Dlhodobo bez vztahu

Príspevok v téme: Dlhodobo bez vztahu
nadej123

Ahojte, som styri roky sama bez vztahu, co by nebolo take trapive a tragicke (viem su horsie veci na svete), keby mi uz naozaj nechybala laska. Pocitujem jej nedostatok, pricom nie som ten typ zeny co by visel na chlapovi. (byvalym frajerom som dalakopacky JA a ti s tymto problemom ani ensuvisia,lebo sa nam vytratila alska aten druhy ma mal rad dost chladne a lahostajne a nemali sme spolocne zaujmy cize som urobila pre seba super vec. skoda ze nie este skor). Ptrvy rok zivota single som bola stastna ze si konecne oddychnem od trapeni zo vztahov, druhy to uz bolo vyliecene tak by som si zelala niekhoo, ale v pohode som stravila ze som nikoho nestretla. Dalsie dva som ale strasne smutna z toho, ze som uplne sama (ja som sa snikym anji len nepobozkala za tie styri roky). Vsetci asi tusite, ze som mlada, ale tu vek nie je podstatny, ja citim zufaly nedostatok lasky :,( Neviem, co robim zle. chodim vonku, viem sa zabavit, mam milion zalub cize cas vyplneny uplne, som samostatna, vesela (naozaj, viem sa tesit aj z blbosti :)), je so mnou sranda (teda dufam :)). Stava sa mi na stretkach ak nejake nahodou mam, ze chalan v poho, ale necitim tam iskru. Proste nikto ma tak nezaujal. Kam mam chodit, aby som takeho stretla??? Asi hlupa otazka, len neviem ci je tu niekto taky osamely ako ja a ako to riesi. (a nepiste mi venovat s azalubam- tych mam nastastie plno, a su dostatocne zaujimave a mam z nich naozaj radost). Ale radost zo zalub vie vyprchat ked si clovek uvedomi, ze je sam. Neustale sa zamestnavam stertnutiami s kamoskami, kamosmi, zalubami, rodinou, pracou atd. atd. ale styri roky bez akehokolvek objatia atak je vela aj na kona podla mna. Moj problem znie asi poriadne sentimentalne aôle ja sa nehanbim za to, ze som romanticka (teda niekedy :)). Ako to vy zadani robite, ze ste toho cloveka stretli? Myslite si, ze je chyba v mojom mysleni alebo spravai? ( nepoznate ma osobne, ale odhadom len co vas napadne ze cim ju odhanam). Dakujem za vas erady, kritiku, postrehy a pekny zvysok vecera zelam...

trojka333

ta3 - obdivujem ťa!!!! Tiež som sama už dva roky. Už nič nehľadám, som spokojná s tým čo mám, mám dve krásne detičky, ktoré mi zaberajú všetok čas. Aj ked ako píšeš, po večeroch je to najhoršie. No na nete sa to hemží chlípnymi chlapmi, ktorú chcú len sex a dovi. Potom sú tu ženatí, ktorí majú záujem, no ja o takých nemám....Asi to chce zvyk a vyťažiť z toho obdobia a stavu, čo najviac. Mám 35 a život pred sebou. Tie najkrajšie roky som prežila s mužom, ktorého som ľúbila, no ktorý zradil.

ta3

Nadej
mas krasny nick, tak len nestracaj nadej, urcite sa dockas este aj vztahu co bude za to stat, inak Ta velmi dobre chapem a mozno mi nebudes verit, ale ja som prezila obdobie kedy ma za cca 10 rokov nikto ani len nepohladkal a nie preto, ze som nechcela, aj boli prilezitosti, ale nebola ziadna iskra, potom vela zenatych sa mi vnocovalo, ale ja nie som ten typ, ja som hladala toho spravneho, ale asi na nespravnych miestach, aj v okoli boli volni muzi co by sa mi boli pacili, ale akosi nemali zaujem a niektori co ma lepsie poznali si na mna netrufali hoci nebola som namyslena, zit tak dlho bez lasky, pohladenia je velmi tazke, boli obdobia ked som takmer plakala ked som neskoro vecer alebo skoro rano vencila psika a pozrela do osvetlenych okien, kde som si zivo predstavila dvojice, boli obdobia, ked som zufalo potrebovala ludske teplo, blizkost milovanej osoby, ale boli aj take obdobia kedy som sama prekypovala laskou, citila som jej prilev v sebe, no nebol naokolo nikto, komu by som ju bola venovala, mala som deti, tie som milovala a prejavovala som im lasku, ale laska matky ku detom je ineho druhu ako laska zeny k muzovi, mozno ja som to mala o to lahsie, ze som sa starala o svoje deti, bola som dost zaneprazdnena a venovala som im aj vela svojho volneho casu, ale po veceroch, ked deti boli v posteliach som tu samotu naliehavo citila, nebolo noci, aby som pred spanim nebola citala, tak som si zamestnala mysel, Ty mas dnes zase tu vyhodu, ze mozes po veceroch komunikovat s muzmi cez internet, to je tiez sposob ako si najst priatela, na nete je vela plevy, ale da sa najst aj hodnotne zrno, ked tuzis po laske rok je dlhy, nie to este 10 rokov, to je cela vecnost, dnes sa cudujem ako som najlepsie roky po tridsiatke mohla takto sama prezit, no ked je clovek nuteny, prezije vsetko, Tebe prajem, aby si nemusela cakat tak dlho

AfterEight

cicvor ja som nepovedala,ze je to nemozne :) len napr pre pracujucich do vecernych hodin,ktori pridu domov unaveni,nejdu niekam na diskoteku,alebo sediet cez tyzden do vecera na kavicke. Uz maju svoje partie s ktorymi sa dlhodobo stretavaju.

