zufakstvo zo mna nejde.
mas pravdu treba spoznavat cloveka aj ekd tam nie je iskra ale ked aj tak nepride tak ostavam len kamaratka nadalej a nic viac s nimi nikdy enriesim nebudem sa predsa tulit ku niekomu komu sa sice pacim ja ale on mne nie to sa neda :D
problem urcite nebude v tom co popisujes. Ale dakujem za tvoj postreh a prispevok, uzavam, ze si to napisal dost inteligtentne :-) zaroven ti drzim palce s tvojimi vztahmi
mna aj teraz prepadavaju chvile ked som stastna ako single inokedy mi chyba vztah, ale kazdopadne nie som az tak fixovana na tu ideu ze "musim" s niekym chodit, to nie. Ale po tolkych rokoch smoly na vztahy mi nedalo sa nevyzalovat na tomto fore co je pochopitelne.
Ja som muž a napadlo mi, či náhodou nepôsobíš na chlapov.. nenapadá mi slovenský výraz proste "too needy" ,že z teba vyslovene cítiť ,že nie si uvoľnená, či z teba necítia také to ako keby zúfalstvo, že už to tak potrebuješ až máš strach ,že to nikdy nedostaneš. Pýtam sa aj preto lebo na mňa niečo také dosť pôsobi, nedávno som stretol jednu slečnu ktorej sebavedomiu pomohlo trochu alkoholu aby po mne jemne vyštartovala na jednej akcii. Avšak akciou sa to nekončilo, zjavne som jej padol do oka tak, až to začala preháňať. Pôsobila takým dojmom, že už zúfalo potrebuje chlapa s ktorým bude mať lásku naveky vekov amen a vernosť až za hrob, všetko pekné veci, čo pekné.. nádherné :). Ale neviem či je to nejaký mužský pud alebo som to len ja sám, ale mna osobne totálne odradila, a to pritom môžem povedať ,že v konečnom dôsledku mám v živote rovnaký ciel ako ona a myslím si ,že každý normálny človek. Možno z teba skutočne vyžaruje niečo rovnakého alebo podobného charakteru, neviem a možno som len hlupák ktorý píše 2 na 3 :). P.S.: čo sa týka tej iskry ,že nepreskočila hneď a tak.. a preto to ďalej nemalo zmysel rozvíjať.. to je premňa novinka počuť ,že spoznávať človeka za účelom vzťahu má zmysel iba vtedy ak pri prvom kontakte srdce zaplesá.. preto lebo ja som miloval dve z toho jednu dokonca tak ,že som ju mal za kamarátku a po mesiaci spontanneho stretavania sa sme si zrazu obaja uvedomili len tak, že mi vlastne vôbec nie sme kamaráti :D, bolo to nadherne, skončilo to a preformovalo sa to opäť do kamaratstva :) vlastne sa z nej stala moja najlepšia kamaratka.. a čo sa tyka tej druhej .. tak pri nej mi trvalo 2 mesiace kym to prišlo ale prišlo to potom tak ,že sa z toho doteraz spamätávam keďže vysvitlo ,že ona patrí do tej skupinky 9 z 10 ako tu nejaká slečna alebo pani? spomínala :).
@wreck: ja tiez nie som bezcitna svina a to ma chlapi sklamali traja... odisla som radsej
a co sa vesmiru tyka ajsne ze nesplni kazdemu vsetko co si zela- za 1. treba mat aj realne priania nie take nerealne ze az... a moje prianie mat normalny stastny vztah nie je nerealne :P a za 2. treba tomu vytvorit aj podmienky, sojm komunikativna., staram sa o svoj vyzor atd. ...akoze nie som ziadna supermodelka ale vyzeram celkom v pohode aj teraz sa pacim chlapom niektorym len ja o tych nemam zaujem. proste ludia ktori pre svoje zelanie nerobia nic lutuju ze sa im nestalo, ale co ludia ktori sa snazia? (samozrejme neprehanam to so snahou len chcem napr. chodit vonku aspoznat niekoho kto bdue fakt stat za to ...)
kazdopadne mi dobre padlo kolko muzov v mojom probleme spomenulo ze aj oni chcu normalny vztah nemyslim si ze tatoé doba je az taka chora ze by to nebolo real :-)
magister, mam za sebou oboje a bezcitna svina sa zo mna nestala. skor naopak.
ono to len tak vyzera navonok - posobis chladne voci zenam, zacina sa o tebe sirit, ze nechces 'oficialny' vztah, pri slove sobas sa ti jezia male vlasky vzadu na krku, atd.
preco by si aj mal trestat devy za to, ze tie minule boli suky? ved tie sucasne za to nemozu.