Ona je mlada takze ma vela moznosti.
Ja som jej povedala jednu z tych moznosti. Za vyskusanie nic neda :)

cicvor

AfterEight:

S tym ze je tazke sa zoznamit vonku zasadne nesuhlasim :) Samozrejme ze to mozne je a funguje to a dokonca aj v dnesnej dobe. Teda aspon ja mam taketo skusenosti:) Spontanne/neplanovane som spoznal kocky na roznych miestach - MHD, cajovna, party v klube, vylet s novymi ludmi,...

cicvor

No hlavne to neries. Skus sa zaujimat o ludi nejak blizsie. Ak je sympaticky chalan v okoli, tak s nim zacni viac casu travit. A neodpisuj ho preto, ze tam neni laska na prvy pohlad :D Proste neber to tak ze je to niekto potencialny a podvedome nieco ocakavas. Stretavaj sa aj nadalej s ludmi a pokial z aktualnych znamych nie je fakt nikto zaujimavy, tak pokracuj v spoznavani dalsich novych ludi. Neverim ze niekto zaujimavy sa neobjavi :)

Inak posobis zaujimavo, inteligentne, mas vlastne hobby - to je super, mne sa napriklad na zenach velmi paci ak vedia travit svoj cas vlastnymi aktivitami a nie su zavisle na chlapovi lebo inak sa nudia :)...

AfterEight

Kazdy vravi, ze ked to najmenej cakas,tak to pride. Mozno teraz nad tym velmi premyslas a velmi chces. Ja ta uplne chapem,je aj take pekne obdobie - leto a to sa hormony buria atd. :) Neboj sa,aj ja som zazila vela tychto peknych obdobi a sama.

Napr. moje 3 velmi dobre kamaratky si nasli priatelov na pokeci a su s nimi doteraz. Napr moja sestra je uz vydata a tiez ma z netu manzela :)

Ja mam priatela tiez z netu :)

Dnes je akasi divna doba. Rozpravali sme sa s kamosmi a vazne sme dosli na to,ze dnes sa ludia len tak lahko nezoznamia,ze narazia na seba v obchode,alebo vo vlaku....cez net je to akesi pohodlnejsie a lahsie sa clovek otvori. a potom stretko bud klapne,alebo nie. Je akasi uponahlana doba.

Ja ta nejdem nutit,ze mas vysedavat na internete a lovit chlapov,ale nic za to nedas,ak si s nejakymi popises a pojdes s nimi na kavu,prechadzku,alebo aj vencit psa,na veceru :)

Len hlavne, nezufaj. Ja v tvojom veku,som zazila vsetko to poprve,velku lasku som stretla,sice nebola prava,ale krasna. Takze hlavu hore,on pride :)

_meno

ahoj nadej

Pises o sebe ze si ukoncila vztahy bez lasky a v sucasnosti sa zamestnavas vsetkym-moznym

Vyzera ze hladas dlhodoby vztah, aby sa o teba niekto zaujimal. Skus si mozno vytycit body, ktore partner mat musi /nesmie. ...moze /nemoze a asi len hladaj a skusaj synchronizovat

(Pisala si ze par ludi si spoznala, mozno urobit nieco blazivne, byt viac otvorena, manifestovat co hladas a aka si..je dost mozne ze ludia hladaju prave teba len ta tiez nevedia najst)

Ak si toho vyskusala uz vela, vyskusaj nieco z coho aj tebe pride smiesne a "trapne", ale v skutocnosti tym dodas zivotu kusok pary..prekvapis tym seba aj protajsok a vec mas na 100% istu - ze to myslis uprimne

M8cr6

podla mna si velmi inteligentna tak pracuj na sebe vykašli sa na to zabezpečuj seba až ked začneš mat prve vrasky vtedy pride ten pravy..

nadej123

viem, ze nie som sama, a to am znepokojuje este viac :/ teraz mam fakt pocitl, ze nie kazdy mozno zazije pravu lasku :/ a ja yb som ju chcela, ved zivot treba patricne okorenit, mat niekoho, s kym sa da zdoielat vsetko krasne... ty si len kusok mladsi odo mna, ty si babu este najdes :) ale to nie je len o veku, podla mna daco robime zle, nejako tu alsku odhaname- ty si si ju odohnal tym, ze si sa zmieril s tym, ze si sam (nepisem schvalne ze :budes: sam, lebo to si anpisal ty a ja si myslim, ze stale je sanca) sak si aky mlady...

zaba-zuzla

Ja mam 21 a frajerku som mal len jednu v 16-stich... a odvtedy som sa bozkaval mozno tak 2-3 minuty. Tak urcite niesi sama :P Ale uz som si tak nejak zvykol na to ze ostanem sam. Niektorym ludom to je asi sudene. Co uz